تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: آیا امکان دارد که شخصی که با او در یاهو چت میکنم بتواند شماره تلفن من رو بدست بیاره ؟؟؟

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض آیا امکان دارد که شخصی که با او در یاهو چت میکنم بتواند شماره تلفن من رو بدست بیاره ؟؟؟

ممکنه با کسی که در مسنجر یاهو چت میکنم بتونه تلفن من رو که از طریقش به اینترنت وصل شدم بدست بیاره
    مثلا از طریق عادی در حین چت یا فرستادن فایل و یا....
    از کجا بفهمم که اون شماره منو ÷یدا کرده یا نه؟؟ مثلا اگه شماره dial کانکشن فقط راهش هست یا اینکه ....؟؟؟
    خیلی ممنون از توجهتون

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

سوالتون رو بهتر بود در بخش هك مطرح ميكرديد ولي خوب اينجا جوابتون رو ميدم كه البته به احتمال زياد اين تاپيك توسط مديران به بخش هك منتقل ميشه
    بله اين امر امكان پذير هست ما خودمون جوونيامون از اين كارا ميكرديم يادمه چند سال پيش يه برنامه نوشته بودم كه براي طرف ميفرستادم و اون فايل هم شماره تلفن رو برا ايميلم سند ميكرد.البته كدهاي اونو از اينترنت پيدا كرده بودم.اگر تو گوگل سرچ بزنيد به احتمال زياد شما هم ميتونيد كدهاش رو از اينترنت پيدا كنيد و خودتون يه همچين چيزي بسازيد.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس تا فایلی از طرف دریافت نکنیم کاری نمیتونه بکنه نه ؟

یعنی فقط از طریق فایلی که برامون میفرسته میتونه شماره بگیره

و ما اگه در تمام چت ها از اون شخص فایلی نگیریم نمیتونه شماره رو پیدا کنه

درسته ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

آره بدست آواردن شماره تلفن فقط از طريق ارسال فايل امكان پذيره

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

نا اونجايي كه من يادمه با دادنِvoice هم ميشد . البته با نرم افزار مودم اِسپاي بود به نظرم .

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس تا فایلی از طرف دریافت نکنیم کاری نمیتونه بکنه نه ؟

یعنی فقط از طریق فایلی که برامون میفرسته میتونه شماره بگیره

و ما اگه در تمام چت ها از اون شخص فایلی نگیریم نمیتونه شماره رو پیدا کنه

درسته ؟
    البته كسي رو ميشناختم كه فقط از طريق داشتن آي پي مودم كل سيستم رو هك ميكرد چه برسه به تيليف. اين كار رو پولي انجام ميداد .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

نا اونجايي كه من يادمه با دادنِvoice هم ميشد . البته با نرم افزار مودم اِسپاي بود به نظرم .
    يه زماني تو اينترنت شايعه شده بود كه برنامه ModemSpy ميتونه يه همچين كاري كنه ولي عملا خيلي ها اونو تست كردن اما جواب نداده بود خود من هم خيلي سعي كردم بتونم باهاش اين كار رو بكنم ولي نشد كه نشد.با اين حال اگر كسي با ModemSpy تونسته عملا اين كار رو انجام بده بياد بگه.
    به سايت يكي از دوستاي من هم كه گير داده ميگه تو پيسي ورد معرفيش كن يه سري بزنيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

البته كسي رو ميشناختم كه فقط از طريق داشتن آي پي مودم كل سيستم رو هك ميكرد چه برسه به تيليف. اين كار رو پولي انجام ميداد .
    با داشتن آي پي اگر سيستم طرف از نظر امنيتي پايين باشه يه كار هايي ميشه كرد.(خيلي كارها هم نميشه كرد)
    درباره اينكه ميفرماييد يكي رو ميشناختم و يه جا نوشته بود و ... همون طور كه گفتم از اين شايعات حتي شايعه سوزوندن CPu و مانيتور و ... تو اينترنت و دهن مردم پره اما من عملا هيچ كدوم از اينا(بدست آوردن شماره تلفن فقط از طريق دانستن IP و سوزوندن سي پي يو و مانيتور) بهم ثابت نشده و از هر كس هم كه چنين ادعاهايي ميكرد خواستم عملا بهم ثابت كنه نتونست.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با داشتن آي پي اگر سيستم طرف از نظر امنيتي پايين باشه يه كار هايي ميشه كرد.(خيلي كارها هم نميشه كرد)
    درباره اينكه ميفرماييد يكي رو ميشناختم و يه جا نوشته بود و ... همون طور كه گفتم از اين شايعات حتي شايعه سوزوندن CPu و مانيتور و ... تو اينترنت و دهن مردم پره اما من عملا هيچ كدوم از اينا(بدست آوردن شماره تلفن فقط از طريق دانستن IP و سوزوندن سي پي يو و مانيتور) بهم ثابت نشده و از هر كس هم كه چنين ادعاهايي ميكرد خواستم عملا بهم ثابت كنه نتونست.

ولي روي من تست كرد گفت بهم كانكت شو منم شدم بعد از چند دقيقه سيستمم يك اررور داد وخاموش شد بعد روشن كردم . بعد آمار كل دريوهامو اطلاعاتش رو بهم داد گفت توي دراغيو فلان فلان فولدر رو داري.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Center Of Iran

پيش فرض

من نظرهای دیگر دوستان رو نخوندم..
    ولی میدونم که با یه نرم افزار البته در صورتی که شما هم اون رو داشته باشیدش میشه شماره تلفنتون رو بدست آورد.
    من امتحان نکردم، ولی جایی این مطلب رو خوندم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •