با سلام خدمت همه دوستان
مدتی است که Dvd رایتر من دچار مشکل شده و هیچ نوع سی دی را نه میتواند بخواند و نه رایت کند اما در رایت و خواندن Dvd هیچ مشکلی ندارد. میخواستم بدونم کسی از دوستان راه حلی به نظرش میرسه؟ در ضمن مارک Dvd من Liteon است.
با سلام خدمت همه دوستان
مدتی است که Dvd رایتر من دچار مشکل شده و هیچ نوع سی دی را نه میتواند بخواند و نه رایت کند اما در رایت و خواندن Dvd هیچ مشکلی ندارد. میخواستم بدونم کسی از دوستان راه حلی به نظرش میرسه؟ در ضمن مارک Dvd من Liteon است.
هیچکس نظری ؟پیشنهادی ؟ نداشت؟ در ضمن من نمیتونم با Nero get info اطلاعات این درایو رو بدست بیارم. وقتی اجراش میکنم کل کامپیوتر رو گیج میکنه.
ويندوز را از اول بريز و از آخرين نگارش Nero استفاده كن كه خيلي هم توپ هست Nero 7.10
از اینکه جواب دادین متشکرم اما مطمئن هستم که مشکل از ویندوز نیست چون اصلاً وقتی Ide هم وصل نیست سی دی نمیخونه در ضمن روی سیستم دیگه ای هم آزمایشش کردم. خودم حدس میزنم برای اپتیکش اتفاقی افتاده ولی اینکه چرا دی وی دی رو بدون مشکل هم میخونه هم رایت میکنه برای من عجیبه...
خوب Dvd اپتيكها دوتا لنز دارند يكي براي Cd و ديگري براي Dvd البته تا اونجايي كه من مي دونم بازشون نكردم
شايد همانطور كه مي گيد لنز Cd مشكل پيدا كرده ببرش گارانتي
باز هم متشکرم. باید از خیرش گذشت چون گارانتیش هم تموم شده!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)