تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: تعمیر iPod؟؟؟؟؟؟

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تعمیر iPod؟؟؟؟؟؟

سلام..جایی رو تو تهران میشناسین که ipod تعمیر کنه؟؟؟؟
    اگه میشناسین دریغ نکنین!
    ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا یه جا بود که یکی از دوستان به من گفت .. جمهوریه - تلفنش اینه : 66749872

ولی یه بحث دیگه اینه که اینجور وسایل که قطعه یدکی شون اینجا پیدا نمیشه ، تعمیرش یه ذره بی معناس ... شما دقیقا چه مشکلی پیش اومده واسه دستگاهت ؟ ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...مرسی از راهنماییتون...اینم مشکل:
    راستش جایی بودم که نتونستن بزنم شارژ برا همین به کل شارژش تموم شده...الان هم با شارژر هم با usb که میزنم شارژ بشه فقط ارم اپل رو صفحه میاد و میره....شارژ که نمیشه هیچ.روشن هم نمیشه.

در مورد تعمیر هم حرفتون رو قبول دارم و خودم هم چشمم اب نمیخوره که بتونن..با این حال ببینیم چی میشه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باتری های لیتیومی یه ویژگی که دارن اینه که وقتی شارژشون کاملا تموم میشه ، یه مقدار زمان می خوان تا بیان بالا ... با usb هم که دیگه بدتر : یعنی اگه با شارژر AC (برق شهری) ، یه ساعت طول بکشه تا کمی شارژ بشن ، با usb ، سه ساعت طول می کشه ...

شما چه مدت گذاشتیش روی شارژ ؟ ... یه 12 ساعت بذار رو شارژ ببین چی میشه ؟ ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

agha man ye 2 gigish ro dashtam ke lamsi bood baad hamin moshkel pish omad ba chakosh za dam roosh dorost shood

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

agha man ye 2 gigish ro dashtam ke lamsi bood baad hamin moshkel pish omad ba chakosh za dam roosh dorost shood
    من دل و روده ی هر چی رو بگی باز میکنم اما این کاری که گفتی یکم ظریف کاری میخواد

باتری های لیتیومی یه ویژگی که دارن اینه که وقتی شارژشون کاملا تموم میشه ، یه مقدار زمان می خوان تا بیان بالا ... با usb هم که دیگه بدتر : یعنی اگه با شارژر AC (برق شهری) ، یه ساعت طول بکشه تا کمی شارژ بشن ، با usb ، سه ساعت طول می کشه ...

شما چه مدت گذاشتیش روی شارژ ؟ ... یه 12 ساعت بذار رو شارژ ببین چی میشه ؟ ...
    سلام...قبلا یه بار شارژ کلی تموم شد زدم به usb یه شب تا صبح موند درست شد!!!اما این بار 1 روز کامل هم با اداپتور شارژ کردم تاثیری نداشت..هر کاری که فکر بکنی کردم ولی نشده(فقط مونده پرسش رو باز کنم باطری رو عوض کنم!!!!که باطری هم گیر نمیاد!....اخرین امیدمون به همین شماره یی هست که شما دادی.
    Last edited by solo_88; 12-08-2007 at 19:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام ......من lcd ما عوض کردم العان روشنش که میکنم بعده یه خورده وقت خاموش میشه و شارژ اون نسب میشه بعد در شا که باز میکنم
    دست روی ای سی یاش میگذاری داغ کرده لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by omid yaraghi; 28-02-2013 at 01:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •