سيمين غانم خواننده با سابقه کشورمان با اجراي قطعات قديمي خود پس از مدت تقريبا يک سال، دومين شب از اجراي برنامه خود را به پايان برد.

غانم و گروه سه نفره اش برنامه را با نام و ياد پيامبر اكرم(ص) و امام علي(ع) آغاز كردند و قطعات «گل گلدون من»، «بوي گل»، «ستاره با چشمكاش» ، «من بي تو بهار بي تو»،«سيب»، «مرا که با تو شادم» و چندين قطعه از موسيقي هاي قديمي اين خواننده را اجرا کرد. همچنين «ناگهان پرده برانداخته اي» و قطعه‌هايي از مثنوي در دستگاه افشاري و آواز بيات ترك ساخته سيمين غانم نيز در اين برنامه اجرا شد.

تمام سالن تالار وحدت و تقريبا سه طبقه بالکن تالار مملو از جمعيت بود و در زمان اجراي قطعات آشنا و قديمي حاضران نيز به همراهي با غانم مي پرداختند. گل گلدون، سيب و بوي گل نيزاز جمله قطعاتي بودند که پس از اجرا با تشويق فراوان تماشاگران روبرو شد.

با شروع بخش دوم برنامه نوازندگان ويلن و دف به اجراي قطعاتي از تصنيف هاي فولکلور ايراني پرداختند و گروه دوباره برنامه خود را با «رنگ تو»، «آسمون آبي»، «بوي گل»، «قلك چشات» و اجراي دوباره «گل گلدون من» پرداخت.

پس از پايان برنامه حاظران براي مدت طولاني به تشويق گروه پرداختندو خواستار اجراي دوباره برخي قطعات شدند. سيمين غانم نيز پس از گفت وگوي کوتاه با اعضا قطعه اي ايران را اجرا کرد تا اونيز رسم تکرار اين قطعه ملي_ميهني را همچون ساير گروه ها وارکسترها به جا آورده باشد.

حاضران در سالن نيز در هنگام اين اجرا ازصندلي هاي خود برخواستند و به همخواني با گروه پرداختند.
اين برنامه در نهايت با اجراي قطعه بوي گل که زيبا جواهري ، نوازنده پيانو، سارا حمدي ، نوازنده دف و آزاده شمس ، نوازنده‌ي ويولن، سيمين غانم را دراجراي آن همراهي کردند، به پايان رسيد.

اما به دليل بي برنامگي حراست سالن در زمان پايان برنامه و دريافت گوشي هاي تلفن همراه که حاضران در زمان ورود تحويل داده بودند، وضعيت آشفته اي در زمان خروج از سالن به وجود آمد وهمين امر موجب شد، بخشي از تماشاگران، ناراضي اين سالن را ترک کنند.

منبع : ميراث خبر