تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: سی دی عکس ام تبدیل به سی دی موسیقی شده!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض سی دی عکس ام تبدیل به سی دی موسیقی شده!!!!

سلام دوستان.
    من یک مشکلی داشتم که توی تاپیک های دیگه هرچی گشتم پیدا نشد.
    در حقیقت من تا پیش از این به چنین مشکلی برخورد نکرده بودم.
    من تعدادی سی دی دارم که حاوی عکس های خیلی مهمی هست و اخیرا که برای استفاده، آن ها رو در دی وی دی درایو لپ تاپ ام قرار دادم کامپیوتر فکر کرد که این یک سی دی خالیه یا خرابه. (دقیق یادم نیست.) ولی این فقط همین یک بار بود و از اون به بعد اون رو به عنوان یک سی دی موزیک می شناسه با یک تراک 1 کیلو بایتی!!! که البته حاوی هیچ چیزی برای گوش دادن نیست!
    جالب تر اینه که این اتفاق دقیقا به همین شکل برای حداقل دو تا از سی دی هام که هر دو سی دی های حاوی عکس و فیلم هستند اتفاق افتاده و من هیچ راهی رو پیدا نکردم برای درست کردن اش.
    البته بگم که حدس خودم این هست که اشکال از سکتور صفرش باشه. اما اگر این حدس درست باشه راه حل اش چیه؟
    فکر می کنید هیچ راهی هست که حدود 1000 تا عکس و 10 دقیقه فیلمی که برای من خیلی خیلی مهمه من دوباره بازیابی بشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

از زمان رايت اين CDها چه مدت مى‌گذره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

از نزم افزار IsoBuster یا نرم افزاهای مشابه در زمینه ی بازیابی اطلاعات سی دی استفاده کن به احتمال زیاد جواب میده.هم در سی دی های تو بازار گیر میاد و هم میتونی نسخه ی کرک شده اش رو از اینترنت پیدا کنی.برای خودم یکبار پیش اومده و با IsoBuster کارم راه افتاد.البته من سی دی رو نبسته بودم و بعد از اینکه اطلاعات جدیدی در سی دی رایت کردم اطلاعات اولی پرید :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از زمان رايت اين CDها چه مدت مى‌گذره؟

از زمان رایت یکی اش یک سال و اون یکی دوسال...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از نزم افزار IsoBuster یا نرم افزاهای مشابه در زمینه ی بازیابی اطلاعات سی دی استفاده کن به احتمال زیاد جواب میده.هم در سی دی های تو بازار گیر میاد و هم میتونی نسخه ی کرک شده اش رو از اینترنت پیدا کنی.برای خودم یکبار پیش اومده و با IsoBuster کارم راه افتاد.البته من سی دی رو نبسته بودم و بعد از اینکه اطلاعات جدیدی در سی دی رایت کردم اطلاعات اولی پرید :(
    ممنون از راهنماییت.

نرم افزار دیگه ای که برای این کار (خوندن و باز یابی اطلاعات سی دی ای که سکتور صفرش خرابه) وجود داشته باشه و خیلی خوب کار کنه چی پیشنهاد می کنید؟
    نرم افزار "الکل 120%" رو داشتم اما رجیستر نبود و کرک اش رو هم هر چی گشتم پیدا نکردم!
    راهی سراغ داری؟
    Last edited by mohamadrezafr; 26-08-2007 at 03:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من همین الان دوباره با Isobuster سرچ اش کردم. تا صد در صد رو هم چک کرد اما هیچی نشون نمیده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز آیا این سیدی قبلا مشکلی نداشته ؟ وقتی که رایتر خرابه و یا در اوایل رایت مشکلی پیش میاد باعث به وجود اومدن این حالت میشه , با

یه سیستم دیگه چک کن و اگه به ویندوز 98 دسترسی داری یه امتحان کن شاید تو 98 مشکل حل بشه . 98 یه بار در یه همچین مشکلی برای من

جواب داده اگه نشد و اگه برنامه های IsoBuster و الکل این سیدیها رو نخونه و نشه از اونها ایمیج بگیری , فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه . بازم میگم

با 98 شاید باز بشه موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخت.
    ایران نیستم و بعید می دونم 98 گیر بیارم.
    حالا باز هم چک می کنم.
    رایتر هم مشکلی نداشته.
    به هر حال هنوز هم دارم با همون نرم افزار ها ور می رم باهاش ببینم درست می شه یا نه. امید به خدا.
    به هر حال بازم از شما منونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •