سلام
دوستان قطعات رو تو تهران از کجا تهیه کنیم بهتره؟ هم از لحاظ قیمت و هم اطمینان به فروشنده؟
با تشکر.
سلام
دوستان قطعات رو تو تهران از کجا تهیه کنیم بهتره؟ هم از لحاظ قیمت و هم اطمینان به فروشنده؟
با تشکر.
ولیعصر-
پاساژهای ایران-ولی عصر-رضا
بگه یکم زرنگ باشی رضا از همشون ارزونتر میده---اما بعضی وقت ها میبینی هر کدوم جنس خاصی رو ارزونتر میدن---اول یه سر به ایران و وبیعصر بزن قیمت بگیر بعد برو با رضا مقایسه کن...با هم دیگه پیاده 10 دقیقه فاصله دارن-
ایران و ولیعصر هم که با هم 2 دقیقه فاصله دارن--حتما به هر 3 تا سر بزن.
البته بغير از جاهايي كه solo_88 گفت مجتمع ياران هم هست توي خيابان ايت الله كاشاني بعد از صادقيه
اگر که چیز لوکس و با کلاس و جدید میخوای برو پایتخت وگرنه که رضا یا جمهوری...........
اگه عجله نداری زنگ بزن به شرکتهای وارد کننده قطعات. تلفن فروشگاه هایی که محصولات رو مستقیم از اون شرکت میگیرند رو بگیر و از همشون قیمت بگیر. هر کدوم ارزونتر میداد برو سراغش!
هیچ فرقی نمیکنه...من اوایل از پایتخت میگرفتم رفتم ولیعصر دیدم تو یه قطعه ی 100 تومنی 10-15 تومن با پایتخت اختلاف قیمت داره...میتونی مقایسه کنی....حقم داره طرف تو پایتخت 500 میلیون بابت 20 متر مغازه پول داده باید از من و شما در بیاره.
نمایندگی ها از همه گرونتر میدن اکثر موارد....به نظرم تلفنی نمیشه باید بری بازار.فروشگاه هایی که محصولات رو مستقیم از اون شرکت میگیرند رو بگیر و از همشون قیمت بگیر
Last edited by solo_88; 27-08-2007 at 13:53.
ولی بعضی وقتا تو پایتخت قطعات ارزونتر هستن.
قبولت دارم ولی میشه بگی کدوم قطعات/.؟
اینطوری نیست که تمام مغازه های ایران و رضا ارزونتر باشن اما در کل ارزونترن....بگردی میتونی خیلی ارزونتر از پایتخت گیر بیاری
پایتخت با ما 15 دقیقه فاصله داره...من نتونستم از اونجا گرافیک 8800 gts کمتر از 455 پیدا کنم ولی از رضا همون قطعه همون مارک همون گارانتی گرفتم 440
Last edited by solo_88; 27-08-2007 at 14:25.
من تقریبا دو ماه پیش دنبال Asus 8800GTX بودم توی بازار ایران و رضا بهترین قیمتی که پیدا کردم 620 تومن بود ولی همون رو توی پایتخت 585 تومن خریدم. در کل قیمت بستگی به انصاف فروشنده داره و من هم موافقم قیمت متوسط پایتخت بالاتر از بازار رضا هست.
جدا؟؟؟620=>585؟؟؟؟
همون گارانتی؟؟؟
تازه ایران هم گرونتر از رضا میده نمونش 8600=197>>189
گاها هم برعکس!=پرینتر اچ پی5063=67>>75!
100% (اینم که میگن فلان قدر برامون سود داره همش کذب محضه!)در کل قیمت بستگی به انصاف فروشنده داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)