من از چندتا از رفقا شنيدم که ميگن N73 فنلاند (کلا چيني نباشه) تو بازار نيست.
به نظر شما راسته؟
من از چندتا از رفقا شنيدم که ميگن N73 فنلاند (کلا چيني نباشه) تو بازار نيست.
به نظر شما راسته؟
نه بابا این حرف ها چیه شما برو گارانتی اتصلات بگیر خیالت راحت بابا اینها 2 ماه پیش 600 خوردهای پول این گوشی رو دادند حالا که میبینند که این گوشی اینقدر ارزون شده و چقدر ضرر کردند میگن مال ما بهتره مال ما سری اوله از این نوع حرف که اصلا به شخصه قبول ندارم این حرف ها یک جور توجیه برای خودش چون دارن دو دلشون خودشون رو فوش میدن که چرا اینقدر گرون خردیند حالا چقدر ازون شده البته این رو هم بگم جنس چینی هم تو باز هم باید حواست رو جمع کنی
نه دیگه الان نیست فقط چینی هستن
البته فکر میکنم فقط موزیک ادیشن.
یه تحقیق درست حسابی کن بعد بخر.
اگه چینی بودن یه دست 2 بگیر.
من هنوز گارانتي اتصالات نميدونم کدومه يه توضيح هم بي زحمت در رابطه بديد.
تو علائدین موزیک ادیشن اصل فنلاند رو میداد 370
تو علادین 90 درصد چینی هستند !!
تشخیص دادنش هم به همین راحتی ها نیست !
خلاصه حواستون باشه....
عجب تحلیل جالب و سنگینی !!
اول اینکه اتصالات دیگه این گوشی رو گارانتی نمیکنه چون دیگه توسط فنلاند و آلمان تولید نمیشه
درست مثل N90 که 3ماه پیش اعلام کرد تولد نمیشه و دیگه گارانتیش نکرد اما همچنان تو بازار موجوده که ظاهراً ساخت هنده
بالغ بر 500 پست و 2-3 تاپیک جامع و کامل تو این فروم راجع به این قضیه زده شده و کلی نتیجه های خوب ازش برداشت شد اما دریغ از یه سرچ ساده که جناب Arash_XL7710i_207 زحمتشو نکشیدن !
دوست عزیز...خیالتون رو راحت کنم : این گوشی تو هر کشوری ساخته میشه الا فنلاند و آلمان همین و بس
در ضمن..من N73 ندارماصلاً نوکیا ندارم
![]()
دوست عزیز دوست من 3 روز بیش این N73 Me با گارانتی اتصالات خرید شما جه جوری میگی تولید نمیشه این رو هم بگم اصلا حوصله بحث ندارم و اینجا این بحث رو خاتمه میدم چون میدونم 100 دیگه میان یکی مگه بردش اون رنگی یکی میگه همش چینه
اتصالات همون i2 هستش.
اگه آشنا داری گول نمیخوری
سعی کن موزیک ادیتیشن بگیر
...
اتصالات هم گیرت بیاد یا نه نگیر, فقط پول مفت میگیره
از گوشیت خوب مواظبت بکنی توی 1 ساه هیچیش نمیشه 200 تومن هم علکی به اتصالات نمیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)