كليپ كامل اعدام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كليپ كامل اعدام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
من با اینکه اصلا آدم احساساتی نیستم اما یه جوری میشم وقتی اینا رو میبینم...
حالا میخواد آدم خوب باشه یا قاتل و جانی....
ندیدم ولی احتمالآ جالب بود!!!
پست به درخواست یکی از دوستان ویرایش شد.ممنون...
Last edited by hepco; 30-08-2007 at 22:05.
دوست عزیز از این فیلم ها توی فروم نذارید بهتره
بیشتر افراد حاظر در این سایت افرادی زیر 18 سال هستند و چنین صحنه هایی برای روحیه این افراد خوب نیست.
لطفا هنگام گذاشت مطلب به این نکته توجه کنید
با آرزوی ویرایش تایپیک
موفق باشید
خب بگین دانلود نکنن مگه مجبورن دانلود کنن؟
تازه این 16- بود
Mrk2 عزیز! این خیلی خوبه که از دیدن این صحنه ها ناراحت میشی...من خودم با اعدام مخالفم.ممنون
رنوی عزیز. با کارت مخالف نیستم و اتفاقا موافقم.همه باید از درد انسانهایی که منتظر مرگن و مادر و پدری و احتمالا فرزندی چشم انتظار دارند آگاه باشیم.میدونم که دوستان میگن مگه این آدمایی که اعدام میشن یه خانواده رو داغدار نکردن؟ درسته! ولی :دوست من!ما نمیتونیم در مورد مرگ و زندگی افراد تصمیم بگیریم این به عهده خدا و فرستاده هاشه..ضمن اینکه مجازات افراد برای عقده گشایی یا خنک شدن دل ما و به عبارت ساده تر ((برای لذت بردن من و شما )) نیست. تو آیه معروف قصاص تو کتاب مقدس هم به گذشت و بخشش تاکید بیشتری شده...همیشه خودمونو جای افراد بذاریمو دردشونو درک کنیم.
#
درسته كه اعدام براي لذت بردن نيست ولي حدود ( مجازات ها ) توسط خدا تعيين شده و به وسيله وحي تو قرآن ذكر شده . فكر ميكنم اگه ترجمه سوره نسا رو بخونين خيلي از حدود رو واضح و روشن ميبينيد كه بدون هيچ ابهامي نوشته شده
درسته. اما اون قوانین برای انسانه 1400 سال پیشه. اگر به قرآن هم بخوای تکیه کنی گفته که فقط اصوله
دین قابله تغییر نیستند. در آخر هم مشکله اصلی اینه که این مراسم نباید در ملاء عام که چشمهای معصوم
و بی گناهی در میانشون هستند به این صورته زرشت اجرا بشه. پس ارزشهای انسانی به کجا میره!!
سارقان چيه؟؟
فيلم اعدام قاتلان قاضي مقدس است
قبلا تصاوير زيادي ازش در اين انجمن گذاشته شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)