تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: حذف یک ایکون از هر طریقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamy joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندر پهلوی

12 حذف یک ایکون از هر طریقی

سلام
    می خواستم بدونم آیا میشه یک ایکون مثلارا کلا از بیخ از ویندوز xp حذف کرد

تا زمانی که پوشه ای share میشه ویندوز علامتی برای share نداشته باشه.

Last edited by mamy joon; 29-08-2007 at 13:37.

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    تا حالا تست نکردم ولی فکر نمی کنم عملی باشه، چون اکثر آیکن های مورد استفاده ویندوز در فایل shell32.dll قرار داره که در مسیر WINDOWS\system32 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز فکر کنم که تو یه تاپیک دیگه میخواستی اون رو عوض کنی ولی به نتیجه نرسید . یه راه هست که بتونی آیکونهای اصلی سیستم رو

برای فایلهای مختلف عوض کنی شاید به درد شما بخوره . برای این کار باید فولدر آپشن رو باز کنی و به سربرگ File Types بری . در این قسمت تمام

آیکنهایی که در کامپیوتر برای فایلهای مختلف انتخاب شده هست ( چه برای خود سیستم و چه برنامه های نصب شده ) که به راحتی میتونید اونها رو

عوض کنید مثلا انتخاب کنید که برای فایلهای دیتا در تمام قسمتهای کامپیوتر چه آیکنی نمایش داده بشه . در این قسمت شما برای مثال نام folder رو

انتخاب کنید و دکمه Advanced رو بزنید و بعد در پنجره باز شده change icon رو بزنید و بعد هر آیکنی رو که خواستید در هر آدرسی که دارید با دکمه

Brows انتخاب کنید . از این به بعد اون در تمام کامپیوتر با این آیکن جدید نمایش داده میشه . در ضمن اگه اسمی در لیست وجود نداشت میتونی با

زدن new اون رو به لیست اضافه کنی و بعد هر آیکنی که خواستی براش انتخاب کنی .

در ضمن یه فایل dll در پوشه ویندوز و در پوشه System32 هست به نام shell32.dll که تمام آیکنهای پیش فرض خود سیستم از جمله آیکن مورد نظر

شما در این فایل تعریف شده من الان اون فایل رو با برنامه rish hsck باز کردم و تونستم که این آیکن رو به طور کلی حذف کنم ولی حجم این فایل

حدود 7.5 مگ هست و زیاده اگه نه برات آپلود میکردم ولی راه حذف اون رو برات فردا شب میذارم الان تا ساعت 7 بیشتر وقت ندارم . موفق باشی
    Last edited by ahsanx; 30-08-2007 at 07:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندر پهلوی

پيش فرض

ahsanx جان منتظر هستم

_______

مر30

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندر پهلوی

پيش فرض

من الان اون فایل رو با برنامه rish hsck باز کردم و تونستم که این آیکن رو به طور کلی حذف کنم
    من یک برنامه بنام ress hacker داشتم که فایل Shell32.dll رو باهاش باز کردم و ایکون های توشو دیدم{جلل

خالق
    } و ایکونهای مد نظرم رو پاک کردم اما وقتی میخاستم جای shell32.dll اصلی save کنم نمی شد خواستم

وارد safe mode بشم تا بتونم اون رو پاک کنم واسه همین زمانیکه ویندوز داره بالا میاد F8 رو زدم و device رو

روی هارددیسک تنظیم کردمو enter رو زدم اما هیچ اتفاقی نیفتاد
    Last edited by mamy joon; 30-08-2007 at 12:49.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

با سلام . دوست عزیز شما باید فایل shell32.dll را با برنامه rishack باز کنی و بعد طبق عکسی که برات گذاشتم در لیست سمت چپ به روی گزینه آیکن بری و روی + کنار

اون کلیک کنی و وقتی لیست اون هم باز شد باید اعدادی رو که برات شماره اونها رو مینویسم رو کاملا دیلیت کنی . برای این کار روی عدد مورد نظر راست کلیک کن و بعد گزینه

آخر یعنی delete resource [icon....] رو بزن . در لیست زیر مجموعه آیکن اعداد از 1 یا 6 شروع میشن و تا 1489 ادامه دارن و شما باید اعداد بین ( 245 تا 253 و در

پایین تر از 988 تا 996 و در آخر هم از 1352 تا 1354 ) باید کلا حذف بشن . بعد که این اعداد رو حذف کردی باید از گزینه فایل save as رو بزنی و اون رو جایی سیو کنی

البته فایل باید به اسم shell32 باشه و پسوند هم باید Dll باشه . اسم کامل shell32.dll و همونطور که گفتم باید به سافت مد بری و اون فایل رو جایگزین فایل اصلی در پوشه

System32 کنی . اگه سئوالی بود در خدمتم . موفق باشی

Last edited by ahsanx; 02-09-2007 at 06:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

من یک برنامه بنام ress hacker داشتم که فایل Shell32.dll رو باهاش باز کردم و ایکون های توشو دیدم{جلل خالق} و ایکونهای مد نظرم رو پاک کردم اما وقتی میخاستم جای shell32.dll اصلی save کنم نمی شد خواستمد
    دوست عزیز چون در حالت معمولی ویندوز در حال استفاده از اون آیکنها و اون فایل هست شما نمیتونی اون رو سیو یا جایگزین کنی . پس حتما باید

به سافت مد بری و جایزین کنی . موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •