آقا چطور میشه فهمید که کار یه فایل نصب دقیقا چیه یعنی فایلهای مربوط به صنب یه نرم فزار مثل رجیستری یا ... را دقیقا کجاها می زاره ؟
آقا چطور میشه فهمید که کار یه فایل نصب دقیقا چیه یعنی فایلهای مربوط به صنب یه نرم فزار مثل رجیستری یا ... را دقیقا کجاها می زاره ؟
من یه زمانی یه همچین برنامه ای داشتم که با اون کار میکردم، ولی شرمنده اسمش یادم نیست
اگه پیدا کردم همین جا میزارم ولی اگه فقط واسه رجیستری میخوای میتونی از Regmon NT استفاده کنی
فکر میکنم Advanced uninstaller pro این قابلیت رو داره
h!!p://www.innovative-sol.com/uninstaller
ممنون
ولی من فقط برای رجیستری نمی خوام کلا یه سری فایل OCX و DLL و اینجور چیزا هم هستند. در ضمن در باره با این لینکی که دادید من متوجه نشدم این برنامه مال UnInstall کردن هست ؟
فکر کنم داره این انجمن کرکینگ آروم آروم تعطیل می شه . دیگه کمتر کسی سر میزنه ............... خیلی می ترسم
نکنه واقعا" تعطیلش کنن .
من برنامه FileMon را دارم که تمام فعالیت های یک برنامه را نشان می ده اما من هم تازه دارم باهاش کار می کنم
این برنامه مثل کاو همه ی فعالیت ها را نشان می ده و من نمی تونم این برنامه را متوقف کنم البته گفتم که تازه دارم وارد دنیای کرک می شم
در ضمن این برنامه داخل یک فایل 8 مگابایتی است که بعد از نصب می تونی ازش استفاده کنی که اسم این فایل هم فکر کنمCrackersKit است
یعنی میخوای هرچی تو رجیستری کپی میشه بفهمی ؟
آره کلا دقیقا هرکاری که برنامه نصب هنگام نصب برنامه انجام میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)