تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: مقایسه N93 و N93i

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض مقایسه N93 و N93i

خوب..
    لازم شد یه تاپیک به سوالاتی که پیرامون این دوتا گوشی و تفاوتهاشون وجود داره اختصاص بدیم .
    قبلاً گفتگوهایی در مورد این دوتا گوشی تو تاپیک بررسی تخصصی Nokia N93i انجام شده .

2 روز پیش یکی از دوستان N93i خرید...رفتم پیشش و گوشیها رو مقایسه کردیم .

مزایای N93i نسبت به N93 که به چشم میاد :
    جای مموری و دریچه مموری تو N93i بسیار مناسب طراحی شده و بر خلاف N93 از یه تیکه لاستیک به منظور محافظ استفاده نکردن که بعد از یه مدت شل و بد حالت بشه
    حالت صفحه نمایش یا همون فولد تو N93i طراحی جالبتری داره

اما بر خلاف اون چیزی که زیاد تبلیغ میشد...من تفاوت محسوسی تو کیفیت تصویر این دوتا گوشی ندیدم .

و اما معایب :

همونطور که تو تاپیک ها و ساینتهایی که لینکشو دوستان زحمتت کشیدن گذاشتن ، خوندید ، فیلمبرداری N93i بسیار جای بحث داره و کلاً عجیبه !
    فیلمبرداری این گوشی بر خلاف N93 ، ترکیب رنگها رو تو فیلم به هم میریزه و به اصطلاح بعضی جاها آبرنگی میگیره !!!
    کیفیت عکس این گوشی ، همونطور که دوست عزیز جناب Optimus Prime فرمودن ، برای اینکه مثلاً کیفیت عکس بهتر بشه ، اومدن کاری کردن که نویز نندازه ! نتیجه این شد که جزئیات کمتری رو تو عکساش نسبت به N93 می بینید . دقیقاً مثل P990 که کیفیتش در حد K750 هست اما به خاطر خاصیت ضد نویزش ، عکساش مبهم و تار به نظر میرسن .
    Last edited by !Bikhaneman!; 16-08-2007 at 11:15.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من میخواستم N93i بگیرم ( البته توخواب) نا امیدم کردی

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تو تاپیکی که گفتم ، دوستان دوتا لینک از مقایسه این دوگوشی توسط کاربران و سایت رو گذاشتن که آدرسش ایناست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خلاصه ای از مطالب گفته شده رو ترجمه کردم که با کمی تلخیص عنوان میکنم !

این بنده خدا تو لینک اول گفته :

وزن و سایز N93 به طور حاشیه ای خوبه !
    دوربین وضع وخیمتری داره !!
    عکسها خیلی تاریک تر از عکسهای N93 و اونها به طور مشخص بدتر از عکسهای N73 و K800 هستن .
    همچنین ضبط صدا تو فیلمبرداری کیفیت بدی داره . نویزدر حالت اپتیکال زوم از N93 بیشتره
    صفحه نمایش در N93i بهتر به نظر میرسه چون رنگهای بیشتری داره ولی این فقط تا زمانی پابرجا و درسته که شما در یک محیط بسته (درونی-زیر سقف) باشید !!
    اگه برید بیرون تو آفتاب ! می بینید که صفحه نمایش N93i تشعشعات رو بازتاب میده و خیلی بد تو نور خورشید دیده میشه در حالی که صفحه نمایش N93 بخوبی تو آفتاب شدید قابل مشاهده هست .
    باتریه N93i دوام کمتری نسبت به N93 داره و طبق تخمین من حدود %25 دوامش کمتره !!
    بدنه N93 نسبت به N93i محکمتره و به سختی خراشیده میشه اما N93i بدنه پر سر و صدایی داره ! در قسمت مفصلها خیلی ضعیف به نظر میرسه و قسمت آینه ای به راحتی خراشیده میشه
    کار کردن با کیبورد N93 خیلی راحت تر از N93i هست .
    بلندی صدای اسپیکر های N93i در حالت پخش موزیک و مکالمه یه نمه بیشتره اما خیلی غیر طبیعی پخش میکنه
    تا اینجا تنها ترقی و بهبود N93i نسبت به N93 ، یکی کاهش وزن و اندازشه و دیگری کیفیت بهتر صفحه نمایشه اون هم فقط در محیطهای بسته
    کیفیت دوربین هم 25درصد کاهش پیدا کرده

و اما مشکلی که تو لینک دوم هم بهش اشاره شده :

اخیراً موفق شدم یه N93i بگیرم دستم !
    اولین برداشتم این بوده که..وااای چه عالی ! در واقع اون یه N93 رشد یافته به نظر میرسید.
    اما به محض اینکه یدونشو گرفتم دستم..فوراً متوجه چیزی شدم که تا حالا روی N93 احساس نکرده بودم .
    بله..براستی شایعه ای که پیرامون ضعف لولای N93i وجود داشت ، حقیقت داشت . اون ضعیف بنظر میرسه و وقتی بخش آینه ای (منظورش فولد-Fold هست ) به طور کامل بسته میشه ، حرکت زیادی در عرض داره (لق میزنه)

در ضمن ، به کیفیت و طراحی خوبه قسمت مموری و محافظش ، راحتی کار با جوی استیک دوربین اشاره شده
    Last edited by !Bikhaneman!; 16-08-2007 at 11:24.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام Bikhaneman جان
    خسته نباشی آره منم دقیقا همین موارد خونده بودم.راستی N93 خریدی؟
    منم منصرف شدم از خریدن N93i ولی N95 هم نمی خوام!خیلی زیاد شده!
    تو یکی از سایت های JBenchmark خونده بودم که وضعیت N93 در High 3D برابر با Failure - Not Available و برای N93i امتیاز حدود 5 بود.یادم نیست دقیق کجا بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا من قرار بود یه n73 me بگیرم ولی اینقدر از گوشی های جدید بد گفتن که من رفتم یکی از کلیه هامو فروختم تا n93i بگیرم. حالا شما میگید اینم مشکل داره.
    الان قیمت n93i and n93 چنده؟
    bikhaneman جان شما تازه گوشی تو گرفتی؟ چند گرفتی عزیز؟
    اینجوری که میگید پس n93 بهتره دیگه؟ ولی میگن تو باراز کمه!!
    دوست منم 10 روز پیش n93i گرفت ولی ازش راضیه. به منم گفت بگیر. فکر کنم هنوز بدنش گرمه اشکالات دستش نیومده
    Last edited by amanofnoname; 16-08-2007 at 06:02.

داره خودمونی میشه corey taylor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید پا برهنه میپرم وسط بحثتون

من 3 ماه n93 دارم اگه با اندازش مشکلی نداشته باشید ضعف انچنانی دیگه ای نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام Bikhaneman جان
    خسته نباشی آره منم دقیقا همین موارد خونده بودم.راستی N93 خریدی؟
    منم منصرف شدم از خریدن N93i ولی N95 هم نمی خوام!خیلی زیاد شده!
    تو یکی از سایت های JBenchmark خونده بودم که وضعیت N93 در High 3D برابر با Failure - Not Available و برای N93i امتیاز حدود 5 بود.یادم نیست دقیق کجا بود.
    آره..حدوداً 8 روزه گرفتم .
    N95 زیاد نشده عزیز..اونایی که می بینی NOKLA N95 هست نه Nokia
    اگه واقعاً از N95 خوشت میاد ، خودتو به خاطر زیاد بودنش تو دست ، از داشتنش محروم نکن .

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من قرار بود یه n73 me بگیرم ولی اینقدر از گوشی های جدید بد گفتن که من رفتم یکی از کلیه هامو فروختم تا n93i بگیرم. حالا شما میگید اینم مشکل داره.
    الان قیمت n93i and n93 چنده؟
    bikhaneman جان شما تازه گوشی تو گرفتی؟ چند گرفتی عزیز؟
    اینجوری که میگید پس n93 بهتره دیگه؟ ولی میگن تو باراز کمه!!
    دوست منم 10 روز پیش n93i گرفت ولی ازش راضیه. به منم گفت بگیر. فکر کنم هنوز بدنش گرمه اشکالات دستش نیومده
    کلاً سیاست کمپانیهای سازنده گوشی اینه که یه گوشی کامل و بدون نقص تولید نکنن !
    N93i مزیت هایی نسبت به N93 داره اما متاسفانه اصلیترین ویژگی این گوشی که دوربینش باشه ، ضعف داره که فکر نکنم کاربری وجود داشته باشه که به خاطر چندتا مزیت که زیاد مهم نیست ، از خیر دوربین خوب بگذره

N93i حدوداً 580 تومنه و N93 نقره ای : 520 N93 مشکی هم که شاخ آهو شده
    کم نشده ، مشکیش کمه
    Last edited by !Bikhaneman!; 16-08-2007 at 11:43.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه چیزی که یادم رفت روش تاکید کنم..همونطور که تو پست دوم عنوان شد ، قسمت آینه ای N93i خیلی حساس و ظریفه و زود خراشیده میشه .
    بنابراین باید همیشه تو کیف مخصوصش نگهداری بشه ...دوستانی که مایلند بگیرنش ، حتماً پکیج گوشی رو چک کنن ببینن کیف مخصوص داره یا نه . یه کیف پارچه ای ضد خش باید تو پک باشه
    چون میگن پکهای جدید فاقد این کیفه و فروشنده ها بر میدارن ...این کیف قیمتی بین 14-20 تومن تو بازار داره !! حواستون باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بزرگترین مشکلی که من با N93 دارم... وجود DPad به جای جوی استیکه !
    کار کردن باهاش خیلی مهارت می خواد مخصوصاً تو بازی ...خیلی سخته
    تو قسمت دوربین هم همینطور
    یکی از مزیتهای N93i ، وجود همین جوی استیک مخصوص تنظیمات دوربین به جای DPad هست که بغل گوشی تعبیه شده . اما به قول کاربری که متنشو ترجمه کردم...اینقدر بد ساخته شده که همش فکر می کنید کلی گرد و غبار روش جمع شده !

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •