تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: هارد

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض هارد

اگه بخوام یه هارد اضافه کنم وکابل برق خالی در کیس نداشته باشم چه کنم ایا رابطی هست که یه کابل رو دو قسمت کنه (واگه هست به پاور زور نمیاد) کلا چه باید کرد
    واینکه برای پارتیشن بندی هارد دوم ویا سوم نوع پارتیشن ها باید چه جوری باشه پرایمری یا اون یکی اسمه که یادم نیست(فکر کنم اکستنددبود) یکم هم در این مورد توضیح بدبد(اگه یه درایو پرایمری بسازم مشکلی پیش میاد؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله تبدیل 2 به 1 برق هست

یه سرچی میکردی بد نبود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله تبدیل 2 به 1 برق هست

یه سرچی میکردی بد نبود

کد:
    کد:

کد:
    هیچ کدوم به سوالات من ربط نداشت
    یکم توجه کن بعد جواب بده

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هیچ کدوم به سوالات من ربط نداشت
    یکم توجه کن بعد جواب بده
    پرامیری باید ریشه یعنی درایو c باشه اکستند هم یعنی الباقی پارتیشن هاردباشه تبدیل به لاجیک میشه حالا اگه بلد نیستی پارتیشن بندی کنی لینک زیر آموزش داده دوست گرامی

کد:

داره خودمونی میشه N3O's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه بخوام یه هارد اضافه کنم وکابل برق خالی در کیس نداشته باشم چه کنم ایا رابطی هست که یه کابل رو دو قسمت کنه (واگه هست به پاور زور نمیاد) کلا چه باید کرد
    واینکه برای پارتیشن بندی هارد دوم ویا سوم نوع پارتیشن ها باید چه جوری باشه پرایمری یا اون یکی اسمه که یادم نیست(فکر کنم اکستنددبود) یکم هم در این مورد توضیح بدبد(اگه یه درایو پرایمری بسازم مشکلی پیش میاد؟
    دوست عزیز این کابلی که می گی هست یه مادگی برق وجود داره که وقتی به برق جفت می خوره دارای دوسر برق می شه و می تونی از دوتاش استفاده کنی.
    در مورد سوال دومت اگر با Windows Xp هاردت رو پارتیشن بندی کنی خودش درایو اول یعنی C رو پرایمری می کنه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از کمک‌هاتون ممنون ولی پارتیشن بندی برای یه هارد خودم بلد هستم یکیمیگفت هارد دومی نباید درایوپرایمری داشته باشه (میخواستم بدونم برای چی واگه بزارم چی میشه)
    یه سوال دیگه جامپر هاردم(برای سرعتش منظورمه) رو 1.5G/s حالا توعکس دیدم اگه اون در بیارم میشه 3G/s
    من کردم ولی تفاوتی احساس نکردم میخواستم ببینم این افزایش دو برابر سرعت روی چه چیزهایی تاثیر میزاره
    من که فرقی بینش ندیدم(مین بردم ساپورت میکنه و جامپر طبق عکسی که روی هارد بود باید در میاورد) برنامه نمیشناسد تا سرعت هاردو نشون بده(هر چند اگه برنامه باشه و3 نشون بده من تفوتی تو هیچی احساس نکردم)
    وچطور میشه فهمید هارد ساتا یکه یا دو

داره خودمونی میشه N3O's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از کمک‌هاتون ممنون ولی پارتیشن بندی برای یه هارد خودم بلد هستم یکیمیگفت هارد دومی نباید درایوپرایمری داشته باشه (میخواستم بدونم برای چی واگه بزارم چی میشه)
    یه سوال دیگه جامپر هاردم(برای سرعتش منظورمه) رو 1.5G/s حالا توعکس دیدم اگه اون در بیارم میشه 3G/s
    من کردم ولی تفاوتی احساس نکردم میخواستم ببینم این افزایش دو برابر سرعت روی چه چیزهایی تاثیر میزاره
    من که فرقی بینش ندیدم(مین بردم ساپورت میکنه و جامپر طبق عکسی که روی هارد بود باید در میاورد) برنامه نمیشناسد تا سرعت هاردو نشون بده(هر چند اگه برنامه باشه و3 نشون بده من تفوتی تو هیچی احساس نکردم)
    وچطور میشه فهمید هارد ساتا یکه یا دو
    اگر دو هارد درایو پرایمری داشته باشه در بعضی مواقع ممکنه ویندوز دچار مشکل بشه و در اغلب مواقع در ایو اولی که برای هارد دومتون ساختید اگر پرایمری باشه بعد از درایو C هارد اولتون قرار می گیره .
    درسته این اگر بر روی 3 gig/s بگذارید تفاوتی احساس نمی کنید ولی در کپی فایل ها از هاردی به هارد دیگه مشهود هستش.
    من از جملی آخرتون چیزی نفهمیدم اگر می شه بیشتر توضیح بدید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اولا بابت کمکت ممنون (من فکر میکردم سرعت ویندوز و بقیه چیزا میره بالا ولی همینم خوبه امتحان میکنم ببینم چه جوریه)
    درمورد سوال اخر مگه هارد ساتا مدل 1 و 2 نداره (البته میگن 1 دیگه نیست )(شاید من اسمش رو اشتباه میگم)
    حالا میخوام ببینم هارد های من کدوماست(روی هارد که چیزی پیدا نکردم تو ویندوزم در این موردش چیزی نبود)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •