تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: یه مشکل اساسی

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض یه مشکل اساسی

سلام به همه
    مشکل من اینه که آنتی ویروسم که کاسپرسکیه یه تروجان تو کامپیوترم جست به اسمInfected: Trojan program Trojan.Win32.Agent.aec C:\WINDOWS\SYSTEM32\SOUNDMIX.EXE 16,5 KB

که البته قبلا" هم که نود32 داشتم تا آپدیتش کردم اینو جست منم گفتم پاکش کنه که تا پاکش کرد ویندوزم ریخت به هم اینجوری که فایلهای اجرائی رو باز نمیکرد و پنجره open with رو باز میکرد منم درایو c رو فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم تا اینکه دیشب کاسپر 7 رو نصب کردم و دوباره همینو جست منم ترسیدم دوباره ویندوز خراب شه skip رو زدم ولی داداشم که نمیدونست وقتی کاسپر اخطار داده بود پاکش کرده حالا دوباره ویندوزم همینطور شده و نمیتونم ویندوز عوض کنم حالا به من بگین اولا این واقعا" تروجانه ؟ اگه هست من که یه بار پاکش کردم چرا دوباره اومده؟و حالا چیکار کنم ویندوزم درست بشه؟
    دوما" اگه این فایله تروجان نیست چرا دوتا آنتی ویروس معروف اینو به عنوان تروجان میشناسن؟
    درضمن ویندوزو که میخوام ریپیر کنم میگه پسوورده administrator رو بزن ولی من اصلا رو کامم به جز پسه یوزر پسه دیگه ای ندارم که اونم قبول نمیکنه وقتیم ویندوز نصب میکردم پسوورد نزاشتم

دوستان لطفا" هرکی میدونه کمک کنه
    پیشاپیش از کمک همه ممنونم

داره خودمونی میشه bahar5358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام به همه
    مشکل من اینه که آنتی ویروسم که کاسپرسکیه یه تروجان تو کامپیوترم جست به اسمInfected: Trojan program Trojan.Win32.Agent.aec C:\WINDOWS\SYSTEM32\SOUNDMIX.EXE 16,5 KB

که البته قبلا" هم که نود32 داشتم تا آپدیتش کردم اینو جست منم گفتم پاکش کنه که تا پاکش کرد ویندوزم ریخت به هم اینجوری که فایلهای اجرائی رو باز نمیکرد و پنجره open with رو باز میکرد منم درایو c رو فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم تا اینکه دیشب کاسپر 7 رو نصب کردم و دوباره همینو جست منم ترسیدم دوباره ویندوز خراب شه skip رو زدم ولی داداشم که نمیدونست وقتی کاسپر اخطار داده بود پاکش کرده حالا دوباره ویندوزم همینطور شده و نمیتونم ویندوز عوض کنم حالا به من بگین اولا این واقعا" تروجانه ؟ اگه هست من که یه بار پاکش کردم چرا دوباره اومده؟و حالا چیکار کنم ویندوزم درست بشه؟
    دوما" اگه این فایله تروجان نیست چرا دوتا آنتی ویروس معروف اینو به عنوان تروجان میشناسن؟
    درضمن ویندوزو که میخوام ریپیر کنم میگه پسوورده administrator رو بزن ولی من اصلا رو کامم به جز پسه یوزر پسه دیگه ای ندارم که اونم قبول نمیکنه وقتیم ویندوز نصب میکردم پسوورد نزاشتم

دوستان لطفا" هرکی میدونه کمک کنه
    پیشاپیش از کمک همه ممنونم
    سلام نگران نباش ببين تو ميايي اولين منوي نصب ويندوز و repair رو از روكنسول اجرا ميكني اينبار بيا توي همون پنجرا اول install رو انتخاب كن و توي پنجره بعدي وقتي كزينه repair رو داد اونجا انتخابش كن اون موقع فقط ازت سيدي ويندوز رو ميخواد و مشكلت حل ميشه اينكه اين فايل تورجان هست يا نه رو نميدونم ولي اگه قرنتينه هم بكني بازم ويندوزت ميريزه به هم؟
    اميدوارم مشكلت رو حل كرده باشم

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

ممنون از کمکت
    ولی هیچکس از این تروجان چیزی نمیدونه؟
    اگه ریپیر کنم دوباره بیاد چی؟

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از جناب محترم مدیر انجمن کامپیوتر خواهشمندم تا این پست را پاک نمایند.
    Last edited by Farahmand Farshidy; 15-08-2007 at 10:47.

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به شما!

ممنون از کمکت
    ولی هیچکس از این تروجان چیزی نمیدونه؟
    اگه ریپیر کنم دوباره بیاد چی؟
    ببین دوست من! شما باید یه نظر به سی دی های ویندوز و دیگر برنامه های که بعد از نصب ویندوز آنهارا نصب میکنی بیندازی و همچنین فلش دیسک و دیگر حافظه های قابل انتقال را که همیشه و یا گاهی به کامپیوترت وصلش میکنی باید با آنتی ویروس اسکن نمایی! در ضمن این امکان وجود دارد که کاسپراسکای یکی از اون تروجان ها را یافته و اونو Disinfact و یا حذف نموده اما شاید این تروجان در دیگر نقاط هارد شما نیز موجود باشد و بعد از آن که شما ویندوز جدید را با دیگر برنامه ها مانند خود آنتی ویروس نصب میکنید، دوباره همون تروجان را در نقطه دیگر هاردتان میابد و باز هم همون آش و همان کاسه!!

تمام هاردتان را با آنتی ویروس اسکن نموده و در صورت یافتن ویروس و تروجان همه را پاک نمائید و بعداً ویندوز تان را Repair نمائید.

امکان از کار افتادن فایل های exe شما وجود دارد و شاید هم چاره ای جز این نداشته باشید!

همیشه در خدمتیم!!

مؤفق و پیروز باشید!!
    فرهمند

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

repair کردم ولی بازم ویندوزم درست نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •