تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: ساخت شبکه با بلوتوث

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض ساخت شبکه با بلوتوث

سلام .
    من میخواهم توسط بلوتوث یک شبکه بین لپ تاپ و pc بسازم تا هم بتونم از اینترنت pc روی لپ تاپ استفاده کنم و هم انتقال اطلاعات بکنم .
    اگر ممکنه مراحل ساخت شبکه بلوتوث را بفرمایید . البته الان سیستمها یکدیگر را می شناسند ولی نمی تونم روی لپ تاپ از اینترنت استفاده کنم .

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

شما باید کانکشن انترنتتون رو share کنید یا به عبارت دیگه ics رو فعال کنید. البته اگه به گفته خودتون همدیگرو میبینن و ارتباط دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کانکشن اینترنتم Share هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما باید به bluetooth Network Connection ای پی اختصاص بدین .این کار رو کردین؟من تا حالا همچین کاری نکردم ولی گه بشه حتما باید ای پی براشون در نظر بگیری.که میتونید تو Propertise کارت شبکتون این کار رو انجام بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من گفته بودم که سیستمها همدیگر را می شناسند البته از داخل نرم افزار بلوتوث ولی Status سند و ریسیو ندارم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه از اون طریق نه.یعنی مثلا شما وقتی دارید با موبایل و pc تون از طریق Blutooth ارتباط برقرار میکنید IP نمیدید ولی وقتی میخواید بین دو تا کامپیوتر با بلوتوث شبکه ایجاد کنید باید به قسمت Network Connection برید و اونجا بهشون ای پی بدید.شما این کار رو کردید؟این که از طریق Blutooth همدگه رو میبینن و میتونین فایل ردوبدل کنین دلیل این نیست که نتورک کانکشن بلوتوث رو تنظیم کردین!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ولی برای اینترنت به اشتراک گذاشتن باید این کار تعریف ای پی که secure گفتن رو انجام بدین .

داره خودمونی میشه Mohsen_cia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته الان سیستمها یکدیگر را می شناسند ولی نمی تونم روی لپ تاپ از اینترنت استفاده کنم .

من گفته بودم که سیستمها همدیگر را می شناسند البته از داخل نرم افزار بلوتوث ولی Status سند و ریسیو ندارم .

منظورتون چیه که همو میشناسن ؟

اگه منظورتون همون شناختیه که 2 تا موبایل توسط بلو توث از هم دارن باید بگم این شناخت ربطی به tcp/ip نداره و بدردتون نمیخوره !

به صورت کلی اینجوریه که : شما باید دو تا connection جدای از برنامه های بلوتوث داشته باشین و به هر دو تا node تون ip بدین و اونا رو به صورت ad-hoc شبکه کنین ،بعد firewall رو تنظیم کنید ، و ics رو هم رو هم فعال کنید ...

حالا بگید تا کجاشو انجام دادین ...
    Last edited by Mohsen_cia; 09-08-2007 at 00:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

salam
    man baraye takmile payan namam MATLABI dar morede protokol AODV VA MAC JAHAT DAR DAR SHABEKE HAYE AD -HOC MIKHAM VALI TO SITE PEDASH NEMIKONAM LOTFAN AGE ETELAATI DARIN BARAM BENEVISIN
    MAMNON.

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب منظورت از این عکس این بود که سیستم حرفه ای داری عقده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •