وقتی به اینترنت وصل میشم یه پیغام میاد که 2 تا پنجره داره و یکیش شکل cmd هست و دیگری هم 2 تش گزینه داره یکی close و ignore لطفا بگید چیکار کنم تا این پیغام نیاد؟![]()
وقتی به اینترنت وصل میشم یه پیغام میاد که 2 تا پنجره داره و یکیش شکل cmd هست و دیگری هم 2 تش گزینه داره یکی close و ignore لطفا بگید چیکار کنم تا این پیغام نیاد؟![]()
سلام عزیز
ورودتو به انجمن تبریک می گم
اگه لطف کنی عکس بگیری از اینها یی که گفتی راحتر می تونیم کمکتون کنیم
bebin modemet config nist
دوست عزیز من تقریبا یک ساله که این مشکل را دارم چند بار هم سوالش را مطرح کردم ولی کسی نتونست کمک کنه حتی با نصب ویندوز هم مشکل حل نخواهد شد شاید یه مدتی حل بشه ولی باز هم این پیغام خواهد امد اگه دوستان می تونن کمک کنند
از اون پنجره ها که باز میشن عکس بگیرید و اینجا بزارید.
اگه با تنظيم مودم و نصب مجدد ويندوز حل نشده از مودمته
منم این مشکلو داشتم با عوض کردن ویندوز هم درست نمی شه
ولی الان دیگه این مشکلو ندارم از وقتیکه:
((سیستمو ارتقا دادم
درایو c رو فرمت کردم
مودم adsl گرفتم
نود 32 نصب کردم( آپدیت شده)))
حالا من نمی دونم دلیل درست شدنش کدوم یک از اینا هستش
فکر نکنم کمکی بهت کرده باشم ولی بازم شاید به دردت خورد
بای
دوستان عزیز این یه ویروسه . اگه تو سایت یه جستجو میکردین حدود 10 تا 15 تا تاپیک در باره این ویروس هست . این ویروس در System 32 ویندوز
چند تا فایل کپی میکنه که باعث بوجود اومدن این مشکل میشه و هر چی این پنجره رو ببندین پند ثانیه بعد دوباره باز میشه . اگه میخواین از شر این
ویروس راحت بشین به تاپیک زیر برین و برنامه ای کم حجمی رو که دوست عزیز جناب MB_Danger گذاشتن رو دانلود کنید . این برنامه که اسمش
ANV هست , یه فایل اجرایی که بعد از دانلود باید اونو با برنامه ای مثل winrar از حالت فشرده بیرون بیارید و اجرا کنید . با این کار در چند ثانیه برای
همیشه از شر این پنجره خلاص میشین . من بازم از جناب MB_Danger تشکر میکنم .
لینک تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود برنامه با حجم 12.5 کیلو بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vbmenu_register("postmenu_1031559", true);
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)