سلام. من میخواه یک دکمه جستجو توی یک html بزارم که دقیقا کاره searche خود explor رو انجام بده . یعنی توی متن همون صفحه کلمه ی مورد نظر رو پیدا کنده . کدش رو می خواستم . خیلی واجبه . ممنون
سلام. من میخواه یک دکمه جستجو توی یک html بزارم که دقیقا کاره searche خود explor رو انجام بده . یعنی توی متن همون صفحه کلمه ی مورد نظر رو پیدا کنده . کدش رو می خواستم . خیلی واجبه . ممنون
فکر نمی کنم برای HTML بشه بخش سرچ درست کرد. شما باید این قابلیت رو با php با asp برای صفحه ایجاد کنید. شما می تونید از کاربر بخواید برای جستجو CTRL + F بزنه و تو صفحه سرچ کنه.
اگه لطف کنید ، بگین دقیقا باید چگونه عمل کنم ، ممنون میشم.
با استفاده از نرم افزار dream waverیه دکمه آماده بذار توی سایتت(اسمش botton است اسمشو به جستجو تغییر بده)بعد از پایگاه داده (با نرم افزار acces) استفاده کن .
دوستان ، فرض کنید یک صفحه htm ساختید که فقط txt توشه. حالا میخواین یک جستجو توش بزارین که ویژههای خود صفحه رو پیدا کنه . مثل کار find (ctrl+F) خود اکسلور . من این رو میخوام. اگه لطف کنید ممنون میشم
میشه یه کادر هم برایه سرچ درست کرد تو صفحه که از همون قابلیته ctrl+f استفاده میکنه ولی با این فرق که فرم داره ولی فقط تویه یه صفحه یا یه فریمه خاص میتونه سرچ کنه نه تویه دیتا بیس و ...
به اینجا هم سر بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DaRiOuShJh; 14-08-2007 at 13:44.
دوست عزیز من دقیقا همون کارد رو با یک دکمه ی سرچ می خوام که کاره ctrl+f رو برام توی همون صفحه بکنه . اگه سورسش رو به من بدین که تو front page وارد کنم ، ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1436226", true); عزیز کمک کن
دوسته عزیز چون من خودم چند سال پیش از این کد استفاده کرده بودم پیداش نکردم
حالا بازم میگردم دنبالش هر وقت پیدا کردم اطلاع میدم
عجله نکن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)