لطف کنید احساساتی تصمیم نگیرید
سلام یه اشتباه شده شما w550 رو w850 در نظر بگیرید
لطف کنید احساساتی تصمیم نگیرید
سلام یه اشتباه شده شما w550 رو w850 در نظر بگیرید
Last edited by Siemens!; 22-08-2007 at 01:18. دليل: توهین به w850
az nazar keyfiyat w960 barande ast
w850 رو واكمن حساب نكردي؟
من w880 رو انتخاب میکنم.
در ضمن جای w850 در این نظرسنجی خالیست.
w900 خیلی خوبه. هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ بلندی.
چند وقت دیگه w910 جاشو میگیره
من واقعا W850 رو قبول دارم ولی توی نظر سنجی نیست. پس رای ندادم
نميشه گفت كدوم واكمن خيلي بهتره چون هركدومش يه خصيصه اي خاص داره
مثلا w300 كيفيتش صداش چندان فرقي با 810 نميكنه ولي چون دوربين VGA داره ارزون تره ( صرفه اقتصادي )
يا w810 چون خيلي ميشه هكش كرد واسه بعضي ها خوبه
يا w610 كه به نظر من تكميل شده w810 هست مزيتاي خوبي داره - باريك - اتوفوكوس - واكمن 2 - EDGE دوربين خوب
يا w850 كه يه واكمن شيك و با كلاس - واكمن 2
يا w900 كه دوربين و صداي خوبي داره - ريموت كنترل ديجيتالي داره - و يه خورده بزرگه ( گرون قيمت )
يا w950 كه 4 گيگ مموري فلش داره + UIQ و صفحه تاچ ... بدون دوربين !
هركدوم از اين واكمن ها يه مزيت هايي دارن همراه با اشكالاتي
مثلا اگه يه محافظ لنز يا مموري داخلي خوب براي w610 ميزاشتن بهترين ميشد
يا اگه يه دوربين واسه 950 ميزاشتن عالي ميشد...
پس دقيق نميشه گفت چه چيزي بهترينه
اما انتخاب خود من w850 هست...
انتخاب واكمن ها يا بر اساس سليقه اس يا نياز كاربراشون .. يكي كه واسش دوربين مهم نيست قطعا w950 ميخره و اوني كه به دوربين اهميت ميده قطعا w810 رو انتخاب ميكنه
بازم ميگم...نميشه گفت بهترين كدومه ! ( اگه بهتريني وجود داشت همه همونو ميخريدن و ساير محصولات سوني به فروش نميرفت..)
منم کاملا با حرفهای Rihanna موافقم
پارامترهای زیادی رو میشه واسه خوب بودن در نظر گرفت
من W610 و W850 رو دوست دارم
الان هم یه W800 داغون دارم که با هیچی عوضش نمیکنم!
کاملآ درستهنميشه گفت كدوم واكمن خيلي بهتره چون هركدومش يه خصيصه اي خاص داره
مثلا w300 كيفيتش صداش چندان فرقي با 810 نميكنه ولي چون دوربين VGA داره ارزون تره ( صرفه اقتصادي )
يا w810 چون خيلي ميشه هكش كرد واسه بعضي ها خوبه
يا w610 كه به نظر من تكميل شده w810 هست مزيتاي خوبي داره - باريك - اتوفوكوس - واكمن 2 - EDGE دوربين خوب
يا w850 كه يه واكمن شيك و با كلاس - واكمن 2
يا w900 كه دوربين و صداي خوبي داره - ريموت كنترل ديجيتالي داره - و يه خورده بزرگه ( گرون قيمت )
يا w950 كه 4 گيگ مموري فلش داره + UIQ و صفحه تاچ ... بدون دوربين !
هركدوم از اين واكمن ها يه مزيت هايي دارن همراه با اشكالاتي
مثلا اگه يه محافظ لنز يا مموري داخلي خوب براي w610 ميزاشتن بهترين ميشد
يا اگه يه دوربين واسه 950 ميزاشتن عالي ميشد...
پس دقيق نميشه گفت چه چيزي بهترينه
اما انتخاب خود من w850 هست...
انتخاب واكمن ها يا بر اساس سليقه اس يا نياز كاربراشون .. يكي كه واسش دوربين مهم نيست قطعا w950 ميخره و اوني كه به دوربين اهميت ميده قطعا w810 رو انتخاب ميكنه
بازم ميگم...نميشه گفت بهترين كدومه ! ( اگه بهتريني وجود داشت همه همونو ميخريدن و ساير محصولات سوني به فروش نميرفت..)
من تایید میکنم
ولی بدونید بهترین MP3 phone پارسال (2006) دبلیو 950 شد
امسال هم به احتمال زیاد ازان دبلیو 880 و سال دیگه هم مدلهای بعدی سونی
البته دبلیو 960 رو نباید فراموش کرد که کاملترین گوشی سری دبلیو هست ولی هنوز نیومده
÷س من به دبلیو 880 رای میدم چون از نظر صدا حریف نداره
البته اگه کلی بخاوام رای بدم به دبلیو 810 رای میدم چون همه چیزش خوبه (دوربین و صدا و قیافه و قیمت و.......)
ولی از نظر صدا مسلمآ دبلیو 880 سرترین هست
کاملا با W810 موافقم ! خدایی بزرگترین اشتبام فروشش بود ! خوش دست ! دوربین خوب ! صدای عالی ! کاربری آسون ( مثه بقیه گوشی های سونی ) ! دکمه های مناسب ! قیمت مناسب ! قابلیت مولتی تسک و... !البته اگه کلی بخاوام رای بدم به دبلیو 810 رای میدم چون همه چیزش خوبه (دوربین و صدا و قیافه و قیمت و.......)
یکی از مهمترین نکته تو گوشی های سونی اینه که نگهداری باطریشون عالیه به خصوص مصرف باطری سری W موقع گوش کردن به آهنگ ! این خیلی به درد بخوره عملا با اکسپرس موزیکایه نوکیا 8-10 ساعت میتونین به آهنگ گوش کنین ولی تو مثلا W700 یا W810 حدود 20-25 ساعت ! تو عملم این بهم ثابت شده با توجه به اینکه هم با W810 کار کردم هم 5700 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)