سلام من می خواستم بدونم dvd writer sony وdvd writer litoeni را کسی داره و کلا می خواستم بدونم بین این دو مارک کدوم بهتره(sony( و (liteoni)
خیلی ممنون
سلام من می خواستم بدونم dvd writer sony وdvd writer litoeni را کسی داره و کلا می خواستم بدونم بین این دو مارک کدوم بهتره(sony( و (liteoni)
خیلی ممنون
تا اونجایی که من می دونم این دوتا یکی هستن و فقط قاب هاشون با هم فرق داره در واقع هر دوتا یکی هسنتد با مارکهای مختلف ولی بهتره LiteOn بگیری چون فکر کنم ارزونتره
Last edited by s_a_m4000; 19-08-2007 at 02:41.
سلام
پیشنهاد من هیچ کدومشونه
به نظر من یا Nec ساخت مالزی ، یا HP البته SUZUKI هم بد نیست
Last edited by amir wolf; 19-08-2007 at 14:00.
دوست عزیز شما سوال خودتو در این تاپیک مطرح کن - قبلش یه سرچ میکریدی بعد تاپیک میزدینوشته شده توسط Mehran*Architector [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arash rashno; 19-08-2007 at 20:02.
من خودم لايتون گرفتم.20 x.لايگت اسكرايب.كارش واقعا عاليه.
شرکت Liton سازنده لنز های شرکت های دیگس اگر با گارانتی فاره بگیری خیلی عاله چون تعویض داره برای یک سال
کاملا تایید میشه
به نظر من هم NEC و HP البته نظرم بیشتر رو HP هستش. بنده با انواع مارکها سر کار دارم همانطور که میدونید دستگاههایی از این قبیل خودشونو در دراز مدت نشون می دن از این جهت بخاطر تجربه ای که با انواع مارکها دارم این دو مارک رو پیشنهاد میکنم. قیمت HP LIGHTSCRIP حدود 60 تومانه و کارش عالیه.
دوست من مطمئن باش هر چیزی ارزونتره به همین میزان کیفیتش پایین تره مشکل ما ایرانی ها اینه که دنبال چیز ارزون میگردیم.
یه ضرب المثلیه انگلیسی ها میگن ما اونقدر پولدار نشدیم که جنس ارزون بخریم.گرفتیییییییییییی؟؟؟
دوست عزیز در مورد hp یکم توضیح بدید
من خودم لایتون سونی و ایسوز کار کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)