به نظر مان قاب های ژله ای از همه بهترن نظر شما چیه؟![]()
به نظر مان قاب های ژله ای از همه بهترن نظر شما چیه؟![]()
عزیز دو تا تاپیک برای یه موضوع باز کردی خب اون قبلیه با این چه فرقی داره؟
به نظر من اگه از كيف مخصوص گوشي استفاده كني بهتره.
چرا دو تا تاپیک پشت سر هم و مثل هم باز کردی![]()
من اصلا از قاب استفاده نکردم و نمی کنم ولی ارزش تاپیک زدن نداشت
یا علی مدد
یه راهنمایی هم از داداش کوچیکت گوش کن
برو یه دونه قاب اصلی گوشی ( حالا اگه چینی هم بود مهم نیست ) بخر , قاب خود گوشی رو باز کن بذار بمونه برای فروش
دو تا امتیاز داره
1- از ظاهر گوشی حداکثر استفاده رو میبری
2- قاب اصلی گوشی ( که احتمالا کیفیت خیلی بالاتر از قابی که خریدی داره ) سالم و تمیز میمونه
در ضمن حتما باید در جریان باشی که قیمت قاب کریستالی با قاب خود گوشی فرق زیادی نداره , قاب کریستالی آسیب پذیری بیشتیری داره , ابعاد و وزن گوشی رو زیاد میکنه
همینطور قابهای ژله ای , اصلا ظاهر جذابی ندارند ( مثل اونهایی که تازه گوشی رو خریدند میشی ) .
من با نظر شما كاملا موافق هستم
ولي حيف كه خودم نميتونم قاب بگيرم برا گوشيم
گوشيم K800i هست
ظاهرا هنوز نيومده
كرسيتال كه فوري ميشكنه همچنين اگر بين كريستال و گوشي شيء خارجي وجود داشته باشه احتمال آسيب ديدگي قاب گوشي وجود دارد
در مورد ژله اي بايد بگم كه گوشي 300 توماني را ميكنه 30 تومني
خيلي ضايع ميشه
خیلی از دوستام شکایت میکردن که کریستالی میشکنه ولی من انداختم هنوز که هنوزه هیچ مشکلی نیست !
به نظر من ژله ای بهتره از هر لحاظ فقط یکم بیریخت می کنه ولی بهتر از اونی که خواستی بفروشی سی هزار تومانی پیاده بشی![]()
اگه میخواستم قاب کریستالی روی گوشی بذارم هفته ای سه دفعه میشکست , آخه اینجا بازار کل کل خیلی داغه , بین نوکیا و موتورولا و سامسونگ ( سونی اریکسون جایی نداره ) اینقدر گوشی همدیگه رو به در و دیوار میکوبیم که یکیش بشکنه . تا حالا هم که گوشی من همه رو سوسک کرده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)