دوستان من می خوام یک برنامه بنویسم که از طریق اون یک فایل دیگه مثلا یک فایل pdf رو باز کنه
لطفا کمکم کنید![]()
دوستان من می خوام یک برنامه بنویسم که از طریق اون یک فایل دیگه مثلا یک فایل pdf رو باز کنه
لطفا کمکم کنید![]()
فکر کنم باید از دستور fopen استفاده کنی.فرم کلی دستور هم باید همینطوری باشه.
یه اشاره گر به فایل بر میگردونه.برای mode هم باید از یه مقادیری استفاده کنی که بستگی به فایلت دااره.ولی چون فایلت pdf ،باید برای خوندن از rb ،برای نوشتن در فایل جدید از wb ، و برای اضافه کردن از a+b استفاده کنی.یه مثال برات بزنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل sample رو از پوشه sam برای خوندن باز می کنه.برای کار با فایل باید یه اشاره گر از نوع فیل هم باز کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر فایل باز بشه fopen اشاره گر به فایل رو توی فایل میریزه و اگر موفق نشه مقدار NULL برمی گردونه.پس بعد از اینکه فایل رو باز کردی مقدار اشاره گر رو با یه IF کنترل کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
علی جان واقعا ازت ممنونم
ولی شرمندم من منظورم و خیلی بد بیان کردم اگه خودمم جای تو بودم منظور طرف مقابل و اینجوری می گرفتم
راستش منظورم این بود که یه فایلی باز بشه ولی نه از طریق برنامه من بلکه از طریق پلیر خودش مثلا
وقتی کاربر دکمه s رو زد یه فایل exe باز بشه یا وقتی b رو زد فایل pdf باز بشه
بازم تکرار می کنم منظورم ورودی /خروجی نیست
در سي دستوري داريم با عنوان system؛
مثال:
system("a.pdf")
من هم ناقص توضيح دادم. دستور system، دستورات سيستمي رو اجرا مي کنه. وقتي نام فايل رو به عنوان پارامتر به اين دستور بدي، سعي ميکنه اجراش کنه که براي اجرا سراغ برنامه بازکننده اش مي ره؛ يعني هموم چيزي که مي خواي
مرسی حامد جان کولاک کردی خیلی دنبالش بودم
سایتت هم جالب بود مخصوصا اون قسمت اموزشهاش
یه سوال هم در مورد msdn دارم می خواستم بدونم که ایا زبانهای برنامه نویسی مثل c++ رو اموزش میده یا نه
Last edited by Mehran NZ; 27-09-2007 at 14:05.
سلام مهران خان. ممنون از لطفت
در مورد msdn باید بگم که می تونی در مورد C++ و java و vb و asp و کلا .net اطلاعاتی درش پیدا کنی.
هم سی دی و دی وی دی داره و هم انلاین در آدرس msdn.microsoft.com قابل دسترسه.
Microsoft Developer Network
منظورت از توضیحاتی داده چیه ؟
یعنی کامل درس داده و می شه به عنوان یک مرجع کامل ازش استفادعه کرد؟
ببخشید من توی کد بلاکس زدم ارور داد
اینکود نداره این دستور؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)