چطور میتونم حجم درایو سی رو بیشتر کنم
چطور میتونم حجم درایو سی رو بیشتر کنم
این کار رو باید زمانی که هاردتونو پارتیشن بندی میکردی انجام میدادی !!!
اما اگه فضای درایو C شما خیلی کم هست میتونی از اطلاعاتی که براتون اهمیت داره یه نسخه پشتیبان بگیری (( مثلا بریزیشون رو سی دی یا فلش مموری)) و سپس تمامی درایور ها رو از طریق set up فرمت بکنی و در موقع پارتیشن بندی مجدد اینبار حجم درایو C رو بیشتر برداری !!!!
و البته بعدش هم ویندوز نصب کنی !!!
یا اینکه میتونی بعضی برنامه ها رو که روی درایو C نصب کردی رو پاک کنی و روی یک درایو دیگه نصبشون کنی تا اینجوری فضای خالی درایو C بیشتر بشه
راستی نگفتی هاردت چند گیگ هست؟؟؟؟![]()
با برنامه ی acronis(در آدرس)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا partition magic راحت میشه این کارو کرد.
بله درسته !!
شاید بشه از این برنامه برای افزایش حجم درایو C استفاده کرد ولی این برای زمانی هست که شما رو درایو های دیگه آنقدر فضای خالی داشته باشی که به فرض با افزایش 20 گیگ فضا برای درایور C درایو های دیگه با کمبود فضای خالی مواجه نشوند!!!
اگه میبینی که فضا خالی زیادی روی درایو های دیگه هست بهترین و بی دردسر ترین راه استفاده از همین نرم افزار هست ولی در غیر اینصورت مجبوری از اطلاعات مهم BACK UP بگیری و سپس هاردتو مجددا پارتیشن بندی کنی !!
هاردم 160 گیگ
من ویندوز ویستا رو نصب کردم و به همین خاطر خیلی از حجم درایوم رو ویندوز اشغال کرده![]()
دوست عزیز میتونی از برنامه پارتیشن مجیک استفاده کنی و بدون اینکه اطلاعات آسیب ببینه , حجم هر درایوی رو که خواستی کم و زیاد کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)