تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: در خواست راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

5 در خواست راهنمایی

با سلام خدمت دوستان گرامی یه سوال برام پیش امده اونم اینه که برای باز یابی اطلاعات پاک شده از روی کامپیوتر اهم از فیلم عکس یا برنامه همیشه برنامه ای بود و هست اما خواستم بدونم ایا وقتی که ویندوز کامپیوتر و کلا عوض می کنی ایا بازم می شه بر نامه هایی که پاک کردی برگردونی این و گفتم که بدونم برای مثال من اگه بخوام ویندوزمو بدم یکی برام عوض کنه و عکسهای شخصی خودمو پاک کنم ایا بعد از نصب ویندوز مجدد می تونم اونارو برگردونم یا نه یا فقط تا وقتی همون ویندوزو دارم می تونم برنامه هامو برگردونم ممنون می شم راهنمایی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه رو آدرس های فیزیکی هاردتون که عکس هاتون ذخیره شده مجددا چیزی write نشه یهنی فقط پاک شده باشه بله میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

غربونت اگه می شه واضح تر بگو یعنی چی این write می شه بیشتر توضیح بدین ممنون می شم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی نبود مارو راهنمایی بیشتری کنه ممنون می شم خیلی مهمه

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست من!!

اگر اشتباه نکنم، هدف دوست عزیز ما Secure جان این بود که شما اگر هرچی روی هاردت کپی و یا اینستال میکنی در یک محل معین ذخیره میشوند و بطور مثال شما هارد تان را به سه قسمت های B, A و C تقسیم میکنید و یک فایلی را مانند یک عکس به اسم Photo بروی نقطه َA هارد تان ذخیره مینمائید. بعد از مدتی این فایل Photo را از نقطه َA خذف میکنید. حال معلومات این فایل Photo ظاهراً از نقطه A حذف میشود و ظاهراً فایل مذکور به قسم Delete شده نمایش داده میشود اما فایل مذکور از نقطه A حذف نمیشود. بعد از حذف شدن فایل Photo شما فایل جدیدی را مثلاً یک آهنگی به اسم Song را بروی هاردتان کپی مینمائید و اگر این فایل Song بروی نقطه A و دقیقاً بروی فایل قبلی شما یعنی فایل Photo قرار گیرد، فایل Photo کاملاً از نقطه A حذف میشود و دیگر شما قادر نیستید تا فایل Photo را حتی بوسیله برنامه های بازگردانی مانند O & O Recovery باز گردانیدش و یا به عباره دیگر اونو Recover نمایید.

حال شما چی ویندوز عوض نمائید و یا خودتون اونو خذف نمائید، قضیه همانست که در بالا ذکر نمودم.

خوب، امیدوارم تا متوجه شده باشید!!

اگر سوالی بود، در خدمتم

مؤفق باشید
    فرهمند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی باز یه خورد متوجه نشدم شرمنده شاید یکم خنگم در هر صورت این جور بگم من مثلا تو دریو h عکسها رو دارم بعد همه شان دلیت می کنم همه بعد ویندوز عوض می کنم حالا یعنی بازم بر می گردن خوب اگه اینجوری که خیلی بده شاید من ادم ناواردی باشم بخوام بدم از بیرون ویندوزمو عوض کنم بعد عکس شخصی هم داشته باشم بعد دلیت کنم خوب یارو می یاد همه عکسهای شخصی منو دوباره می اره درسته بعد راهی هست که کلا پاک کنم که نیاد ممنون می شم بگید چه جوری

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی باز یه خورد متوجه نشدم شرمنده شاید یکم خنگم در هر صورت این جور بگم من مثلا تو دریو h عکسها رو دارم بعد همه شان دلیت می کنم همه بعد ویندوز عوض می کنم حالا یعنی بازم بر می گردن خوب اگه اینجوری که خیلی بده شاید من ادم ناواردی باشم بخوام بدم از بیرون ویندوزمو عوض کنم بعد عکس شخصی هم داشته باشم بعد دلیت کنم خوب یارو می یاد همه عکسهای شخصی منو دوباره می اره درسته بعد راهی هست که کلا پاک کنم که نیاد ممنون می شم بگید چه جوری
    خب نبايد اونها رو ديليت كني، بايد اونارو Shred (به معني پاره پاره كردن) كني. براي اين كار از نرم افزارهاي Shredder بايد استفاده كني. معمولا برنامه هاي بهينه ساز نظير Tuneup اين قابليت را با خود دارند.

البته به هيچ چيز بطور مطلق 100% كه نمي توان اطمينان كرد، ولي خب احتمال بازيافت خيلي خيلي كم مي شود.
    Last edited by Alastoor; 13-08-2007 at 00:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شرمنده با پارتیشن بندی چه طور ایا بازم بر می گرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام شما با نرم افزار get data back for ntfs هر چیزی را می توانید بر گردانید من یک دفعه لینوکس نصب کردم حواسم نبود یک فضای جدا به ان اختصاص بدهم کل اطلاعات هارد از بین رفت ولی با این نرم افزار انها رابرگرداندم.
    موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •