سلام
اساتيد محترم لطفا مرا ياري كنيد .
من مي خوام يه گالري عكس درست كنم برا وب سايت ،ولي نمي دونم با چه برنامه ايي و با چه روشي اون رو بسازم ؟
لطفا اگه ميشه كمكم كنيد : يه مورد حيسيتي ::
ممنون از كمكتون![]()
سلام
اساتيد محترم لطفا مرا ياري كنيد .
من مي خوام يه گالري عكس درست كنم برا وب سايت ،ولي نمي دونم با چه برنامه ايي و با چه روشي اون رو بسازم ؟
لطفا اگه ميشه كمكم كنيد : يه مورد حيسيتي ::
ممنون از كمكتون![]()
كسي بلد نيست به من كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كم ممممممممممممممممك
عجله نداشته باش دوسته عزیز
دوستان ماشالله فعالن
شما هم نگفتی که بیشتر با کدوم زبون مده نظرتون هست ولی در هر حال ببین این لینکا به دردت میخورن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهم css و هم جاوااسکریپت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
گالری عکس رو با فتوشاپ هم میشه ساخت
مگه وب نداری بساز و آپلود کن همین
اگه میخای فلش باشه به نظر من 3D Album
سلام
شما با سيستم 4image gallery مي توانيد يك گالري عكس با امكانات زياد و همچنين مديريت آسان داشته باشيد .
سوالي بود
در خدمتم
موفق باشي
محسن
عزيزان اگه مي شه لينك برنامه هايي كه گفتين رو بزارين ممنون مي شم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون چرا خودتون رو خسته میکنید دوست عزیز شما به سادگی می تونید با فرانت پیج از مجموعه آفیس این کار رو انجام بدید و این برنامه هم که به سادگی در دسترس همه هست
بهترین و راحترین راه استفاده از برنامه فتوشاپه!!!
در ضمن درست که ساختن گالری عکس با فرانت پیج بسیار ساده است... اما متاسفانه با مشکلات بعد از ساخت مواجه خواهید شد....!!! باید تجربه کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی از سرورها از برخی از خدمات پیش فرض فرانت پیج پشتیبانی نمی کنند...
موفق باشید...
سلام دوستان
ممنون از راهنمايي هاتون
واقعا دستتتون درد نكنه
آقا نويد ممنون كه در فوتوشاپ راهنمايي كردي و همچنين ديگر دوستان
محسن خان عزيز من اون برنامه رو دانلود كردم ولي فايل اينستالش رو كامپيوتر من نميشناسه ، همه فايل هاش با فرمت phpهستند ميشه راهنمايي كني ؟ ممنون ميشم عزيز
خيلي كنجكاو شدم بدونم اين برنامه محيطش چيه و چجوريه ؟؟
ممنون از همه
يا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)