تو تاپیکی که گفتم ، دوستان دوتا لینک از مقایسه این دوگوشی توسط کاربران و سایت رو گذاشتن که آدرسش ایناست :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه ای از مطالب گفته شده رو ترجمه کردم که با کمی تلخیص عنوان میکنم !
این بنده خدا تو لینک اول گفته :
وزن و سایز N93 به طور حاشیه ای خوبه !
دوربین وضع وخیمتری داره !!
عکسها خیلی تاریک تر از عکسهای N93 و اونها به طور مشخص بدتر از عکسهای N73 و K800 هستن .
همچنین ضبط صدا تو فیلمبرداری کیفیت بدی داره . نویزدر حالت اپتیکال زوم از N93 بیشتره
صفحه نمایش در N93i بهتر به نظر میرسه چون رنگهای بیشتری داره ولی این فقط تا زمانی پابرجا و درسته که شما در یک محیط بسته (درونی-زیر سقف) باشید !!
اگه برید بیرون تو آفتاب ! می بینید که صفحه نمایش N93i تشعشعات رو بازتاب میده و خیلی بد تو نور خورشید دیده میشه در حالی که صفحه نمایش N93 بخوبی تو آفتاب شدید قابل مشاهده هست .
باتریه N93i دوام کمتری نسبت به N93 داره و طبق تخمین من حدود %25 دوامش کمتره !!
بدنه N93 نسبت به N93i محکمتره و به سختی خراشیده میشه اما N93i بدنه پر سر و صدایی داره ! در قسمت مفصلها خیلی ضعیف به نظر میرسه و قسمت آینه ای به راحتی خراشیده میشه
کار کردن با کیبورد N93 خیلی راحت تر از N93i هست .
بلندی صدای اسپیکر های N93i در حالت پخش موزیک و مکالمه یه نمه بیشتره اما خیلی غیر طبیعی پخش میکنه
تا اینجا تنها ترقی و بهبود N93i نسبت به N93 ، یکی کاهش وزن و اندازشه و دیگری کیفیت بهتر صفحه نمایشه اون هم فقط در محیطهای بسته
کیفیت دوربین هم 25درصد کاهش پیدا کرده
و اما مشکلی که تو لینک دوم هم بهش اشاره شده :
اخیراً موفق شدم یه N93i بگیرم دستم !
اولین برداشتم این بوده که..وااای چه عالی ! در واقع اون یه N93 رشد یافته به نظر میرسید.
اما به محض اینکه یدونشو گرفتم دستم..فوراً متوجه چیزی شدم که تا حالا روی N93 احساس نکرده بودم .
بله..براستی شایعه ای که پیرامون ضعف لولای N93i وجود داشت ، حقیقت داشت . اون ضعیف بنظر میرسه و وقتی بخش آینه ای (منظورش فولد-Fold هست ) به طور کامل بسته میشه ، حرکت زیادی در عرض داره (لق میزنه)
در ضمن ، به کیفیت و طراحی خوبه قسمت مموری و محافظش ، راحتی کار با جوی استیک دوربین اشاره شده