سلام.
اولا بگم من در تایپیک ((مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها )) در بخش بحث های نرم افزاری هم پرسیدم ولی گفتم شاید ویروس نباشه و دوستان این بخش هم بتونند کمکم کنند.
توضیحات مشکلم:
1- رو هر فایل exe یا هر نرم افزاری کلیک می کنم یک فایل نوتپد با نوشته های عجیب و غریب میاد که واسه هر نرم افزاری یه جوره و فرق دارند.نرم افزار پینت هم به دلیل این ویروس خرابه .
3- با این که پینت خرابه ولی عکس های قبلیمو با کلیک راست توسط پینت باز کردم و با پرینت اسکرین عکس گرفتم و تو صفحه پینت کپی کردم.بعد ذخیره کردم و بعد هم آپلود.
4- راستی الان آیکن آنتی ویروسم(بیت دفندر)همون مشکل براش پیش اومده و کار نمی کنه!
5- یه چیز دیگه هم کشف کردم!این ویروسم سرعت رو خیلی کم کرده(سرعت سیستم).البته الان خیلی خوب شده اول که سیستم را ریستارت کردم خیلی وضع خراب بود.
من قبلا به راحتی می تونستم فیلم یا کلیپ با کامپیوتر ببینم ولی الان که میرم کلیپ ببینم می بینم سرعت خیلی پایینه و از طریق task manager می بینم cpu usage شده 100 درصد ولی قبلا این طور نبود.
6- کامپیوتر را ریستارت کردم ولی حالا در حالت عادی که هیچ پنجره ای باز نیست سی پی یو یوزیج زیاد است و گاهی 100 درصد و گاهی هم 90 یا 80 و ... می شود!!!ولی الان خوب شده !
7- این کاسپر اسکای نصب نشد!هیچ نرم افزاری نصب نمی شود با این حالت!!!پس باید بیخیال نصب نرم افزارها یا آنتی ویروس های مختلف شد.
8- مثال با عکس:مثلا من نرم فزار نارسیس را باز کردم.به جای آنکه نرم افزار بیاید یک صفحه به این شکل آمد!
در اون تایپیک که گفتم یکی از دوستان گفتند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا همانطور که گفتم کاسپر اسکی و ... نصب نمی شوند حتی آنتی ویروس قبلیم از کار افتاده!آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب و آپدیت کنید , System Restore ویندوز را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode
سیستم را به طور کامل با حداکثر تنظیمات اسکن کنید.
دوما سوالات من:
1- چطور سیستم ریستور را غیر فعال کنم؟بعدن میشه فعالش کنم؟
2- safe mod چیه؟توضیح کامل لطفا.!!!!!!!!!!!
3- منظورم را (از توضیحی که برای ویروس دادم) خوب متوجه شدید و فهمیدید ویروس هست یا نه و نوع ویروس را فهمیدید یا توضیحات بیشتری بدهم؟
4- چکار کنم این مشکل رفع شود؟لطفا زود تررررررررررررر.خیلی مهمه.