با سلام. اینجا هر سوال راجع به برنامه نویسی پاسکال دارید بپرسید حتما" جوابتون رو میدم!
از دوستانی هم تخصص دارند چون من هرروز نمی تونم به اینجا سر بزنم تقاضا دارم اگر سوالی پرسیده شد جواب بدند که کار زمین نمونه!...![]()
با سلام. اینجا هر سوال راجع به برنامه نویسی پاسکال دارید بپرسید حتما" جوابتون رو میدم!
از دوستانی هم تخصص دارند چون من هرروز نمی تونم به اینجا سر بزنم تقاضا دارم اگر سوالی پرسیده شد جواب بدند که کار زمین نمونه!...![]()
سلام من تازه برنامه نویسی با پاسکال رو شروع کردم و یه سوالی داشتم میخواستم ببینم چطوری میشه سری فیبوناچی رو بدون استفاده از پروسیجری نئشت ممنون
دوست عزیز این ایده خیلی بدی که همه سوالها توی 1 تاپیک باشه
هر کسی هر سوالی داره باید توی تاپیک جداگانه بپرسه
امیدوارم مدیران عزیز توجه داشته باشن و به اینجا رسیدگی کنن
اما به نظر من برعکس این کار باعث می شه نظم و ترتیب فروم بهتر بشه و افراد حرفه ای هم راهشونو پیدا کنند!!!!![]()
اگه همه چیز در تاپیکهای جدا گانه باشهاما به نظر من برعکس این کار باعث می شه نظم و ترتیب فروم بهتر بشه و افراد حرفه ای هم راهشونو پیدا کنند!!!!
1. راحت تر می شه سوالها پیدا و در نتیجه راحت تر می شه به سوالها جواب داد
2. ممکنه یکی 1 سوال بپرسه و 1 جواب غلطی داده بشه یا اینکه اون سوال راه دیگه ای داشته باشه و کسی بخواداون راه و بنویسه ولی به این صورت چون بلا فاصله سوال بعدی پشتش داده می شه همچین چیزی غیر ممکن می شه
3. ممکنه سوالها و دیدن جوابهای برای خیلیها جالب باشه و بخوان از این راه معلومات خودشون و زیاد کنن ولی وقتی حجم صفحه ها زیاد بشه این کار هم غیر ممکن می شه
4.شاید تا حالا با همچین تاپیکهایی برخورد نداشته باشید و بی نظمی که در اونجا بوجود میاد رو ندیده باشید
5.دوست عزیز اگه اینجوری بود که دیگه نیازی به زدن زیر شاخه هایی مثل c یا دلفی یا .... نبود هر کسی 1 تاپیک می زد و خلاص
با تشکر
دوست عزیز بله کاملا درست می گویید
اما منظور من اینه که بهتر بود واسه بعضی از زبان های مطرح مثل Java و Pascal هم زیرشاخه می زدند.
تا ما علاقه مندان به اونجا می رفتیم.....
...
موفق باشی....
پاسکال و که معمولا توی دلفی بررسی می کنن
در مورد جاوا هم حق با شماست باید زیر مجموعه ای باشه که متاسفانه نیست![]()
دوست عزیز این کار بسیار ساده است به مثال زیر توجه کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید از اینکه دیر جواب دادم!
Last edited by sabersoft; 24-08-2007 at 06:25. دليل: اشتباه تایپی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)