تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: چه طوری میشه به فایلی که پسوندش asp هست آنلاین گوش کرد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

14 فایلی که پسوندش asf هست رو چه طوری میشه آنلاین گوش کرد ؟

دوستان من وارد یک سایت می شم که به یک فایلی که روش گذاشته شده و پسوندش هم asf هست گوش کنم ، وقتی روش کلیک می کنم ، همون پنجره ی معروف ویندوز یعنی پنجره ی دانلود فایل باز میشه که می پرسه می خوای سیوش کنی یا این که باز ش کنی میاد . وقتی روی دگمه ی اوپن می زنم تا فایل رو آنلاین گوش کنم از طرف ویندوز این پیغام میاد :

This file does not have a program associated with it for performing this action . Create an asociation in the Folder Options control panel

خواهش می کنم به من بگین برای گوش کردن به این فایلي كه پسوندش asf هست باید چه کار کنم ؟ چه برنامه ای باید داشته باشم تا بتونم این فایل رو آنلاین گوش بدم ؟

در ضمن این رو هم بگم سایتی که واردش میشم فیلتره و با استفاده از ف ی ل ت ر شکن میرم توش .
    Last edited by Setareh 2006; 08-08-2007 at 15:23.

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ASP فرمت فایل صوتی یا تصویری نمی تونه باشه ... ASP یك فایل استاندارد HTML است كه با گروهی از تركیبات افزوده دیگر گسترش یافته است .
    همانند فایل استاندارد HTML ، یك ASP می تواند شامل برچسب های HTML كه توسط مرورگر وب نمایش داده می شود باشد
    ... شما من اطلاعات زیادی از کاری که می خواین بکنید ندارم ولی بهتره که اون فایل رو ذخیره کنید تا شاید فرمت واقعیش مشخص شد ...
    و اگر باز هم همین فرمت که مال صفحه هست بود یا اشکال از مرورگرت هست یا اشکال از سایته و شاید ... (یه چیزی شکن)

اطلاعات بیشتر در مورد ASP که اگه وبلاگ نویسی رو دوست دارید می تونید بهش مراجعه کنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by chovalier; 08-08-2007 at 05:56.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مثل این که من اشتباه کردم پسوند فایل asf هست . با یک براوزر دیگه امتحان کردم وقتی روی اون کلیک می کنم تا به اون گوش بدم برنامه ی جت آدیو باز میشه ولی هر چی صبر می کنم صدایی به گوش نمی رسه یعنی انگار هیچ کانکشنی برقرار نمیشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •