تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: امروز من 2 بار صفحه آبي مرگ رو جلو چشام ديدم !!

داره خودمونی میشه Renu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

5 امروز من 2 بار صفحه آبي مرگ رو جلو چشام ديدم !!

سلام

امروز من 2 بار صفحه آبي مرگ رو جلو چشام ديدم !!

همون صفحه آبي blue screen of death كه شنيدم خطرناك ترين پيغام ويندوز هست !!

متاسفانه چون سيستمم زود ريستارت شد

نتونستم خطاي اون رو بخونم بفهمم به خاطر چي هست !!!

ولي شايد از هارد باشه

شايدم ....

به هر حال جوون هر كسي كه دوست داريد من رو از مرگ نجات بديد

هر خطري كه باشه بگيد با چه برنامه اي از بينش ببرم

چون ويندوز رو تازه نصب كردم اصلاً به اين خاطر نيست

ولي هارد م رو تازه پارتيشن بندي كردم

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویندوز ویستا نصب کردی؟
    سی پی یو چیه؟؟amd????
    اگه اینجوریه بگو تا بگم!!!!

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

میشه یکی در مورد این پیغام برام توضیح بده؟ تا حالا اسمش رو نشنیده بودم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این اررور به خاطر System Failure هست ممکنه مشکل از سی پیوتون باشه.یه قطهع از کامپیوترتون از جاس در اومده باشه یا مشکلی براش پیش اومده باشه و ...
    بهتر نبود یه عنوان مناسب تر برای تاپیکتون انتخاب میکردید ؟
    چند تا علت هم داره :

1-راه انداز های Device ها که سازکاری کامل رو با دستگاه مورد نظر ندارن

2-RAM های معیوب

3-مشکل سخت افزاری قطعات

4-رجیستری دستکاری شده یا دچار مشکل شده Corrupt Registry

5-DLL های ناسازگار با ویندوز.

اگه همچنان این مشکل رو دارید با استفاده از دکمهF8 به هنگم بوت شدن ویندوز وارد منوی بووت شده و گزینه Last Known Good Configuration رو انتخاب کنید.

دلایل دیگه ای که مایکروسافت ذکر کرده :

DIVIDE_BY_ZERO_ERROR

This error is caused by an application trying to divide by zero. If you receive this error and don't know which application caused it, you might try examining the memory dump.

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

The IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL error is caused by a buggy device driver or an actual hardware conflict. If you've recently added new hardware to your system, try removing it and see if the error goes away. Likewise, if you've recently loaded a new device driver, you might try using ERD Commander Professional Edition, by Winternals Software, to temporarily disable the new driver and see if the problem goes away.

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

An incorrectly configured device driver usually causes this type of error. As I'll explain later, you can use another section of the blue screen to figure out which driver is causing the problem.

REGISTRY_ERROR

Such an error indicates a catastrophic failure in the system's registry. However, this error can sometimes be caused by failure to read the registry from the hard disk rather than because the registry itself is corrupt. Most of the time though, if you get this error, you'll have to restore from backup.

INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Just as the name implies, this error indicates that Windows NT is having trouble reading from the hard disk. This error can be caused by a faulty device driver or a bad small computer systems interface (SCSI) terminator. If you've checked for these problems, but are still receiving the error, check to make sure that a virus hasn't destroyed your boot sector.

UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP

This error message is almost always caused by your computer's memory. If you receive this error, check to make sure that all of your single inline memory modules (SIMMs) are the same type and speed. You should also check to make sure that your computer's Complementary Metal Oxide Semiconductor (CMOS) is set for the correct amount of RAM. If all of these suggestions check out, try replacing the memory in the computer.

BAD_POOL_HEADER

This is, perhaps, the most obscure error message. In most cases, if you receive this error, it's related to the most recent change you've made on your system. Try undoing the change to get rid of the error.

NTFS_FILE_SYSTEM

An NTFS_FILE_SYSTEM error indicates hard disk corruption. If your system is bootable, run CHKDSK /F on all of your partitions immediately. If your system isn't bootable, try installing a new copy of Windows NT in a different directory. You can use that copy to run the CHKDSK program. When you're done with the second copy, you can edit your BOOT.INI file to make your computer start your original copy of Windows NT.

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR

This error indicates that Windows NT wasn't able to read a page of kernel data from the page file. Bad memory, a bad processor, incorrectly terminated SCSI devices, or a corrupt PAGEFILE.SYS file may cause this situation. The first step in correcting such an error is to recreate the PAGEFILE.SYS file and see if you can bring your system back online.

NMI_HARDWARE_FAILURE

This is a generic error message in which the hardware abstraction layer can't report on the true cause of the error. In such a situation, Microsoft recommends calling the hardware vendor. This error can sometimes be caused by mixing parity and non-parity SIMMs, or by bad SIMMs.

مایکروسافت علاقه زیادی به این Error داره و Screen Saver شبیه ساز این Error رو هم ایجاد کرده :
    لینک داونلودش
    [/COLOR]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما این برنامه که تو این سایت هست رو داونلود کنید و نصب کنید و سیستم رو با اون چک کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم سریال نامبر برنامه :

Last edited by secure; 14-08-2007 at 22:40.

داره خودمونی میشه Renu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون secure جان ؛ solo_88 عزيز

شرمنده اگه عنوان تاپيك رو بد انتخاب كردم

سيستم

M.B : ََASUS ََََP4S800D-X

CPU : Celeron(R) 2.8 GHz

RAM : 512 MB

ويندوز ويسا كه اصلاً ندارم

فقط تازگيها يه هارد ساتا به سيستمم اضافه كردم

و ويندوز رو روش نصب كردم

راستي يعني واقعاً قضيه اينقدر جدي هست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه دوست من جدی نیست .بعضی وقت ها هم Xp به قول معروف از این ادا ها در مآره و نگران کننده نیست اما اگه باز هم با این اررور برخوردید یه مشکلی هست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز فکر کنم اسم این صفحه آبی رنگ crash هست من هم تا حالا این مشکل رو داشتم مخصوصا موقعی که کار سنگین مثل بازی یا رندر کردن انجام میدادم . با نصب مجدد ویندوز مشکلم حل شد البته کابل هارد رو هم عوض کردم که فکر نکنم بی تاثیر بوده باشه . موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فكر كنم منظورتون اين صفحس كه پدرمو در آورده:

خيلي وقته كه شروع كرده به اذيت كردن من
    شايد 1 ساله
    تا الانم شايد 7.8 تا ويندوز عوض كرده باشم...ولي.....
    من فكر كنم ماله دماي بالاي CPU باشه....آخه دماش تا 65.60 ميرسه
    چي كار كنم؟!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خدای من چقدر از این پیغام وحشتناک بدم میاد.
    چند وقت بعد از صدور این پیغام ها و مشابه اون ها 2 تا هاردم سوخت.
    (نمی دونم واقعا ربطی به اون ها داشت یا نه)

جدیدا هم مدتیه که با هارد سومم که 40 گیگ مکستور هست و حدود 5 یا 6 سالی از عمرش می گذره همون موقع بوت شدن قبل از بالا اومدن ویندوز سیستمم پیغام می ده که در مورد هاردت یه مشکل پیش اومده و باید فورا از اطلاعات پشتیبان گرفته بشه و من باز هم همچنان در کمال خونسردی اهمیتی نمی دم و با فشردن یه کلید F1 روند بوت شدن ادامه پیدا می کنه و باقی ماجرا.

فکر می کنم همین روزها مجددا این پیغام دوست داشتنی رو ببینم و بعدش هم بووومممممبببب همه چی منفجر بشه و دوباره بشینم گریه کنم و ماتم بگیرم که این چه بلایی بود سرم اومد.
    Last edited by Reza_Sadeghi; 16-08-2007 at 05:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

فكر كنم منظورتون اين صفحس كه پدرمو در آورده: خيلي وقته كه شروع كرده به اذيت كردن من شايد 1 ساله تا الانم شايد 7.8 تا ويندوز عوض كرده باشم...ولي..... من فكر كنم ماله دماي بالاي CPU باشه....آخه دماش تا 65.60 ميرسه چي كار كنم؟!!!!!!!!!!
    دوست عزیز دمای سی پی یو شما خیلی زیاده . دما باید در حالت عادی بین 30 تا 35 باشه یا شاید بیشتر ولی همین الان چک کردم برای من 34

هست و همچنین دمای بحرانی , یعنی دمایی که کامپیوتر باید ری استارت بشه حدود 50 تا 55 هست . به احتمال زیاد تنظیمات شما ر setup به هم

خورده و شاید فن شما هم خراب باشه . پیشنهاد میکنم سریع به داد سی پی یو برسی . موفق باشی

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •