1-اولين مشكل بزرگي كه دارم اينه كه در موقع اتصال به اينترنت كامپيوتر هنگ ميكنه . البته نه خيلي وقتها.هر 5،6 بار اتصال يه بار اتفاق مي افته.
2-پرينترم موقعي كه ميخوام باهاش عكس پرينت كنم....پرينت نميكنه!و كلا كامپيوتر ديگه كاري نميكنه.به ناچار ctrl.alt.delete ميزنم و كل پنجره هاي باز رو ميبندم اون وقت درست ميشه.
3-مشكل كوچيكه اينه كه وقتي ميخوام يه فايل صوتي مثلا يه mp3 رو اجرا كنم حدود 4،5 ثانيه طول ميكشه تا media player شروع به كار كنه.
4-موقع بالا اومدن ويندوز وقتي كه موزيك پخش ميشه ، سيستم كلي سر صدا ميكنه و كار انجام ميده حدود 30 ثانيه بعد آماده كار ميشه.
5-فرض كنيم دارم آهنگ گوش ميدم،بعد my computer رو باز كنم سيستم يه 1 دقيقه اي كار ميكنه تا باز بشه .البته هميشه اينجوري نيست هر هفته يه بار اينجوري ميشه.
6-وقتي كانكت ميشم به اينترنت آيكون كامپيوتر اون زير بغل صفحه نميادش.
7-در مورد 1 ، زماني كه سيستم رو به ناچار ريست ميكنم،موقع لودينگ سيستم هنگ ميكنه و باز بايد ريست شه.البته اين اتفاق ممكنه 2 ، 3 بار پيش بياد كه لودينگ هنگ كنه و بار پنجم درست شه و سيستم بالا بياد.
8-نميدونم چه بلايي سرم اومده سيستم خوبي دارم ولي الان 1 هفتست كه موقع بازي كردن
صحنه ميپره مثلا1/0 ثانيه.
__________________________________________________ ___
اينها بود تمام مشكلات من با كامپيوتر.البته من حدود 6 ماهه كه اين سيستم رو خريدم و هيچ مشكلي نداشتم.حدود 2 هفته هست كه اين مشكلات پيش اومده.
اينم شرح حال قطعات سيستمم:(شايد در شرح مشكل لازم باشه)
cpu:3full
vga:256 gforce
modem:acorp
main:giga
win:mrt
حالا اگه كسي لطف كنه كمكم كنه ممنون ميشم.
اين مشكلات به ترتيب رخ دادن:
:1-7-2-3-6-4-5-8
يك-هفت........