سلام عزیزان
سلام عزیزان
برای شروع منوی Ocean rotator اگر کسی بلد نبود منوی گوشی خودش رو عوض کنه به من بگه چون خیلی ساده س... الآن کار دارم فردا حتما بهتون میگم... اگر استقبال بشه منوهای زیاد و قشنگی میزارم ها...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by Golpesar2003; 13-08-2007 at 02:43.
اگر 2 نفر بیان پست بدن منوهای بعدی و آموزش را هم میزارم. خداحافظ تا فردا
سلام....
حالا من و 2 نفر حساب کن...
لطفا منوهای دیگه هم بزارید و آموزش هم بدهید.
با تشکر فراوان
این کار یه کم خطر ناکه...بازی کردن با نرم افزار گوشی کار پر خطریه..ممکنه گوشی دیگه روشن نشه!
ولی اگه حواست جمع باشه و یه اینترنت پرسرعت داشته باشی و شانس بیاری که برق نره و ... چه کارایی که نمیشه کرد!
باورت نمیشه من این گوشیهv3i بابامو تا فارسی کنم 5 بار فلششو بهم زدم تازه برای افزایشه صداهم 2 سری خراب کردم اما الان تقریبا حرفیم.
راستی اینا به w700 میخوره یا نه
سلام دوستان من برگشتم. برای آموزش... به قسمت افزایش صدا و هک گوشی های سونی اریکسون مراجعه کنید من هم خیلی از این بخش کمک گرفتم... از طریق xs++ گوشیتون رو فلش کنید(آموزش بخش هک گوشی را بخونید اگر نتونستید پیدا کنید با یک سرچ تو گوگل راحت پیدا می شه) و با نرم افزار فار منیجر وارد قسمت FS گوشی بشوید. در FS گوشی به /fs/tpa/preset/system/menu بروید و ابتدا فایل menu.ml و بعد فایل های png موجود را جایگزین کنید... (قبل از همه ی این کارا حتما قسمت هک گوشی سونی اریکسون رو بخونید واقعا لطف کردن و زحمت کشیدن) باز هم در زمینه ی فلش کردن مشکل داشتین بگین حتما راه حلشو بهتون می گم.
اینم لینک منوی ویستا خیلی جالبه اگر با تمش استفاده بشه...
![]()
Last edited by Golpesar2003; 13-08-2007 at 02:46.
برای w700 امتحان نکردم ولی اگه بلدی فلش کنی یک backup ذگیر و امتحان کن. نتیجه رو به ما هم بگو.
اینم لینک دانلود bacstreet خیلی قشنگه حتما بگیرید مال خودم هم اینه... توجه کنید با تم خودش قشنگه ها... با تم های دیگه ناجوره
![]()
Last edited by Golpesar2003; 13-08-2007 at 02:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)