تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 115

نام تاپيک: انتخاب بسیار مشکل بین N70 me و 5700 خواهش میکنم راهنمایی کنید

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض انتخاب بسیار مشکل بین N70 me و 5700 خواهش میکنم راهنمایی کنید

سلام دوستان من میخوام یک گوشی بگیرم بین 5700 و N70me گیر کردم از شما کمک میخواستم که معایب و مزایای هم رو دوتاشون رو بگید از همه لحاظ بعد یک سول دیگه هم داشتم میخواستم ببینم این گوشی 5700 بعد از مدتی از ریخت و قیافه نمیوفته و قسمت چرخان لق نمیشه بعد میخواستم ببینم برنامه های os 9.1 به 5700 که os 9.2 میخوره یا نه و میخواستم نظر شما را بدونم گه گوشی را که فلاند میزنه منظورم N70me کیفتش ار مجار بهتر نیست اگه نیست یا فرق نداره چرا بعد میخواستم دوستانی که تا حالا این گوشی را داشتن یا باهاش کار کردن ازش راضی هستند یا نه منظورم 5700 مرسی

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

سلام

5700 بعد از مدتی از ریخت و قیافه نمیوفته و قسمت چرخان لق نمیشه
    شما تاحالا کدوم گوشی Slider دیدید که مثه Shotgun بشه و یه اشاره بالا و پایین بیاد !! تاحالا تو کدوم فروم پرژن و خارجی دیدید که بگت 3250 پنلش لق شده و مانند پنکه شده

قسمت چرخان این گوشی فقط 270 درجه می چرخه و 360 درجه که نیست .اگر 360 بودش بله امکان لق شدنش 100 درصد بودش

من روزای اول که این گوشی رو خریدم کمی رو این مورد حساس شدم.وقتی که با کامپیوتر کار می کردم چون گوشی کنار مانیتور بودش هر یه دقیقه که چشمم بهش می خوره می چرخوندمش و ببینم لق شده یا نه !! شاید روی 100 بار اینکارو تکرار می کردم.اما اصلا مشکلی براش پیش نیومده

در ابتدا پنل یه خورده سفت هست و بعد از کارکرد یه خورده نرم می شه که به قول گفتنی اب بندی می شه !! اما دیگه پنکه نمی شه !!!

هر 30 درجه که می خوایید گوشی رو بچرخونید یه حالت فنری داره و این نشون دهنده این هست که پنل لق نمی شه

امیدوارم به اندازه کافی توضیحات داده باشم در این مورد

5700 بعد از مدتی از ریخت و قیافه نمیوفته و قسمت چرخان لق نمیشه
    95 درصدشون بله می خوره.مگر اینکه پتلفرم گوشی شما سازگار نباشه.به عنوان مثال نرم افزاری که بتونه فلاش رو روشن نگه داره به گوشی 5700 نمی خوره و خود اون شرکت نرم افزاری برای این گوشی یک نرم افزار مختص درست کرده.

میخواستم نظر شما را بدونم گه گوشی را که فلاند میزنه منظورم N70me کیفتش ار مجار بهتر نیست
    این حرف شما منطقی نیست.مجارستان امتیاز گوشی رو خریده.مهم اینه که نوکیا تاییدش کرده.چه ربطی داره که بگیم فنلاند بهتره....همه خوب می دونیم که کیفیت المان حرف نداره... باید بگیم جنس المانی از فنلاندی بهتره؟؟مهم تاییدیده نوکیا هست

من یه مثال راحت می زنم که زیاد ربطی هم نداره به این موضوع...--- اسکای استار نسخه 2.6 d به انحصار تکسان در چین داره تولید می شه.در حالی که قبلا برای المان بودش !! جالبه بدونید که نسخه تکسان چینی جز برترین نسخه های این شرکت بوده و بهترین کارکرد رو داشته..در حالی که کار چین هست !!! به هرکی تو ایران بگی المان و چین رو مقایسه کن می گه المان بهتره !!

از شما کمک میخواستم که معایب و مزایای هم رو دوتاشون رو بگید
    مزایایی N73

دوربین 3.2 مگ با فن اوری کارل زایس

lcd خوب و 2.3 اینچی و 320-240 رزولیشن با 262 هزار کالر

صدای بلند و خوب با دو اسپیکر به صورت استریو

صفحه کلید مناسب و خوش دست

فیلمبردای نه چندان مناسب که CIF هست

باتری خوب و مناسب با کارکرد میانگین دو تا سه روز

------------

5700

LCD عالی و 2.2 اینچی با رزولیشن 320-240 و 16 میلیون کالر

صدای شفاف و با کیفیت و استریو.نسبتا از n73 کمی ضعیف تر (15درصد) و در عوض با کیفیت تر

صفحه کلید مناسب و خوش دست با جویستیک (الگوبرداری شده از سری سونی اریکسون)

دوربین دو مگ که نسبت به دو مگ بودن خوب نیست.در صورتی که شرایط نور رعایت بشه می تونید یه عکس خوب بگیرید...

فیلمبرداری عالی با رزولیشن 320-240 به صورت vga

-----------

CPU گوشی 5700 از 369 مگاهرز پشتیانی می گیره در حالی که برای N73 از 220 مگاهرز

سیستم عامل 5700 جز اخرین سیستم عامل در حال حاضر در بازار هست که 9.2 هست اما برای N73 -- 9.1 هست

5700 از چیپست میوزیک Hifi استفاده می کنه که خودش یه برتری به حساب می یاد

باتری 5700 کمی ضعیف تر عمل می کنه که برای قدرت سخت افزاری سنگینش هست و میانگین بین یک روز و نیم تا دو روز باتری نگه میداره.در عوض استند بای بسیار عالی داره.

رم 5700 یه گیگ هست اما N73ME دو گیگ هست

مهمترین فرق هاشون که الان حضور ذهن داشتم نوشتم

چرا بعد میخواستم دوستانی که تا حالا این گوشی را داشتن یا باهاش کار کردن ازش راضی هستند یا نه منظورم 5700 مرسی
    من الان 5700 دارم.با N73 ME هم خیلی کار کردم..از 5700 بیشتر راضی هستم و می تونم عکس برداری رو چشم پوشی کنم.ضمن اینکه عکس ها در LCD خودش عالیه اما نمی شه ظاهرش کرد !

انتخاب با شماست !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

سلام

شما تاحالا کدوم گوشی Slider دیدید که مثه Shotgun بشه و یه اشاره بالا و پایین بیاد !! تاحالا تو کدوم فروم پرژن و خارجی دیدید که بگت 3250 پنلش لق شده و مانند پنکه شده

قسمت چرخان این گوشی فقط 270 درجه می چرخه و 360 درجه که نیست .اگر 360 بودش بله امکان لق شدنش 100 درصد بودش

من روزای اول که این گوشی رو خریدم کمی رو این مورد حساس شدم.وقتی که با کامپیوتر کار می کردم چون گوشی کنار مانیتور بودش هر یه دقیقه که چشمم بهش می خوره می چرخوندمش و ببینم لق شده یا نه !! شاید روی 100 بار اینکارو تکرار می کردم.اما اصلا مشکلی براش پیش نیومده

در ابتدا پنل یه خورده سفت هست و بعد از کارکرد یه خورده نرم می شه که به قول گفتنی اب بندی می شه !! اما دیگه پنکه نمی شه !!!

هر 30 درجه که می خوایید گوشی رو بچرخونید یه حالت فنری داره و این نشون دهنده این هست که پنل لق نمی شه

امیدوارم به اندازه کافی توضیحات داده باشم در این مورد

95 درصدشون بله می خوره.مگر اینکه پتلفرم گوشی شما سازگار نباشه.به عنوان مثال نرم افزاری که بتونه فلاش رو روشن نگه داره به گوشی 5700 نمی خوره و خود اون شرکت نرم افزاری برای این گوشی یک نرم افزار مختص درست کرده.

این حرف شما منطقی نیست.مجارستان امتیاز گوشی رو خریده.مهم اینه که نوکیا تاییدش کرده.چه ربطی داره که بگیم فنلاند بهتره....همه خوب می دونیم که کیفیت المان حرف نداره... باید بگیم جنس المانی از فنلاندی بهتره؟؟مهم تاییدیده نوکیا هست

من یه مثال راحت می زنم که زیاد ربطی هم نداره به این موضوع...--- اسکای استار نسخه 2.6 d به انحصار تکسان در چین داره تولید می شه.در حالی که قبلا برای المان بودش !! جالبه بدونید که نسخه تکسان چینی جز برترین نسخه های این شرکت بوده و بهترین کارکرد رو داشته..در حالی که کار چین هست !!! به هرکی تو ایران بگی المان و چین رو مقایسه کن می گه المان بهتره !!

مزایایی N73

دوربین 3.2 مگ با فن اوری کارل زایس

lcd خوب و 2.3 اینچی و 320-240 رزولیشن با 262 هزار کالر

صدای بلند و خوب با دو اسپیکر به صورت استریو

صفحه کلید مناسب و خوش دست

فیلمبردای نه چندان مناسب که CIF هست

باتری خوب و مناسب با کارکرد میانگین دو تا سه روز

------------

5700

LCD عالی و 2.2 اینچی با رزولیشن 320-240 و 16 میلیون کالر

صدای شفاف و با کیفیت و استریو.نسبتا از n73 کمی ضعیف تر (15درصد) و در عوض با کیفیت تر

صفحه کلید مناسب و خوش دست با جویستیک (الگوبرداری شده از سری سونی اریکسون)

دوربین دو مگ که نسبت به دو مگ بودن خوب نیست.در صورتی که شرایط نور رعایت بشه می تونید یه عکس خوب بگیرید...

فیلمبرداری عالی با رزولیشن 320-240 به صورت vga

-----------

CPU گوشی 5700 از 369 مگاهرز پشتیانی می گیره در حالی که برای N73 از 220 مگاهرز

سیستم عامل 5700 جز اخرین سیستم عامل در حال حاضر در بازار هست که 9.2 هست اما برای N73 -- 9.1 هست

5700 از چیپست میوزیک Hifi استفاده می کنه که خودش یه برتری به حساب می یاد

باتری 5700 کمی ضعیف تر عمل می کنه که برای قدرت سخت افزاری سنگینش هست و میانگین بین یک روز و نیم تا دو روز باتری نگه میداره.در عوض استند بای بسیار عالی داره.

رم 5700 یه گیگ هست اما N73ME دو گیگ هست

مهمترین فرق هاشون که الان حضور ذهن داشتم نوشتم

من الان 5700 دارم.با N73 ME هم خیلی کار کردم..از 5700 بیشتر راضی هستم و می تونم عکس برداری رو چشم پوشی کنم.ضمن اینکه عکس ها در LCD خودش عالیه اما نمی شه ظاهرش کرد !

انتخاب با شماست !
    دوست عزیز مرسی از راهنماییت ولی فکر میکنم یک اشتباه رخ داده من گفتم N70 me نه N73 me

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

این که سوال نداره 5700 بخر آخر گوشیه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

این که سوال نداره 5700 بخر آخر گوشیه
    خواهشان دلیلتون رو هم بگید یک خورده از مزایا معایب چند تا عکس که باهاش گرفتید بزارید ممنون

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

دوست عزیز مرسی از راهنماییت ولی فکر میکنم یک اشتباه رخ داده من گفتم N70 me نه N73 me
    اخ اخ اخ امون از پیری !

Ok...

N70 صفحه نمایش 35 x 41 هست در صورتی که برای 5700 از صفحه نمایش 2.2 اینجی بهره می بره و بزرگتره

وضوح نمایش 5700 از 16 میلیون هست و اصلا در مقابل 256 هزار کالری N70 قابل مقایسه نیست !! ضمن اینکه رزولیشن 5700 از 320-240 هست اما برای N70 از 176 x 208 هست

سرعت پردازش و دستوراتی 5700 خیلی خیلی بالاتر و خیلی بهتر از N70 هست و قابل مقایسه نیستند.

دوربین N70 یه خورده بهتر از 5700 عمل می کنه اما در عوض 5700 دارای کیفیت فیلمبرداری خیلی خیلی بهتری هست.ضمن اینکه جفتشون در تاریکی نویز وحشتناک افتضاح دارند

پلتفرم 5700 از 9.2 هست اما برای N70 از 8.1 هست و این یه برتری به حساب می یاد چون به روز تر هست

باتری جفتشون هم زیاد فرق مهمی باهم ندارند و N70 یه خورده بگی نگی بهتره

در کل مطمئن باشید در همه موارد 5700 خیلی سرتر از N70 می باشد.

ضمنا در مورد پخش میوزیک در هدفون برای N70 رو اصلا چک نکردم و نمی تونم نظری بدم

موفق و شاد باشید
    Last edited by Amir(Steve); 29-08-2007 at 15:30.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

5700 بهتره چون جدیدتره زیباتره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

5700 بهتره چون جدیدتره زیباتره
    تورو خدا اگه میشه توضیح کامل بدید مرسی ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

تورو خدا اگه میشه توضیح کامل بدید مرسی ؟!
    خوب دوست عزیز امیر جان همه ی توضیحات رو گفت الان ان73 هم جلوش کم میاره
    فقط دوربینش بالاتره و رمش
    شما تازه میخواین برین ان70 بگیرین
    شما اگه ان73 هم بگیرین به نظر من اشتباه بزرگی کردین
    این قسمت چرخان هم مردم شایعه کردن
    ماله من هنوز لق هم نشده
    1 ماه خریدمش
    روزی 100 بار هم میچرخونمش
    دیگه میل با خدتونه
    ولی ان70 اصلا سرعت نداره
    و برنامه های جدید هم بهش نمی خوره و کلی پشیمون میشین.

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

من هم 5700 رو تایید میکنم

اگه بتونی با قیاف کنار بیای خیلی گوشی خوبیه !

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •