سلام من نمي دونم چرا موبايلم با كامپيوتر و برنامه samsung pc studio 3 ارتباط برقرار نمي كنه هر كاري ميكنم كار نم كنه (با كابل ) خواهشا كمكم كنيد .
سلام من نمي دونم چرا موبايلم با كامپيوتر و برنامه samsung pc studio 3 ارتباط برقرار نمي كنه هر كاري ميكنم كار نم كنه (با كابل ) خواهشا كمكم كنيد .
سلام
من به جاي اينكه جواب بدم سوال ميكنم
آقا چرا E250 نميشه هم موسيقي گوش داد هم با گوشي كار كرد
من خودم D900i دارم ميشه ولي مال دوستم E250 نميشه راهي نداره
راستي شما وقتي گرفتي كابل روش بود آخه مال دوست من روش نبود نه كابل نه CD
با CD و كابل گوشي من گوشيشو شناخت حالا نيمدونم چرا مال شما نميشناسه
حالا اهل فن جواب ميدن![]()
آقا با e250 ميشه راديو گوش داد و هم باهاش كار كرد ولي موزيك نميشه منم كه خريدم نه كابل داشت نه سي دي ولي موبايل دوستم salsung d 820 بود كابل و cd شو خريدم گوشي رو شناسايي نكرد .
نه سي دي داره و نه کابل . اينم شد کوشي؟؟؟؟؟؟
عزيز من هر چي پول بدي آشت ميدن
من يه D900i خريدم بعد دوستم يه E250 خريد
هر وقت با گوشي منكار ميكنه و بعد ميره سراغ گوشي خودش ميگه نمي تونم باهاش كار كنم اين از گرافيكش كه زمين تا اسمون فرق مي كنه
از مدياپليرش خارج نميشه ((E250))
كيفيت صداش كمه ((E250))
تا دو گيگ به راحتي رم ساپورت ميكنه ((D900i))
حافظه داخليش 70 مگ ولي 10 E250
دوربينش كه اصلا قابل مقايسه نيست
وووووو.....
اينا هست كه گوشي رو متمايز ميكنه
در آخر هم :
عزيز من هر چي پول بدي آشت ميدن![]()
Last edited by hossein-p30-f; 15-09-2007 at 13:42.
برنامه رو unistal کن و بعد دوباره instal کن شاید درس شه
ميگم اين گوشی اصلاً کابل مخصوص داره ؟
چون که من چند وقت پيش خيلی گوشتم اما هيچکس کابل اين گوشی رو نداشت !
عزيز كابل گوشه هاي سامسونگ اكثرا مثل هم هستند من كابل D900 خودم رو دادم به دوستم كه E250 داره و هيچ مشكلي هم باهاش نداره
يعنی اگه من کابلD900 بگيرم به E250 ميخوره ؟
برای CD چی ؟
بله ميگيره
CD هم سيدي Samsung PC Studio 3 رو اگه بگيري حله فكر كنم همه سامسونگها سيدي هاشون مثل همه ((من كه كابل و سيدي گوشي رو دادم به دوستم مشكلي باهاش نداره))
شما هم عزيز((ما اومديم به شما كمك كنيم همه جواب گرفتن الا شماسلام من نمي دونم چرا موبايلم با كامپيوتر و برنامه samsung pc studio 3 ارتباط برقرار نمي كنه هر كاري ميكنم كار نم كنه (با كابل ) خواهشا كمكم كنيد .)) اين كد رو بزن ستاره مربع 52828378 مربع گزينه دوم OTA type setting بايد روي GPRS bearerOTA باشه ((چون من خودم چند روز پيش گوشيمرونمي شناخت روي اين گزينه نبود
![]()
Last edited by hossein-p30-f; 17-09-2007 at 12:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)