تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: کارت های sli

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

14 کارت های sli

سلام
    مادربرد من قابلیت sliرو داره و من میخوام یه کارت گرافیک دیگه به گرافیک قبلیم اضافه کنم ایا حتما باید کارت گرافیکم هم قابلیت sliرو داشته باشه یعنی رو جعبه ی اون نوشته باشه sliو ایا میشه هر کارت گرافیکی رو با هر مارک و هر اندازه بهش اضافه کرد
    متشکرم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باید کارت گرافیکی Sli رو پشتیبانی کنه و کارت دوم هم دقیقا مثل همون کارت باشه.

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام
    مادربرد من قابلیت sliرو داره و من میخوام یه کارت گرافیک دیگه به گرافیک قبلیم اضافه کنم ایا حتما باید کارت گرافیکم هم قابلیت sliرو داشته باشه یعنی رو جعبه ی اون نوشته باشه sliو ایا میشه هر کارت گرافیکی رو با هر مارک و هر اندازه بهش اضافه کرد
    متشکرم
    اگه رفته بودی یه مادر برد با پشتیبانی crossfire گرفته بودی الان این مشکلاتو که دقیقا کارتا عین هم باشنو نداشتی !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اگه رفته بودی یه مادر برد با پشتیبانی crossfire گرفته بودی الان این مشکلاتو که دقیقا کارتا عین هم باشنو نداشتی !
    فرق زیادی نمیکنه. هر سری رو فقط با خودش میشه Crossfire کرد. مثلا نمیشه HD 2900 رو با X1900 کراس فایر کرد.

داره خودمونی میشه amir wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    متشکرم
    سلام دوست عزیز
    بله دقیقا شما باید بری یه کارت گرافیکی بگیری که از تکنولوژی sli ready پشتیبانی کنه

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فرق زیادی نمیکنه. هر سری رو فقط با خودش میشه Crossfire کرد. مثلا نمیشه HD 2900 رو با X1900 کراس فایر کرد.
    یعنی هیچ فرقی نداره ؟ ؟؟

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید کارت گرافیکی Sli رو پشتیبانی کنه و کارت دوم هم دقیقا مثل همون کارت باشه.
    سلام...ویرژیل جان یادت هست یه بار سر گرافیک بحثمون شد؟من گفتم لابد شما میگی 2 تا ultra رو sli کنه و شما هم گفتی نه اونوقت فلان مدل رو پیشنهاد میدادم...لازمم نیست ولی میخواستم بدونم این sli کردن دو کارت کلا چقدر میتونه قدرت رو بالا ببره؟؟و اصلا به صرفه هست؟؟چون اکثر موارد دیدم نیست!یه توضیح کوچولو هم بدی ممنون میشم.
    (یه توضیح هم حال داشتی در مورد این کراس بده)
    Last edited by solo_88; 27-08-2007 at 00:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

sli کردن زیار به صرفه نیست چون حدودا 40 درصد از قدرت کارت دوم میاد رو کارت اول که این فکر نکنم ارزش 2 برابر قیمت رو داشته باشه !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام...ویرژیل جان یادت هست یه بار سر گرافیک بحثمون شد؟من گفتم لابد شما میگی 2 تا ultra رو sli کنه و شما هم گفتی نه اونوقت فلان مدل رو پیشنهاد میدادم...لازمم نیست ولی میخواستم بدونم این sli کردن دو کارت کلا چقدر میتونه قدرت رو بالا ببره؟؟و اصلا به صرفه هست؟؟چون اکثر موارد دیدم نیست!یه توضیح کوچولو هم بدی ممنون میشم.
    (یه توضیح هم حال داشتی در مورد این کراس بده)
    SLI کردن قدرت رو دو برابر نمیکنه بلکه کار پردازش رو بین دو کارت گرافیک تقسیم میکنه و باعث افزایش سرعت میشه. این کار برای کاربرهای خونگی به صرفه نیست. بیشتر برای کار در رزولوشن های بالاست نه رزولوشن هایی که ما استفاده میکنیم. (البته این در مورد سیستمهای High-End هست.)
    کراس فایر هم چیزی شبیه SLI برای کارتهای گرافیکی ATI است. البته از نظر معماری خیلی با SLI تفاوت داره و تا حدی محدودیت های SLI رو نداره.
    در مورد اون بحث هم که گفتم یه مدل دیگه رو پیشنهاد میدم چون اون دوستمون برای رندر کردن میخواست بهتر بود از کارتهای Work Station استفاده کنه یعنی سری Nvidia Quadro FX یا ATI FireGL که گرون بودند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یعنی هیچ فرقی نداره ؟ ؟؟
    نه اینکه هیچ فرقی نداره. مثلا میشه یه دونه X1900XTX رو با یه دونه X1800GTO کراس فایر کرد و نتیجه خوبی هم گرفت. ولی نمیشه دو کارت از دو سری مختلف رو با هم کراس فایر کرد. یعنی تقریبا برای ارتقای سیستم نمیشه روی کراس فایر حساب کرد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •