تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشكل بالا نيومدن برنامه ي موبايل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشكل بالا نيومدن برنامه ي موبايل

گوشي من Motorola A1200 هست كه مشكل زير براش پيش اومده . خواهشا هر كي مي تونه بگه چطور اين مشكل رو بايد رفع كنم دريغ نكنه .
    من يكي دوتا تم روش نصب كردم كه بالا اومد و اجرا شد . بعد يه تم ديگه (VistaRTM.mtf) رو نصب كردم . ديدم تمكار نمي كنه . برا همين 2-3 باره ديگه همون تم رو نصب كردم . گوشي رو خاموش روشن كردم . ديدم فقط صفحه ي اول تم (همون لودينگ) مياد و همونجا قفل ميكنه .
    دكمه هاي گوشيم هيچ كدوم كار نمي كنه . حتي نمي شه با دكمه گوشي رو خاموش كرد . (بايد باتري رو درآورد) . باتري رو هم كه در ميارم و گوشي رو خاموش مي كنم وقتي دوباره روشن مي كنم بازم همون لودينگ تم مياد و همونجا قفل ميكنه . و اصلا وارد برنامه ي موبايل نميشه .
    يك سوال هم دارم :
    اگه فيرم وار گوشي پاك شده باشه و يا اينكه مشكل پيدا كرده باشه آيا راهي هست كه فيرم وار جديد روش نصب بشه ؟ آخه با usb هم كه موبايل رو به كامپيوتر وصل ميكنم نميشناسش .
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد چيكار كنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.دوست خوب همونطوری که خودت گفتی باید firmware رو تعویض کنی در مورد اینکه کامپیوتر گوشیتو نمیشناسه هم باید از mbm mode استفاده کنی (با گرفتن دکمه ی قرمز -وسط جوی استیک و دکمه ی ضبط صدا) و با استفاده از نرم افزار rsd lite فیرمویر جدید رو نصب کنی.
    اگه هر مشکل یا سوالی داشتی به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرست حتما جواب میدم.
    Last edited by jones; 02-09-2007 at 19:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •