من یه intel celeron 2.8ghz LGA دارم که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم و وارد setup کامپیوتر
که میشم و به قسمت نمایش دمای سی پی یو میروم در ان جا دمای 58 درجه سانتیگراد را نمایش میده
اما در همان پنجره نمایش دما بعد از طی زمان 37 ثانیه دما به 72 درجه میرسد یعنی به عبارت ساده تر
کامپیوتر بدون اینکه وارد محیط ویندوز شود دمایش بالا میرود که برای من عجیب است چون بعضیها
در سایت صحبت از دمای 30 درجه سانتیگراد میکنند. ایا ممکن است سطح رویی سی پی یو با سینک
الومینیومی به خوبی در تماس نباشد چون در کامپیوتر دمای سینک الومینیومی که بر روی چیپست
شمالی قرار دارد بسیار بیشتر از سینک cpu است و من برای خنک شدن بیشتر کیس سمت چپ انرا باز
گذاشتم که در عکس میبینید و من براحتی انگشت خود را داخل کیس میکنم و سطح سینک چیپست شمالی
را لمس میکنم و گرمای ان به حدی است که حتی قدری انگشت را میسوزاند اما وقتی انگشت را به سینک
سی پی یو میزنم یک پنجم گرمای سینک چیپ شمالی را ندارد و هیچ گرمای قابل ملا حظه ای از خود بروز
نمیدهد حتی در زمانی که فن سی پی یو با دور بالا
میگردد که البته حدس من این است که خمیر ما بین سطح سی پی یو و سینک به خوبی گرما را منتقل نمیکند
البته این نکته را نیز بگویم که سطح سینک چیپ شمالی بسیار صیقلی و براق است و هنگامی که انگشت خود
را روی سطح ان میکشم بسیار صاف است ولی سینک الومینیومی cpu مثل جنسهای دست دوم است و
ان براقی و صیقلی که در سینک چیپ شمالی هست در ان نیست . سینک اصل از چه طریق قابل شناسایی
است.
مادربورد:GA-8I915P Duo