وقتی pc رو روشن می کنم و 5 دقیقه می گذره hang می کنه و باید Restart کنم .بعد از Restart هم دوباره به همین صورت .
مشکلش از چی میتونه باشه؟؟
وقتی pc رو روشن می کنم و 5 دقیقه می گذره hang می کنه و باید Restart کنم .بعد از Restart هم دوباره به همین صورت .
مشکلش از چی میتونه باشه؟؟
دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه
ویندوز بالا میاد ؟؟؟؟
دمای سی پی یو چقدره ؟؟؟؟
رم سیستم چقدر و باس اونها چقدره ؟؟؟
این سوالات رو جواب بدید حتما به جواب میرسیم
مشکل شما به خاطر رم سیستمتو نه . یه بار جای رم رو عوض کنین اگه نشد رم رو کلا عوض کنین. یا یه رم
دیگه اضافه کنین.
سلام دوست عزیز
دوستمون درست گفتن ، معمولا این جور مشکلا از رمه ، بازم بقول دوستمون جزئیات رو بگی می تونیم کمکت کنیم
بله .در درجه اول شما Ram ها را چک کن و عوض کن.اگه بازم مشکل پیش اومد مطرح کن..........
سلام
اگر زمان هنگ سیستم بعد از روشن کردن ثابت است یعنی مثلا 5 دقیقه بعد از روشن کردن به احتمال قوی مشکل از فن سی پی یو است یا کار نمی کند یا اینکه خیلی ضعیف کار می کند و چون دمای سی پی یو بالا می رود هنگ می کند.
پیشنهاد می کنم قبل از هر کاری اول فن سی پی یو رو چک کن و در Setup سیستم دور فن و دمای سی پی یو را چک کن.
اگر این مشکل نبود یا از رم یا مادربرد است که باید بررسی شود
آقا اگر Cpu بالاست Power رو هم چک کنضرر نداره اگه بیشتر از 12 بو مشکلی نیست اگه کمتر بود احتمالا با مشکل Powerرو به رو هستی
سه تا احتمال هستش به ترتیب اولویت نوشتم واست.
1-RAM
2-CPU
3-ویروس
از این سه حالت خارج نیست . یه بار ویندوز عوض کن اگه در حین عوض کردن ویندوز سیستم مجددا هنگ کرد دیگه برو سراغ CPU و RAM
در مورد مادر برد هم باید بگم احتمالش ضعیفه.
موفق باشی
درسته موقع نصب windows هنگ کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)