سلام
همه سوالات، آموزشها و مشکلات خودتون رو در مورد Outlook Express 6 اینجا بزارید. تا هر کسی بلده جواب بده.![]()
سلام
همه سوالات، آموزشها و مشکلات خودتون رو در مورد Outlook Express 6 اینجا بزارید. تا هر کسی بلده جواب بده.![]()
برای شروع خودم سوال میپرسم. آیا میشه توی outlook کاری کرد که ایمیلهایی که از یه آدرس خواص میاد، به پوشه خاصی برند؟ چطوری؟
سلام
درباره Outlook Express 6 تو قسمت e-mail server names چي بنويسيم واين اطلاعاتو از كجا
بگيريم؟
شما اول باید قابلیت POP3 رو توی اکانت ایمیل خود فعال کنید.
در مورد مشخصات سرور که باید بنویسید، بستگی به سرور سرویس دهنده داره. خود Gmail یه قسمت داره که آموزش میده.
اگه با Gmail می خواید این کار رو انجام بدید، بگید تا راهنمای تون کنم.![]()
SuB عزيز ممنونم از توضيحاتتون
من از ياهو استفاده مكنم و اينطور كه شنيدم سرويسش رايگان نيست منم بي خيالش شدم
بله تا اونجا که من شنیدم POP3 به همه اکانتها فعال نیست ولی برای اکانتهایی که متعلق به UK هستند، رایگان است. (این حرف مال 2 3 سال پیشه.)
منم چون این امکان وجود نداشت و کلی مجبور بودم سایت یاهو رو باز کنم، قید یاهو رو زدم و رفتم توی Gmail یه ایمیل توپ ساختم.
اگه دعوت نامه Gmail خواستید برام PM بدید تا بفرستم.![]()
جی میل دعوتنامه نمی خواد
اگه جدیداً (از یه سال پیش تا حالا) این طور شده باشه.![]()
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/REZA%7E1.ASA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/REZA%7E1.ASA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/REZA%7E1.ASA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]
ببخشیبد پست قبل نا جور شد تو این قست که ازش عکس گرفتم گزاشتم باید چی نوشت اکانت جی میل دارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)