وقتي مي خوام لو گين شم صفحه ي زير وا مي شه بايد چي كار كنم؟
![]()
وقتي مي خوام لو گين شم صفحه ي زير وا مي شه بايد چي كار كنم؟
![]()
Last edited by hoomant; 11-09-2005 at 19:46.
چرا جواب نمي ديد؟
Last edited by hoomant; 11-09-2005 at 19:48.
فکر کنم ایمیلت بسته شده . برای اینکه مدتی به ایمیلت سر نزدی . البته روش هایی وجود داره تا دوباره فعالش کنی که من بلد نیستم چون تا حالا ایمیلم غیر فعال نشده !!!
با ســـلام ..
اين طور كه از نوشته ها به نظر ميرسه انجام عمليات چك كردن سيستم شما براي حداقل امنيت لازم به واسطه ورود به صندوق پستي شما نا كام مونده و چند امكان براي اين اتفاق پيش بيني شده :
-- وجود نرم افزار هاي جاسوسي در سيستم شما
-- استفاده از يك سرويس شبكه ( اينترنت ) كه اين مشكل رو بوجود مياره
شما براي اولين كار فايل هاي تمپ ويندوزت رو پاك كن من جمله فايل هاي تمپ اينترنت .. سيستمت رو از لحاظ وجود نرم افزاره هاي جاسوسي چك كن و بعد اگه مشكل حل نشد از طريق يك Isp ديگه تلاش كن سعي كن از يك مرور گر ديگه هم كمك بگيري ..
موفق باشي ..
دوست من سلام برای من هم این مشکل به وجود آمده بود بعد از یکی دو روز درست شد این یکی از چت های یاهو است
من هر روز ايميل خودم رو چك مي كنم ولي دو روز پيش كه خواستم اون رو چك كنم اين پيغام اومدنوشته شده توسط navid_kashani
Last edited by hoomant; 12-09-2005 at 13:34.
با نورتون 2005 كه آپديت شده بود و آنتي اسپايور چك كردم نرم افزار جاسوسي نبود.نوشته شده توسط mpsjavad
من از يه ------ استفاده مي كنم اگه از اون استفاده نكنم سايت ياهو وا نمي شه ممكنه مشكل از اون ------ باشه؟
تمام تمپ ها,كوكي ها و فايل هاي اينترنتي رو پاك كردم از يه اي اس پي ديگه هم استفاده كردم نشد
Last edited by hoomant; 12-09-2005 at 13:36.
برا من سه روز اينطوريه هنوز درست نشدهنوشته شده توسط Friend
Last edited by hoomant; 12-09-2005 at 13:37.
با ســـلام ...
دوست عزيز در مورد استفاده از ------ براي چك كردن ايميل هاي ياهو ... چرا اين كار رو ميكنيد ..
از اشخاص ديگري كه از همين Isp اكانت گرفته اند سوال كنيد ببينيد كه مشكل دارند يا نه ... استفاده نادرست Isp از ------ و كش و ... ميتونه باعث همين مشكلات بشه ...
موفق باشيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)