تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: سی دی king

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سی دی king

سلام دوستان..

یه سوال راجع به سی دی های کینگ داشتم....اول اینکه بهترینش تو بازار الان چی هست؟؟؟و قیمتش در چه حدودی هست؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مگه بهترین بد ترین داره؟
    من که کینگ 2007 رو دارم که ماله پرند هستش و 2 پارت داره قیمتشم درست یادم نیست چند ماه پیش از پایتخت خریدم فکر کنم 12 تومن شایدم اشتباه کنم ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

می تونی بگی که چه تیپ نرم افزارهایی داره؟؟؟و مشکلی توی نصب و کد و ....نداشت؟؟راضی کننده بود؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این لیست برنامه هاش شمیم جون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه نصب کردن و استفاده هم هیچ مشکلی نداشتن هیچ کدوم.

داره خودمونی میشه کیوان71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهترین مجموعه ی نرم افزاری لرده که 8 تا دی وی دیه و با قیمت 13.900 برای اطلاعات کامل تر حتما به این تایپیک مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در ضمن اگه توضیح بیشتر می خواهید چه در مورد کینگ چه لرد بپرسید!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون(هم کیوان هم رفیع فر عزیز)....اینطور که توی تاپیکی که گفته بودید خوندم lord از king بهتره...البته گویا 5 تا dvd هست....یه کم فقط قیمتش زیاده...ولی خوب بنظر میاد می ارزه...حالا کیوان 71 شما که خودت گرفتی راضی هستی؟؟؟مشکلی از لحاظ نصب و ... نداره؟؟؟؟و آیا تقلبیش هم تو بازاره؟؟؟کلا از کجا پیشنهاد می کنین تهیه بشه؟؟؟
    ممنون
    راستی این قضیه اجرا از طریق اتو ران چیه؟؟؟؟یعنی کل dvd رو اتو ران نصب می کنه؟؟؟؟مطمئنا حالت انتخابی داونلود نرم افزار رو داره دیگه نه؟؟نیاز نیست که هر وقت اجرا میکنی dvd رو تو دستگاه بذاری؟؟
    Last edited by shamim24; 24-08-2007 at 23:06.

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

یعنی کل dvd رو اتو ران نصب می کنه؟؟؟؟
    همه فایلها رو توی یه فایل (مثل Image) ریخته و وقتی در اتوران روی نصب برنامه کلیک کنی فایل نصب رو از داخل همون فایل بالایی اجرا میکنه.
    مطمئنا حالت انتخابی داونلود نرم افزار رو داره دیگه نه؟؟
    این جمله رو متوجه نشدم. میشه توضیح بیشتر بدی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

راستی این قضیه اجرا از طریق اتو ران چیه
    قضیه اتوران اینه که کرکها و یا سریالهای نرم افزارهایی که احتاج دارن داخل اتوران مجموعه هست به یک حساب شما نمی تونید کپی کنید نرم افزار را چون اگه نرم افزاری احتیاج به کرک داشته باشد کرکی وجود ندارد برای کپی امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون(هم کیوان هم رفیع فر عزیز)....اینطور که توی تاپیکی که گفته بودید خوندم lord از king بهتره...البته گویا 5 تا dvd هست....یه کم فقط قیمتش زیاده...ولی خوب بنظر میاد می ارزه...حالا کیوان 71 شما که خودت گرفتی راضی هستی؟؟؟مشکلی از لحاظ نصب و ... نداره؟؟؟؟و آیا تقلبیش هم تو بازاره؟؟؟کلا از کجا پیشنهاد می کنین تهیه بشه؟؟؟
    ممنون
    راستی این قضیه اجرا از طریق اتو ران چیه؟؟؟؟یعنی کل dvd رو اتو ران نصب می کنه؟؟؟؟مطمئنا حالت انتخابی داونلود نرم افزار رو داره دیگه نه؟؟نیاز نیست که هر وقت اجرا میکنی dvd رو تو دستگاه بذاری؟؟
    با سلام
    من 3 تا ورژن از چهار ورژن اون رو دارم و کاملا راضیم چون علاوه بر توضیحات کامل در مورد نرم افزار . مجموعه ی کاملی از برنامه هاست که شما می توانید بیش از 70 درصد نیاز نرم افزاری خود رو با آن حل کنید( در نتیجه پیشنهاد می شود!)
    با توجه به این که بعضی از برنامه ها سخت کرک می شوند در این مجموعه شما می توانید آموزش کامل نحوه ی کرک رو مشاهده کنید!
    فکر کنم تقلبیش(نسخه ی رایت شده)هم باشه ولی بدلیل قفل های نرم افزاری ممکنه بدرد نخوره پس پیشنهاد می شود اصلش رو بگیرید
    هم می شه با شرکت تماس بگیرید که ارسال رایگان کنند هم توی مقازه ها ممخصوصا تو پایتخت رویخته(یا اصلا میخواهی من بگیرم بعد بیا از من بگیر (مهمون من))
    قضیه ی اتوران نمی دونم چیه یه اتوران داره که می شه از طریق اون هم به ستاپ و هم کرک و توضیحات و لیست برنامه ها دسترسی پیدا کرد!
    اگه سوالی نیست ما بریم!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •