تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: كمك كمك كمك _فوري ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Data Bus

14 كمك كمك كمك _فوري ...

من یک شبکه ورک گروپ با 10 کامپیوتر دارم که رنج آی پی آنها 217.218.10.1 تا 217.218.10.10 هست .

حال می خواهم در یکی از کامپیوترها ( 217.218.10.2 ) که یک کانکشن دایال آپ اینترنت دارد این اینترنت را به

اشتراک بگذارم .

وقتی که در تب advance این کانکشن اینترنت شیرینگ را فعال میکنم آی پی آن از 217.218.10.2 به 192.168.0.1

تغییر میکند و دیگر این کامپیوتر نمی تواند به دیگر کامپیوترهای شبکه و پوشه های شیر شده آنها دسترسی داشته

باشد و بالعکس.

من در قسمت TCP/IP PROPERTIES و در قسمت Advance آي پي 217.218.10.2 را Add كردم . حالا وقتي وارد My

Network Place ميشوم نام ديگر كامپيوترها در آن نيست ولي وقتي ديگر كامپيوترها را با آي پي آنها جستجو ميكنم

ويندوز آنها را پيدا ميكند و من ميتوانم به پوشه هاي شيرشده آنها دسترسي داشته باشم . ولي وقتي ديگر

كامپيوترها را با اسم جستجو ميكنم ويندوز آنها را پيدا نميكند.

سوال من اینست :

1- چگونه باید این کانکشن اينترنت را شیر کنم که دیگر کامپیوترهای شبکه هم به اینترنت دسترسی داشته باشند .

لطفا در مورد تنظيماتي كه بايد در ديگر كامپيوترها انجام دهم توضيح دهيد مثل gateway , alternate dns , prefered

dns در ديگر كامپيوترها ؟

2- براي ديدن نام ديگر كامپيوترها در My Network Place چكار بايد انجام دهم ؟

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

IP هایی که شما برای کاینت ها استفاده میکنید جزو آی پی های ولید اینترنتی محصوب میشوند، و طبیعی است که این ip ها مال شما نیست و شما نمیتونید با اونها به انترنت وصل بشین.
    باید ip های شبکه داخلیتون رو از یکی از 3 رنج : 10.0.0.0 تا 172.16.0.0و یا 192.168.0.0 بدین تا بتونین کانکشنتون رو شیر واستفاده کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای اینکه کامپیوتر ها بتونن همدیگه رو ببینن باید net id اونها با هم برابر باشه .. یا به عبارتی از یک کلاس باشند .

در این مورد اینترنت شیرینگ از طریق ics و شبکه ورک گروپ بهترین گزینه و By defult بهترین گزینه 192.168.90 با 192.168.0 هست ...

پس شما رنج ای پی رو عوض کنید و همه رو در این رنج قرار بدین .... gate way همه کلاینت های دیگه رو باید ip کامپیوتری بدین که اینترنت رو داره share میکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •