تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: چه شكلى مى‌شه يك برنامه را به سورسش برگردوند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض چه شكلى مى‌شه يك برنامه را به سورسش برگردوند

چه شكلى مى‌شه يك برنامه را به سورسش برگردوند

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار Reza goli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

10

بسم رب شهدا!

چه شكلى مى‌شه يك برنامه را به سورسش برگردوند
    اگر می شود منظورتان را واضح تر بگویید. پرسش شما گنگ است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

6 سلام

بسم رب شهدا!

اگر می شود منظورتان را واضح تر بگویید. پرسش شما گنگ است.
    يعنى مثلا exeرا به دلفى يا زبان ديگر برگرداند

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

يعنى مثلا exeرا به دلفى يا زبان ديگر برگرداند
    همچين كاري غير ممكن هست شما نهايتا ميتونيد با Decompiler ها فايلها رو به زبان اسمبي برگردونيد احتمال موفقيت اين كار هم بستگي به اين داره كه برنامه هدف به چه زباني نوشته شده مثلا برنامه هايي كه با C++ نوشته ميشن به علت پيچيدگي در عمليات كامپايل به خوبي Decomplie نميشن اما برنامه هايي كه مثلا با .NET نوشته ميشن خيلي خوب Decompile ميشن.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

6

همچين كاري غير ممكن هست شما نهايتا ميتونيد با Decompiler ها فايلها رو به زبان اسمبي برگردونيد احتمال موفقيت اين كار هم بستگي به اين داره كه برنامه هدف به چه زباني نوشته شده مثلا برنامه هايي كه با C++ نوشته ميشن به علت پيچيدگي در عمليات كامپايل به خوبي Decomplie نميشن اما برنامه هايي كه مثلا با .NET نوشته ميشن خيلي خوب Decompile ميشن.
    من برنامه‌هاىexe to delphi و Decompileهاى ديگر مثل exe to c را دارم ولى نمى‌دونم چه شكلى كار مى‌كنه
    exe to c:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    exe to delphi:
    کد:

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من احساس میکنم که برنامه های .NET اصلا Compile نمیشن چون هرجور کد بزنی دقیقا همون را میتونی از خوده
    فایل پیدا کنی
    شبیه همون VB ایه ولی توی VB حداقل Compile میشن شباهتش هم توی اینه که هردو مستقل از برنامه های
    اضافی نیستند و هر کدام نیاز به Framwork یا Runtime دارن

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

من احساس میکنم که برنامه های .NET اصلا Compile نمیشن چون هرجور کد بزنی دقیقا همون را میتونی از خوده
    فایل پیدا کنی
    شبیه همون VB ایه ولی توی VB حداقل Compile میشن شباهتش هم توی اینه که هردو مستقل از برنامه های
    اضافی نیستند و هر کدام نیاز به Framwork یا Runtime دارن
    فايلهاي اجرايي كه توسط كامپايلرهاي دات نت ساخته ميشن به يك زبان واسط به نام IL ترجمه ميشن و توسط يك ماشين مجازي اجرا ميشن. Decompiler هاي دات نت در واقع براي ايجاد كدهاي اوليه از روي كدهاي IL اين كار رو انجام ميدن.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا راستش را بگم من مى ‌خواهم فونت فارسى به اگزه‌ى بازى اضافه كنم كسى مى‌تونه اين كاررا انجام بده با هكس ويا هر چيز ديگر كه مى‌خواد باشه فقط اگر نوشته هاى بازى را فارسى كردم بتونه نشان بده

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار Reza goli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

10

بسم رب شهدا!

کار که نشد ندارد. من خودم یادم است که مدت ها پیش (زمانی که در رایانه نادان بودم) با این نوع نرم افزار ها آشنا شدم و چنر فایلی را هم بازگردانی کردم. ولی از آن جا که با زبان برنامه نویسی آشنایی ندارم نمی توانستم کاری کنم.

آقا راستش را بگم من مى ‌خواهم فونت فارسى به اگزه‌ى بازى اضافه كنم كسى مى‌تونه اين كاررا انجام بده با هكس ويا هر چيز ديگر كه مى‌خواد باشه فقط اگر نوشته هاى بازى را فارسى كردم بتونه نشان بده
    در ضمن شما ابتدا نام بازی را بنویسید و به احتمال زیاد از این راه کاری نمی توانید بکنید چون که همه بازی های درست و حسابی کار زیادی توسط فایل اجراییشان انجام نمی شود و باید فایل های اطراف آن را تغییر دهید و هر نوع بازی نیز نمونه کاری خاصی را می خواهد زیرا که هر نوع بازی با زبانی نوشته شده است که به احتمال زیاد در دیگر بازی ها به کار نرفته است. پس بهتر است شما به آدرس زیر بروید:

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اين بازى را توسط فايل اطرافش فارسى كردم وفكر نكنم فونت در اين فايل ها باشه اسم بازى : pro evolution soccer6 وقتى هم كه نوشته هايش را فارسى مى‌كنم در بازى هيچ چيزى جاى او ن نوشته هايى كه فارسى كردم نمى‌نويسه
    Last edited by sia abedi; 07-08-2007 at 16:05.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •