به نظر من قاب های ژله ای از همه بهترن نظر شما چیه؟![]()
به نظر من قاب های ژله ای از همه بهترن نظر شما چیه؟![]()
امیدوارم که این نظر سنجی کمک کنه که از خرید قاب های محافظی که باعث مشکل برای گوشی میشه آگاه شیم و انتخاب درستی داشته باشیم
بستگی به کاربرش داره
منشی
بنا
دختر خانوم های حراف
بابا بزرگ ها
کسانی که بچه شیطون دارن
به نظر من اول کریستالی که صفحه رو محافظت میکنه و شکیل تره و راحت تو کیف سر کمری میره
آخه اینایی که اسم بردی هم باهم فرق دارن مثلاً یه بنا داریم آخر کلاسه و یکی داریم اینجور نیست یا....
خوب مسلما کریستال بهتره اما خوب بعد از یه مدت خودش روی بدنه گوشی خط میندازه
منم میگم کریستال البته قاب ننداختن بهتره.ولی ژله رو که دیگه حرفشم نزن آدم از گوشی زده میشه.کیف کمریم الان دیگه من با هیچکس نمیبینم اون برای اولا بود که گوشی اومده بود
به نظر من هيچكدوم بدرد نميخوره.مثلا فاب محافظ بندازيم روش كه خش نيفته رو گوشي كه وقتي ميخواهيم گوشي را بفروشيم يه چند تومني بيشتر بفروشيم.به نظر من بايد خودت با گوشي حال كني نه يه نفر ديگه.
حرفا میزنی مگه دوست نداری گوشی که دستته سالم بدون خش باشه ؟
قاب همون کریستالی
من اول كريستال داشتم با قاب اصلي نميدونستم چه گندي ميزنه!!!واسه همين كل قاب اصلي گوشيم به فنا رفت حالا ژله اي دارم بد نيست راضيم ولي بهترين كار اينكه همون روز اول كه گوشي ميگيري يه قاب واسش بخري (در همه رنگ هم الان واسه ي هر گوشي اومده) و خودتو راحت كني نه كريستال نه ژله اي!
معمولا تو يه سال رو گوشي اينقدر خش نمي يوفته كه نشه تحملش كرد.بعد هم كه خشا زياد شد براش يه قاب فابريك ميگيره يا اصلا گوشي را عوض ميكنه.(نظر من اينه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)