تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: لبتاب dell 6400 خریدم 2 تا مشکل برخوردم هرکی می تونه کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض لبتاب dell 6400 خریدم 2 تا مشکل برخوردم هرکی می تونه کمک کنه

با سلام خدمت همه دوستان لبتاب dell 6400 خریدم 2 تا مشکل برخوردم هرکی می تونه کمک کنه اول اینکه بعضی از چراغ هاش مثل چراغ بلوتوس کار نمیکنه میخاستم بدونم تنضیمات رو سیستم داره که خاموشه یا اینکه اصلا لامپی نداره و مثل مدل های قبل نیست که روشن بشه ولی سوال دومم که خیلی مهمتر هستش اینه که این لبتاب که ویندوزشم ویستاست که فکر میکنم از 2 روش روی منوی استارت شات دون میشه و 1 روشاون اگه با اون روش خاموش بشه مدت چند ساعت نمیشه اونو روشن کرد اگه درست توضیح بدین ومدت زمان هم بگین ممنون میشم ضمنا هر دو روش رو همون نوار استارت با فاصله کمی نصبت به هم هستش

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان لبتاب dell 6400 خریدم 2 تا مشکل برخوردم هرکی می تونه کمک کنه اول اینکه بعضی از چراغ هاش مثل چراغ بلوتوس کار نمیکنه میخاستم بدونم تنضیمات رو سیستم داره که خاموشه یا اینکه اصلا لامپی نداره
    برای روشن کردن بلوتوس باید دکمه fn با f2 رو بزنی چراغ هم ابی رنگ روشن میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم حرفم همینه رو صفحه استارت اضافه میشه ولی چراغش روشن نمیشه ???????

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

fn+f2 wlan رو روشن میکنه
    مال دوست من بلوتوث نداره
    ولی اگر بری تو bios تنظیماتی داره که میتونی چراغش روشن کنی
    چند خریدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hepco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان لبتاب dell 6400 خریدم 2 تا مشکل برخوردم هرکی می تونه کمک کنه اول اینکه بعضی از چراغ هاش مثل چراغ بلوتوس کار نمیکنه میخاستم بدونم تنضیمات رو سیستم داره که خاموشه یا اینکه اصلا لامپی نداره و مثل مدل های قبل نیست که روشن بشه ولی سوال دومم که خیلی مهمتر هستش اینه که این لبتاب که ویندوزشم ویستاست که فکر میکنم از 2 روش روی منوی استارت شات دون میشه و 1 روشاون اگه با اون روش خاموش بشه مدت چند ساعت نمیشه اونو روشن کرد اگه درست توضیح بدین ومدت زمان هم بگین ممنون میشم ضمنا هر دو روش رو همون نوار استارت با فاصله کمی نصبت به هم هستش
    سلام
    البته تا اونجا که من میدونم نوع 6400 هم خودش چند مدل داره!من خودم اینسپریون 6400 دارم!با کلید اف2 و اف ان بلوتوسش روشن میشه بدون اینکه برنامش رو از روی سی دی درایورش نصب کنم!ولی یه قسمت هم توی ستاپ خود کامپیوترت هست یه سر اونجا بزن شاید تنظیم خاصی داشته باشه!
    در مورد ویندوزم کامپیوتر من که اصلآ از اول ویندوزی نداشت!یعنی به خاطر کاهش قیمت ویندوز نداشت!در ضمن من خودم آک خریده بودم!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی برنامه دل مدیا دایرکت رو داره؟
    Last edited by linuxboy; 11-08-2007 at 10:34. دليل: اشتباه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    البته تا اونجا که من میدونم نوع 6400 هم خودش چند مدل داره!من خودم اینسپریون 6400 دارم!با کلید اف2 و اف ان بلوتوسش روشن میشه بدون اینکه برنامش رو از روی سی دی درایورش نصب کنم!ولی یه قسمت هم توی ستاپ خود کامپیوترت هست یه سر اونجا بزن شاید تنظیم خاصی داشته باشه!
    در مورد ویندوزم کامپیوتر من که اصلآ از اول ویندوزی نداشت!یعنی به خاطر کاهش قیمت ویندوز نداشت!در ضمن من خودم آک خریده بودم!
    سلام لبتا منم دقیقا همین مدل من 1300 با فلش مموری خریدم شما چند گرفتید ؟ بلوتوسش چراغی هم روی خود لبتاب خارج از مانیتور داره ؟بعدشم به 2 روش میشه خاموشش کرد اطلاع نداری

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقا من دیروزرفتم تو منوی استارت رو ترن اوف زدمسیستم رفت رو حالت مثل استن بای بعدش رفتم کنر اون گزینه شات دون زدم حالا اصلا روشن نمیشه فکر کنم این گذینه رو بزنی 24 ساعت اصلا روشن نشه البته بعد از خاموش شدن 1 ساعت نباید بهش دست بزنیم یه لطفی کن اگه مال شنا هم همینطوری هست بگید

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من خرید 950 تومن
    مالزی
    برای اون این طوری نبود turn off
    چراغ بلوتوث اگر منظورت همونه که مابین mediadirect و power هست باید بری تو bios روشن کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی برای شما ویندوز نداشت
    اگر نداشته گرون خریدی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •