تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: اساتید کمک کنید : کارت شبکه و کاپیوتر مجازی ؟

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض اساتید کمک کنید : کارت شبکه و کاپیوتر مجازی ؟

سلام دوستان ...

مشکل من اینه که تازه میخواهم مفاهیم شبکه های کامپیوتر ی رو یاد بگیرم و بعد از اون اونا رو برا خودم تست کنم .

حالا مثلا من طریقه ی شبکه کردن 2 کامپیوترو خوندم ولی تو خونه یه کامپیوتر بیشتر ندارم که
    تستش کنم اما نرم افزار VMware workstation رو دارم که روش یه ویندوز مثل مال خودم با همون یوزر و پسورد نصب کردم و با همون نام و ...

اینم بگم که کامپیوتر خودم کارت شبکه داره و من درواقع میخوام بین کامپیوتر خودم و کامپیوتر Virtual ایجاد شده ارتباط برقرار کنم که در واقه هر دو کارت شبکه دارند.

می خواهم بدونم باید چه کارهایی رو برای این کار باید انجام بدم ؟

نکته : میدونم که این کار عملیه و ازنزدیک نمونشو دیدم .
    نکته : Vmware tool رو هم نصب کردم .

ممنون ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما ميتونيد از Virtual Machine ها استفاده كنيد

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

شما ميتونيد از Virtual Machine ها استفاده كنيد
    سلام...

secure جان منم در واقع همین کارو کردم . این برنامه هم یه نوع virtual machine . ولی هر چی ip و ... بهشون میدم ( با همون قواعدی که داره) همدیگرو ping نمیکنن .

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن نیستم اما شاید منظور secure جان ، برنامه ی Microsoft Virtual PC بوده .

ویندوز مثل مال خودم با همون یوزر و پسورد نصب کردم و با همون نام و ...
    فکر می کنم نام کامپیوتر ها در شبکه باید فرق داشته باشه .

ابتدا بعد از نصب Vmware ، از :

Start Menu > Vmware > Manage Virtual Networks

رو بزنید .

حالا در قسمت Automatic Bridging ، تیک قسمت Enable Automatic Bridge رو بردارید و دکمه ی Apply رو بزنید

از بالا وارد قسمت Host Virtual Network Mapping بشید . همون طور که می بینید کارت های شبکه مجازی Vmware
    در اینجا با نام های VMnetX قرار دارند که اگر شما از یک ویندوز در VMware استفاده می کنید ، می تونید فقط VMnet0 رو تنظیم کنید ، به این صورت که در مقابل VMnet0 ، کارت شبکه سیستم خودتون رو انتخاب می کنید و OK کنید.

بعد از این مرحله ، وارد برنامه ی Vmware بشید ، در قسمتی که Virtual Machine خودتون رو در Vmware نصب کردید و Edit Virtual Machine Settings رو بزنید .

وارد قسمت NIC بشید و گزینه Custome : Specific virtual network رو بزنید و مطمئن بشید که این گزینه بر روی VMnet0 قرار داره .

و بعد OK کنید .

کار بعدی که باید انجام بدید ، دادن IP هایی در یک رنج به کارت شبکه سیستم اصلی و Vmware هست .

راستی PING نشدن سیستم ها ممکنه به خاطر تنظیمات فایروال سیستم ها باشه . می تونید برای تست خاموششون کنید و مجدد تست کنید .
    اگر مشکلی بود مطرح کنید .

تا بعد ...

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

ابتدا بعد از نصب Vmware ، از :

Start Menu > Vmware > Manage Virtual Networks

رو بزنید .

حالا در قسمت Automatic Bridging ، تیک قسمت Enable Automatic Bridge رو بردارید و دکمه ی Apply رو بزنید
    سلام ...

ممنون از جواب کاملتون ولی همین قسمت بالا که گفتید غیر فعاله یعنی تیک خورده شده و خاکستری شده و غیر قابل تغیره

مشکل بعدی اینه که تو NIC ها اصلا کارت شبکه اصلی من تو لیست نیست و تو قسمت VMnet0 به صورت پیش فرض و غیر قابل تغیر نوشته Bridged to an automaticly chosen adapter ودر قسمت Edit Virtual Machine Settings عنوان NIC وجود نداره .

حالا به نظر شما من چی کار کنم ؟ آیا ایراد میتونه موقع نصب برنامه باشه که از ما حالت نصب رو میپرسه ؟ من همون حالت اول یعنی bridge... رو همیشه انتخاب می کنم

ممونون میشم کمک کنید ...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر میاد VMWare نتونسته کارت شبکه اصلی سیستم شما رو شناسایی کنه ، مطمئنید که کارت شبکه تون رو سیستم به درستی میشناسه ؟ درایور اون درست نصب شده ؟ و همین طور از کارت شبکه تون Propertise بگیرید و ببینید پروتکل های شبکه : TCP/IP ، Client For Microsoft network ، File and Print Sharing و Vmware Bridge Protecol نصب هستن ؟

راستی در Control Panel > Network Connections حتما چک کنید کارت شبکه ها هیچ کدومشون احیانا Disable نشده باشن .

و اینکه حین نصب Vmware ، هشدار یا پیغام خاصی ندیدید ؟ مثل نمونه ای از PopUp های ویندوز در هنگام نصب درایور های سخت افزاری که باید Continue Anyway رو بزنیم ...

به هر حال من فکر می کنم این مشکل به عدم شناسایی کارت شبکه شما از جانب Vmware بر می گرده . اما فکر می کنم اگر درست نشه می تونید از کارت شبکه مجازی که در خود ویندوز توسط مایکروسافت تعبیه شده استفاده کنید ( Microsoft Loopack Adapter ) . فعلا این راهو میزاریم برای آخرین راه .

منتظرم .

تا بعد ...

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

به نظر میاد VMWare نتونسته کارت شبکه اصلی سیستم شما رو شناسایی کنه ، مطمئنید که کارت شبکه تون رو سیستم به درستی میشناسه ؟ درایور اون درست نصب شده ؟ و همین طور از کارت شبکه تون Propertise بگیرید و ببینید پروتکل های شبکه : TCP/IP ، Client For Microsoft network ، File and Print Sharing و Vmware Bridge Protecol نصب هستن ؟

راستی در Control Panel > Network Connections حتما چک کنید کارت شبکه ها هیچ کدومشون احیانا Disable نشده باشن .

و اینکه حین نصب Vmware ، هشدار یا پیغام خاصی ندیدید ؟ مثل نمونه ای از PopUp های ویندوز در هنگام نصب درایور های سخت افزاری که باید Continue Anyway رو بزنیم ...

به هر حال من فکر می کنم این مشکل به عدم شناسایی کارت شبکه شما از جانب Vmware بر می گرده . اما فکر می کنم اگر درست نشه می تونید از کارت شبکه مجازی که در خود ویندوز توسط مایکروسافت تعبیه شده استفاده کنید ( Microsoft Loopack Adapter ) . فعلا این راهو میزاریم برای آخرین راه .

منتظرم .
    سلام ...

nightmare جان خیلی ممنون از توضیحاتت . من هر کاری کردم که نتونستم کارت شبکمو به VMware بشناسونم . بالاخره از خود کارت مجازی VMware استفاده کردم ولی هر چی ip , Default gateway رو تست میکردم جواب نمیداد
    تا این که دلو زدم به دریا سرویسای NAT و DHCP ( که اطلاعات کمی ازشون دارمو) رو روی کارت مجازی set کردم و به صورت تعجب انگیزی برای خودم دیدم که وصل شد !

حالا با این که این مشکل به صورت موقتی حل شد ولی ازش به این سادگیا نمیگذرم . بالاخره برا کسی که می خواد یاد بگیره این چیزاست که میشه تجربه و یادگیری

الانم که میبینم یه استاد پیدا شده که میتونه منو راهنمایی کنه . دیگه چی از این بهتر

حالا با تمام این توضیحات می خواهم چند تا چیز بپرسم :

1 - به نظر شما چرا این جوری شد و صل شد ؟ (عجب سوال کلی ای بود !)

2 - می خواستم بدونم که چرا وقتی اینترنتو share می کنم فقط سایتGoogle میاد بالا ؟!!!

3 - از همه مهم تر جریان این کارت شبکه مجازی خود ویندوز چیه ؟

4 - با این که همه چیز به نظر خوب کار میکنه تو ویندوز Host همش پیغم confilict ip میده . چرا ؟

امیدوارم جواب این سوالا خستتون نکنه . اگرم میبینید جواب هر کدوم طولانیه یا نیاز به اطلاعات بیشتر از طرف من داره نمیخواد خودتونو به زحمت بندازین

بازم ممنون...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا این که دلو زدم به دریا سرویسای NAT و DHCP ( که اطلاعات کمی ازشون دارمو) رو روی کارت مجازی set کردم
    1 - به نظر شما چرا این جوری شد و صل شد ؟ (عجب سوال کلی ای بود !)
    منظورت از اینکه اونارو برای کارت مجازی set کردی چیه ؟ اونا Disable شده بودن ؟ IP شون رو عوض کردی ؟ یه توضیح بده .

2 - می خواستم بدونم که چرا وقتی اینترنتو share می کنم فقط سایتGoogle میاد بالا ؟!!!
    توی کدوم ویندوز فقط گوگل میاد بالا بعد از share کردن ؟ Vmware یا اصلیه ؟
    توی Run بزن Ping 4.2.2.1 ببین Reply میده ؟
    ازون چیزای جالب بودا !!!

3 - از همه مهم تر جریان این کارت شبکه مجازی خود ویندوز چیه ؟
    و اما Microsoft Loopack Adapter . همون طور که شما می فرمایین برای یادگیری شبکه فقط یک کامپیوتر دارید و ناچارید از برنامه های Virtual Machine کمک بگیرید ، بعضیا هم مثل شما هستن با این فرق که اون یه دونه سیستمشون کارت شبکه هم نداره .
    اما اینجاست که بیلی جون میگه غم مخور ، میخرم برات .

و به شما میگه تشریف ببرین به این آدرس و اونجا بگین منو بیلی فرستاده ، تا یه کارت شبکه بهتون بدن .

ُControl Panel > Add New Hardware Wizard

بعد از اینکه اون ذره بین رفت :

Yes, I have already connected the hardware

در صفحه ی بعد از بین لیست سخت افزار ها ، آخرین گزینه ، Add a new hardware device رو انتخاب و Next کنید .

در اینجا Install the hardware that I manually select from a list رو انتخاب و Next کنید .

در این صفحه از بین لیست Network adapters رو انتخاب و Next کنید .

حالا در کادر سمت چپ Microsoft و در کادر سمت راست Microsoft Loopback Adapter رو انتخاب و Next کنید .

بعد از اینکه کارت شبکه مجازی رو نصب کرد Finish رو بزنید .

حالا از Control Panel میتونید وارد Network Connections بشید و اونجا می بینید که یه کارت شبکه جدید براتون اومده که کاملا میتونه مثل یه کارت شبکه واقعی عمل کنه ( برای Virtual Machine ها )

4 - با این که همه چیز به نظر خوب کار میکنه تو ویندوز Host همش پیغم confilict ip میده . چرا ؟
    IP تمام کارت شبکه هاتون رو بررسی کنید . مطمئنا IP دوتاشون شبیه همه . میتونید از دستور ipconfig/all در محیط Command Prompt ویندوز استفاده کنید . ( run > cmd )

تا بعد ...

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام ...

منظورت از اینکه اونارو برای کارت مجازی set کردی چیه ؟ اونا Disable شده بودن ؟ IP شون رو عوض کردی ؟ یه توضیح بده .
    بله Disable بودن یعنی NAT که Disable بود و هیچ کارت شبکه ای روش set نشده بود و DHCP هم خودم دستی ADD کردم و کارت شبکرو انتخاب کردم و بعد Enable کردم ...... تا درست شد !

توی کدوم ویندوز فقط گوگل میاد بالا بعد از share کردن ؟ Vmware یا اصلیه ؟
    توی ویندوز VMware

توی Run بزن Ping 4.2.2.1 ببین Reply میده ؟
    نه . تو هیچ کدوم جواب نمیده

ازون چیزای جالب بودا !!!
    واقعا . جالب تر اینه که بعضی قسمت های خود گوگلم میاره ولی بعضی قسمتاشو نه !!!

دقیقا موقعی که میخوام یه سایتی رو باز کنم ( تو VMware ) پیغام ip coflict رو میده . اونم تو کامپیوتر اصلی و به صورت اخطار Pop up که تو task bar باز میشه

و اما Microsoft Loopack Adapter .....
    ممنون از توضیحاتتون .( من چه غولی از این کارت شبکه تو ذهنم ساخته بودم ...! )

خیلی عالی توضیح میدید ( جدی و بدون اغراق اینو میگم )

IP تمام کارت شبکه هاتون رو بررسی کنید . مطمئنا IP دوتاشون شبیه همه . میتونید از دستور ipconfig/all در محیط Command Prompt ویندوز استفاده کنید
    نه امتحان کرده بودم هیچ کدوم مشابه نیستند . تازه من همه ی کارت شبکه هارو ( 2 تا اصلی و 2مجازی VMware )

Disable کردم فقط 1 دونه از کارت های VMware فعاله . اگه بازم چیزی هست که باید رعایت کنم ممنون میشم

بفرمایید.

ممنون...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله Disable بودن یعنی NAT که Disable بود و هیچ کارت شبکه ای روش set نشده بود و DHCP هم خودم دستی ADD کردم و کارت شبکرو انتخاب کردم و بعد Enable کردم ...... تا درست شد !
    خب راستش فکر می کنم اینا باید Enable باشن چون به صورت پیشفرض وقتی Vmware نصب میشه Enable هستن .
    راستی اینترنت رو با سرویس ICS بین سیستم هاتون Share کردین یا از طریق NAT ؟

آخه اگه با ICS ( که معمول ترین راه هست ) این کارو کرده باشید عملا DHCP دیگه نمی تونه تو شبکه فعالیت کنه و گرنه با سرویس ICS میرن تو کار هم ( چون هر دو می خوان به کلاینت IP تقدیم کنن و در انجام این امر خیر به مشکل می خورن )

واقعا جالبه که چطوری فقط گوگل میاد در حالی که DNS های اینترنتی رو نمی تونید Ping کنید . شما تو تنظیمات Ip مشکل دارین به نظرم . میشه تو Command Promt یه ipconfig/all بزنید و نتیجه رو قرار بدید ؟

راستی یه موضوع مهم ، Computer Name ها که شبیه هم نیستن ؟ توی پست اولم عرض کردم . عوض کردید ؟ ممکنه این Conflict به خاطر تشابه اسمی باشه .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •