programm too big to fit in memoryاين خطا رو كسي ميدونه بايد چه كار كرد ؟
programm too big to fit in memoryاين خطا رو كسي ميدونه بايد چه كار كرد ؟
فکر کنم مال کمبود رم برای لود شدن برنامه هست . من هم همین مشکل را در نصب برنامه ی Acrobot Reader 7.0داشتم
نه احتمال اینکه از رم باشه خیلی کمه
به احتمال خیلی زیاد برنامه شما ویروسی شده و قابل اجرا نیست
من این پیغام رو موقعی دریافت کردم که درایو c جای خالی نداشت و داشتم با برنامه winrar یک فایل 700 مگابایتی را اجرا میکردم !
این احتمال رو در نظر بگیر که disk space تون کمه !
من اين فايل رو داخل درايوي كه خالي هم بودش اجرا كردم اما كار نكرد و در مورد ويروس دقيقا نمي دونم ولي فكر نكنم . از رمم هم مي دونم نيست ؟
#5 نمیگم که مشکل فضای خالی دارید ! مشکل اینه که وقتی برنامه میخواد فایل را اجرا کنه احتیاج به فضایی جهت راه اندازی داره !
اگه بگی با چه برنامه ای جه فایلی رو اجرا میکنی و فضای آزاد درایو ویندوزت چقدره خیلی خوب میشه !
با ســـلام ..
همون طور كه دوستان اشاره كردن تعدادي از نرم افزار ها كه به صورت فايل فشرده توكار هستند با فرمت اجرايي EXE براي خارج شدن از حالت فشرده و پيگيري عمليات نصب نياز به فضاي ازاد كافي درون درايو ويندوز و در پوشه Temp دارند .. اين ارور هم ميتونه اين نكته رو خاطر نشان كنه .
لطفا به پست شماره 6 جواب بدبد ..
شما برنامه ديكس كلينر ويندوز (disk cleaner ) را اجرا كنيد.
فايل هاي تمپ را در اين دايركتوري ها پاك كنيد:
TEMP در داخل فالدر ويندوز
TEMP در پوشه هاي MyDocument
و آخرين چيز هم پوشه Prefetch در داخل فالدر ويندوز
موفق باشي
به پست 6 هم پاسخ بده
با تشكر از همه دوستان
سلام
در مورد فضاي خالي من 6.78 گيگابايت فضاي خالي درايوم هستش . و در مورد خود برنامه بايد بگم كه من با download accelator دانلودش كردم با حجم 21mb و موقع اجرا اون خطا رو ميده .
از تمامي عزيزان سپاسگزارم .
عزيز من
تا اون جايي كه من با اين خطا سروكار داشتم موقعي كه برنامه اجرايي خراب ميشه اين خطا رو ميده
فكر كنم مجبوري دوباره دانلود كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)