Hi
من ميخواستم بدونم نرم افزاري هست كه بشه فيلم دي وي دي رو به ريپ تبديل كنه.......؟
منظور اينه كه اون 10 تا قطعه اي كه ما در يه ديسكت دي وي دي داريم و ميريزيم رو هارد بتونه به تك قسمت تبديل كنه .......اگه وجود داره اسمش؟
Great 1
Hi
من ميخواستم بدونم نرم افزاري هست كه بشه فيلم دي وي دي رو به ريپ تبديل كنه.......؟
منظور اينه كه اون 10 تا قطعه اي كه ما در يه ديسكت دي وي دي داريم و ميريزيم رو هارد بتونه به تك قسمت تبديل كنه .......اگه وجود داره اسمش؟
Great 1
بله ميخوام همشون به يك فايل wave يه مديا پلير يا هر چيز ديگه اي تبديل بشن.......فقط همه به هم بچسبن
من یه برنامه دانلود کرده بودم که البته زیاد حرفه ای نبود و بعضی فرمتها رو نداشت.... لینکش رو میذارم امیدوارم به کار بیاد:
Power Video Converter... حجمش حدود 2.5 مگابایتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید باشه... اگه دوستان برنامه ی کاملتری رو بشناسن و بذارن بهتر میشه... من باز میگردم اگه چیز بهتری پیدا کردم میگم![]()
ممنون ........
ولي خودت از اين برنامه كار گرفتي.........هر چي ميزنم يه قسمت پر ميشه بعد هر چي وايميستيم ادامش پر نميشه......نكنه ريجيستر نشدس؟![]()
Last edited by Greatone; 17-08-2007 at 00:22.
راستش من از قسمت merge استفاده نکرم ولی سایر قسمتهاش که باهاشون کار کردم مشکلی نداشتن...
الان میرم اونم امتحان میکنم برمیگردم... شماره سریالش هم داشتم... برم دنبال اونم بگردم!
فعلا...
ممنون
چشم انتظار........دل بيقرار........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)