کارت من حتی وقتی که باهاش بازی هم نمیکنم حرارت خیلی بالایی تولید میکنه میخواستم ببینم این طبیعیه یا نه
کسی میدونه درجه حرارت نرمال کارت 8800 gts چنده؟
کارت من حتی وقتی که باهاش بازی هم نمیکنم حرارت خیلی بالایی تولید میکنه میخواستم ببینم این طبیعیه یا نه
کسی میدونه درجه حرارت نرمال کارت 8800 gts چنده؟
درجش مثلا تا چند میره
بردش چیه؟
درجش رو نمیدونم چون تو این درایوری که همراهش بود فقط یه کنترل پنل مسخره داره که وقتی روی temperature کلیک میکنی میگه باید نرم افزار NVIDIA nTune Performance Application با حجم 41m دانلود بشه تا بشه باهاش دمای کارت گرافیک رو دید
ولی خب فاصله کارت گرافیکم تا کف کیس حدود 10cm هستش اینقدر داغ میشه و کیس رو داغ میکنه که نمیتونم دستم روی کف کیس بذارم
تو بازی loste plante با dx9 با بالاترین جزئیات و رزولوشن 1024*1280
بعد از یه 10 دقیقه بازی کردن کامپیوتر هنگ میکنه طوری که هیچ کاری نمیشه کرد و باید ریستارت بشه و دمای کارت و cpu هم وحشتناک زیاد میشه
مشخصات سیستم :
cpu:amd x2 64bit 5600
vga:xfx 8800 gts 320m normal=500mhz
m.b:gigabyte ga-m57sli-s4
ram:patriot 1g(2*512
h.d.d:maxtor 250g 16m buffer
power:cooler master 600w real
دماشو می تونی با این برنامه بدس بیاری :
در ضمن اگه می بینی این طوریه خوب حداقل باهاش بازی نکن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قدر کارتتو بدووووون !!!![]()
اينجا مي توني دماي كارت گرافيكت را ببيني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با نرم افزار riva tuner نگاه کردم 66 درجه
همین الان که دارم این متن رو مینویسم و روی کارت گرافیک هیچ فشاری نیست دماش روی 66 درجه هستش نمیدونم طبیعیه یا نه؟
در های کیس ات رو باز کن ! فعلاً چاره ای نیست مگر این...
و اینکه یه پنکه ای چیزی بزاری روبروی کیس تا هوا رو بده تو کیس
یه نگاه بنداز ببین درگاه خروج هوای کارتت (پشت کیس) بسته اس یا نه.. شاید کارتت نمی تونه هوا رو بده بیرون ..
شاید هم فنش خرابه..
اگه دمای سی پی یو ت هم میره بالا برا AMD ها طبیعیه .. ولی اگه دوست داری یه Water Cooling بگیر.
اگه در حالت عادی 66 هست خیلی هم زیاد نیست . gpu های nvidia تا 80 درجه راه دارن .شما در حالت load
رو بازی نگاه کن ببین چه قدره ..
فنش رو نگاه کن ببین خوب کار میکنه . ضمنآ واسه کیست هم تهویه خوب ردیف کن .
دمای cpu هم در حالت load بگو ببینم چه قدره ؟
راستی اورکلاک کردی یا نه ؟
سرعت فن رو 100% گذاشتم دماش تا 57 پایین اومد(در حالت عادی)
تو بازی هم نگاه میکنم میگم
اور کلاکش هم نکردم
کیسم قدیمیه green midi 2002
پشت کارتم بازه و مشکلی نداره ولی این همه گرما رو از سوراخ های زیرش میزنه کف کیس و دمای کیس میره بالا
فکر کنم دمای بالای cpu هم از همین باشه به طوری سرعت fan cpu بعضی وقتا به 6200 rpm هم میرسه(تو بازی)
حالا یه فن زیر کیس گذاشتم که هوا رو بده بیرون و سرعت فن کارت رو هم روی full گذاشتم تو بازی امتحان میکنم نتیجه اش رو میگم
راستی قیمت این water cooling چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)