دوستان عزيز چه جوري ميشه اين فيلم هايي كه دانلود كردم بصورت يكپارچه هست را روي 2 تا سي دي رايت كنم .
وقتي با make video cd ..... nero را انتخاب ميكنم ... نمودار حجمش از مانيتور ميزنه بيرون .
دوستان عزيز چه جوري ميشه اين فيلم هايي كه دانلود كردم بصورت يكپارچه هست را روي 2 تا سي دي رايت كنم .
وقتي با make video cd ..... nero را انتخاب ميكنم ... نمودار حجمش از مانيتور ميزنه بيرون .
اولا بستگی به فرمتش داره اگه avi باید Data را انتخاب کنی. که روی بیشتر دستگاهای دی وی دی نشون میده.
اون هم در یک سی دی جا میشه.
اما آگه بخوای VCD نشون بده و دستگاهت فرمت AVI پشتیبانی نمیکنه. اول یک برنامه مثل Ulead تبدیل و جدا سازیش کن و بعد رایتش کن
سلام
منتقل شد اینجا
خب شما بای استفاده از نرم افزارهای Splitter فیلمتون رو جدا باید بکنید و بعد رایت کنید
من این برنامه رو پیشنهاد میکنم
AVI MPEG RM WMV Splitter
اگه avi هستن با همون نرو به صورت VCD رایتش کن خودش تبدیلشون مینه به dat بعدشم تویه vcd player به صورت یکپارچه و پشت سر هم نشونشون میده ... معمولا VCD ها بین ترکها ایست نمیکنن .
البته پرسه ي رايت كردن واقعا چيز عجيب و غريبي است
ولي فكر كنم با مووي ميكر هم بتوني دوتاش كني
فرمتش Avi هستش .
برنامه اي كه گفتين را دارم دانلود ميكنم ببينيم چي ميشه .
دمتون گرم خيلي باحالين .
من نرم افزار splitter را دانلود كردم و خيلي راحت به دو تا تراك تبديل كردم ولي وقتي play ميكنم ...صدا با تصوير همخواني نداره . چيكار كنم يه برنامه معرفي كنيد كه خودتون امتحان كرديد .
از پريماير چرا استفاده نمي كني ؟
البته فكر نكنم بتوني دانلود كني چون سنگينه
از movie maker انجام دادم ولي خيلي طول ميكشه . اونم فكر كنم مال سي پي يو باشه چون ضعيف هستش .
mamad جان اگه لينكي ازش داري براي دانلود بزاري ممنون ميشم . ولي قبلش بگو خودت امتحان كردي يا نه ؟
اگر برنامه Ulesd Media Stadio را داري نصب كن چون من يه مدتي كارم اين بوده واسه همين ميدونم بهترين گزينه هست دليلش هم اينه كه هيچگونه افت تصوير و يا صدا ايجاد نميشه . دقت كن كه پس از نصب برنامه بايد Video Editor را باز كني كه بطور پيش فرض به دسكتاپ نمياد و خودت بايد بياريش .
اگه در مورد اين برنامه مشكلي داشتي بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)