تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: بررسی Dvd های خام در بازار و نوع رایت صحیح آنها

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11 بررسی Dvd های خام در بازار و نوع رایت صحیح آنها

سلام دوستان

من دیدم که ما تاپیک درمورد دی وی دی رایتر داریم اما درم ورد دی وی دی خام هم لازمه که بررسی کنیم ببینیم چه مارکی خوبه که هم کیفیت مناسبی داشته باشه و هم قیمت مناسب.

اما ابزار تستی که ما برای دی وی دی داریم همین نرو خودمون هست بدین ترتیب که شما از

start=>all programs=>nero=>tools=>Nero cd-dvd speed رو انتخاب کنید و بعد دیسک دی وی دی رو که روش اطلاعات رایت شده رو در دی وی دی رایترتون بزارید و سپس با توجه به نوع رایترت و نوع دی وی دی و سرعت رایت دی وی دی سرعت تست رو انتخاب کنید که در کادر زیر setting وارد میکنید و سپس دکمه start رو بزنید

در شکل زیر من یک تست کیفیت از یک دی وی دی که داشتم گرفتم اسمش t-gate و از ولیعصر پک ده تاییش رو که خریدم دونهایی 220 افتاده. نتیجه تستش 93 درصد شده که به نظر من خیلی خوبه برای دی وی دی با قیمت 220 تومن.نتجه رو در قسمت quality score می تونیین ببینین. در ضمن گزینه Pif به معنی عیب و نقصان در یکنواختی داخلی دی وی دی است و گزینه pie یعنی خطاهای یکنواختی داخل دی وی دی گزینه jitter هم فقط در دی وی دی رایترهایی که این گزینه رو ساپورت میکنن نمایش داده می شه و اگر این کادر خالی باشه یعنی دی وی دی رایتر اون رو ساپورت نمیکنه. گزینه po failures هم قسمتهایی از دی وی دی رو که دیتاش قابل خوندن نیست به ما نشون میده.
    من با 4 رایت کردم و رایترم لایتون هست. در ضمن تی گیت تا 16 ایکس روش زده قابل رایت هست که تو نرو هم که من دیدم نوشته بود تا16 و چون رایترم بالاتر از سرعت استاندارد دی وی دی هم رایت میکنه تا 18 هم برای من زده بود.

اینم عکس تست:

دوستان هم لطف کنن یه تست از دی وی دی هایی که دارن بزارن ببینیم کدوم دی وی دی الان تو بازار مناسبه. در ضمن سرعت رایتشون و همینوطر نوع رایتر شون رو هم بگن.
    Last edited by aria irani; 27-08-2007 at 10:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض سلام

منم ده تایشو خریدم واقعا حرف نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام
    آقای آریا ایرانی بهتر نیست در همون انجمن pt بحث دنبال بشه
    و فقط به دادن لینک اکتفا کنیم چون زدن همچین تاپیکی مثل Pt یعنی تکرار همین

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    آقای آریا ایرانی بهتر نیست در همون انجمن pt بحث دنبال بشه
    و فقط به دادن لینک اکتفا کنیم چون زدن همچین تاپیکی مثل Pt یعنی تکرار همین

نظز خوبیه ولی اونجا یک سایت و فوروم دیگست وشاید من و شما اونجا هم عضو باشیم و بقیه اعضای p30forum در اونجا عضو نباشن برای همین چون من به این دوتا فوروم علاقه دارم خواستم در اینجا هم در این مور دبحث کنیم ببینیم نظر دوستان در اینجا چیه شاید افراد با تجربه دیگه ای در اینجا باشن که بشه از دانششون استفاده کنیم.

با تشکر از دوست عزیز آرش

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب اینم یک تست از دی وی قرمز رنگ data write که روش زده 8 ایکس .

اما شریط تست اولا کامپیوترم 10 الی 12 ساعتی روشن بود که این تست رو گرفتم . بعدش دی وی دی رو من رایت نکردم و ظاهرا با سونی رایت شده اما نمی دونم با چه سرعتی. البته تو نت یه عکس دیده بودم که با نرو میشه ظاهرا میشه فهمید با جه سرعتی رایت شده ولی من رو 8 که تست کردم همون اول کوالیتی 0 شد رفتم رو 6 خیلی پایین اومد و گفتم رو 4 ایکس تست کنم که نتیجه کیفیت 50 شد یه ماکزیمم قرمز رنگ تو نمودار پایینی هست که نمی دونم برای چی هست؟ ولی حدس میزنم چون 3تا 4 تا خش رو دی ویدی هست شاید برا اون باشه یا شاید از کیفیت دی وی دی یا رایت نامناسب اون باشه:

اینم عکس:

دوستان هم لطفا تست دی ویدی هاشون رو بزارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

نظز خوبیه ولی اونجا یک سایت و فوروم دیگست وشاید من و شما اونجا هم عضو باشیم و بقیه اعضای p30forum در اونجا عضو نباشن برای همین چون من به این دوتا فوروم علاقه دارم خواستم در اینجا هم در این مور دبحث کنیم ببینیم نظر دوستان در اینجا چیه شاید افراد با تجربه دیگه ای در اینجا باشن که بشه از دانششون استفاده کنیم.
    سلام
    منم موافقم که یه تاپیکم اینجا بزنیم .
    دلیلش ، همینطوری
    خوب اینم یه DVD رایت شده T-GATE که البته خودم رایت نکردم سرعت رایت هم 8X ، از یه نرم افزاری گرفتم .

راستی بهتره برای تست روی یه سرعت توافق کنیم که تست رو با اون سرعت انجام بدیم.
    بهتره بیشتر از 4x باشه چون فکر نمی کنم 4x خیلی گاف دیسک رو نشو بده !

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

آریا ایرانی عزیز
    راستی این لایتونهای ما طبق گفته مدیر فروش تی گیت 16 ایکس رو ساپورت میکنه یا نه ؟؟؟/
    آخه توی pt یه لییست گذاشته بود ولی قابل تجزیه و تحلیل نبود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

آریا ایرانی عزیز
    راستی این لایتونهای ما طبق گفته مدیر فروش تی گیت 16 ایکس رو ساپورت میکنه یا نه ؟؟؟/
    آخه توی pt یه لییست گذاشته بود ولی قابل تجزیه و تحلیل نبود

تو لیستی که نماینده T-Gate تو pt گذاشته بود این مدل ها از لایتون 16x رو ساپورت می کنند :

LITE-ON

SHW16H5S LSOW 16X
    SHM165P6S MSOR 16X
    SHW165H6S HSOE 16X
    SHW160P6S PS0B 16X
    SHW160H6S CSO8 16X
    LH-18A1P GL0H 16X
    LH-20A1P KL0M 16X
    LH-20A1H LL0B 16X

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

اینم پرینکو ولی نمیدونم چرا اسکور صفر زده

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در مورد دی وید تی گیت که من با لایتون که در نرو میخام رایتش کنم تا 18 ایکس روهم برام نشون میده . اما بهتره به نظر من با 4 رایتش کنی که بهترین کیفیت رو داشته باشه دلیلش روهم بهتون میگم با نرم افزاری به اسم dvd-info pro که من تست کردم بهم مناسبترین سرعت رایت رو 4 پینهاد کرد که بتونم بهترین کیفیت رو داشته باشم من با 8 یکبار رایت کردم 90 درصد کیفیت رایتم شد و یه چند بار با 4 رایت کردم که 93 درصد کیفیتش شد. و من ترجیح میدم یکم وقت بیشتر برای رایت بزارم در عوض با سرعت ایدهآل دی وی دی رو رایتکنم که خوب رایت بشه.

در اون نرمافزار روی media کلیک کنید در قسمت write startegy جلوش رایت مناسب روبهتون گفته.

در مورد اون پرینکو خب ممکنه با بلاترین سرعت رایت شده که این ریختی در اومده در مورد تیگ یتی هم که دوستمون گذاشتن 50 درصد شده خب چون سی دی فروش یا اونایی که توکار رایتن انقدر مثل ما دقیق رو این مسایل نیستن یا اگر هم اطلاعاتی داشته باشن چون وقتشون براشون ارزش بیشتری داره تا می تونن سریع رایت می کنن که کار شون سریع راه بیفته.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •