سلام
یه آموزش کامل برای کار در دیتا بیس می خوام(دیتا بیس اکسس برای Vb.net)-پی دی اف باشه بهتره
و چطوری می تونم آیتم هایی که تو لیست باکسم هست را زخیره کنم؟؟
ممنون
سلام
یه آموزش کامل برای کار در دیتا بیس می خوام(دیتا بیس اکسس برای Vb.net)-پی دی اف باشه بهتره
و چطوری می تونم آیتم هایی که تو لیست باکسم هست را زخیره کنم؟؟
ممنون
کمکککککککککککک
لطفا جواب بدین بد جور احتیاج به کمک دارم
ممنون![]()
گزینه اول در کل شرمنده ام, اما اگر مشکلت ریزتر مطرح کنی شاید بتونم کمکی ......
سوال دومت :
ImportsSystem.IODimlststream As New FileStream("C:\a.txt", FileMode.Create, FileAccess.Write)
Dim lstwriter As New StreamWriter(lststream)
Try
For i As Integer = 0 To ListBox1.Items.Count - 1
lstwriter.WriteLine(ListBox1.Items.Item(i))
Next i
lstwriter.Close()
Catch ex As IOException
MsgBox(ex.Message)
End Try
ممنون از حوابتون
1-اون موقع چطور می شه دوباره اینا را باز خوانی کرد؟؟(یعنی دوباره تمام این آیتم ها برگرده)
2-چطور می تونم یکی از گزینه های لیست باکس را انتخاب کرد و با زدن یه دگمه اونا پاک کرد؟
3-من می خوام مثل این که تو یه لیست باکس یه آیتم را ادد می کنم تو دیتابیس ام هم یه آیتم تو ستون اول ادد کنم
4-می شه یه جوری این کارا کرد که این آیتم ها که می ره تو تکست با یه رمز خاصی بره که هر کس نتونه به راحتی توش دست کاری کنه؟؟
فقط لطفا زود جواب بدین
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این PDF فصل 15و16 از یه PDF آموزشی #C که در مورد DataBase
کداش #C ولی خیلی سادس
اینجارو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون تصمیم گرفتم اون سوال های دیتا بیس را به صورت جزئی بپرسم
هنوز این دو تا سوال را دارم ممنون می شم جواب بدید
فرشاد
Last edited by farshad_momtaz; 12-08-2007 at 19:13.
عکس هم گزاشتم که بهتر معلوم باشه
من میخوام اون بالا تو جدول 4 تا ستون باشه که با دگمه وارد کردن هر چی که تو تکست باکس ها هست بره توشون یعنی نوشته یا عداد توی تکست باکس 1 توی ستون یک و همین طور بره جلو
و تو اون کامبو باکس1 هم عدد هر ردیفی باشه که با زدن دگمه ادیت تمام اطلاعاتش بیاد توی اون تکست باکس ها و بشه ادیتشون کرد
و تو اون کامبو باکس 2 هم عدد هر ردیفی باشه که با زدن دگمه پاک کردن اطلاعاتش پاک شه
و راستی یادم رفته بود یه تکست باکم می خام که کنارش یه دگمه باشه که با زدن اون عدد یا نوشته ی توی تکست باکس را سرچ کنه(این تو اون عکسه نیست)
ممنون
فرشاد
Last edited by farshad_momtaz; 14-08-2007 at 11:03.
نمی دونم چرا عکسش نیومد به هر حال این لینک عکس که اگه باز نشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون از همگی منتظر جوابتون هستممکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-اون موقع چطور می شه دوباره اینا را باز خوانی کرد؟؟(یعنی دوباره تمام این آیتم ها برگرده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول ایندکس ایتم مشخص شده رو میگیریم بعد حذفش میکنیم2-چطور می تونم یکی از گزینه های لیست باکس را انتخاب کرد و با زدن یه دگمه اونا پاک کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوال اخرو هم فعلا وقت ندارم ولی مثالی اماده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)