سلام..جایی رو تو تهران میشناسین که ipod تعمیر کنه؟؟؟؟
اگه میشناسین دریغ نکنین!
ممنون
سلام..جایی رو تو تهران میشناسین که ipod تعمیر کنه؟؟؟؟
اگه میشناسین دریغ نکنین!
ممنون
والا یه جا بود که یکی از دوستان به من گفت .. جمهوریه - تلفنش اینه : 66749872
ولی یه بحث دیگه اینه که اینجور وسایل که قطعه یدکی شون اینجا پیدا نمیشه ، تعمیرش یه ذره بی معناس ... شما دقیقا چه مشکلی پیش اومده واسه دستگاهت ؟ ...
سلام...مرسی از راهنماییتون...اینم مشکل:
راستش جایی بودم که نتونستن بزنم شارژ برا همین به کل شارژش تموم شده...الان هم با شارژر هم با usb که میزنم شارژ بشه فقط ارم اپل رو صفحه میاد و میره....شارژ که نمیشه هیچ.روشن هم نمیشه.
در مورد تعمیر هم حرفتون رو قبول دارم و خودم هم چشمم اب نمیخوره که بتونن..با این حال ببینیم چی میشه
باتری های لیتیومی یه ویژگی که دارن اینه که وقتی شارژشون کاملا تموم میشه ، یه مقدار زمان می خوان تا بیان بالا ... با usb هم که دیگه بدتر : یعنی اگه با شارژر AC (برق شهری) ، یه ساعت طول بکشه تا کمی شارژ بشن ، با usb ، سه ساعت طول می کشه ...
شما چه مدت گذاشتیش روی شارژ ؟ ... یه 12 ساعت بذار رو شارژ ببین چی میشه ؟ ...
agha man ye 2 gigish ro dashtam ke lamsi bood baad hamin moshkel pish omad ba chakosh za dam roosh dorost shood
من دل و روده ی هر چی رو بگی باز میکنم اما این کاری که گفتی یکم ظریف کاری میخواد
سلام...قبلا یه بار شارژ کلی تموم شد زدم به usb یه شب تا صبح موند درست شد!!!اما این بار 1 روز کامل هم با اداپتور شارژ کردم تاثیری نداشت..هر کاری که فکر بکنی کردم ولی نشده(فقط مونده پرسش رو باز کنم باطری رو عوض کنم!!!!که باطری هم گیر نمیاد!....اخرین امیدمون به همین شماره یی هست که شما دادی.
![]()
Last edited by solo_88; 12-08-2007 at 19:37.
سلام ......من lcd ما عوض کردم العان روشنش که میکنم بعده یه خورده وقت خاموش میشه و شارژ اون نسب میشه بعد در شا که باز میکنم
دست روی ای سی یاش میگذاری داغ کرده لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by omid yaraghi; 28-02-2013 at 01:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)