این حسگر کارش چیه؟
همه گوشی های دوربین دار دارنش؟
ممنون
این حسگر کارش چیه؟
همه گوشی های دوربین دار دارنش؟
ممنون
دوستان سلام
فکر کنم یه حسگر باشه که نسبت به نور حساسیت نشون می ده همه هم ندارنش
بابا دمتون گرم
از بچه های پی سی ورلد انتظار نداشتم!!!!
یعنی من باید بی جواب این تاپیک رو ترک کنم؟...
فکر کنم اسمش روشه. حسگر نوریه که پشت لنز گوشی قرار میگیره. و نوری که بهش تابیده میشه رو به داده های دیجیتالی تبدیل میکنه. در ضمن cmos مارک به خصوصی از این حسگرهاست.
This sensor can also capture resolution still images during moving images capture without interrupting the moving images capture.
This allows it to implement seamless imaging in which the user has no need to be aware of the boundary between still and moving imaging. It furthermore supports 300 frame/s ultrahigh-speed imaging, making it possible for consumer cameras to capture moving images without missing any of the decisive moments that were previously impossible to capture.
Image sensors have seen continuous progress in total pixel counts and, at the same time, in reduced feature sizes in the pixels. Now, by striving for higher speeds in addition to excellent picture quality, Sony is about to create a whole new market for image sensors.
دوست عزیز فکر کنم اگه متن بالا رو بخونی متوجه بشی که cmos sensor چی کار میکنه...
ولی بدون این تکنولوژی تا جایی که من میدونم روی یه سری از دوربین های دیجیتال پیشرفته نصب شده...
و من بعید میدونم روی گوشی موبایل هم این تکنولوژی قرار گرفته باشه...
البته تا جایی که من میدونم...![]()
البته تا جایی که من میدونم ان 70 داره
ولی نمیدونم تو کیفیتش واقعا تاثیر داره یا نه
مطمئنی که n70 همچین sensori داره؟ از کجا فهمیدی؟
اخه من خودم قبلا n70 داشتم اصلا متوجه چنین sensori نشدم...![]()
6270 هم داره
توي بررسي تخصصي سايت gsm.ir نوشته
تا جایی که میدونم حسگر دوربین اکثر گوشیها از نوعه Cmos هستش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)